Житомирский комбинат силикатных изделий

ВАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів» (ВАТ «ЖКСВ») — один з найбільших виробників стінних матеріалів не тільки в Житомирській області, але і в Київській, Вінницькій, Хмельницькій і Закарпатській області.

Отзывы о работе в Житомирский комбинат силикатных изделий, зарплаты

1. 13 апреля 2022

Як роботодавець підприємство заслуговує на оцінку 0. Рівень заробітної плати один з найнижчих по місту і не переглядався вже кілька років, хоча з відкритих даних видно, що підприємство навіть мало прибуток у 2020 році. “Совкове” бездарне керівництво, що нічого не знає про розвиток команди та мотивацію працівників, не здатне до діалогу. Дуже показовою і прикрою є ситуація, коли після початку повномасштабного вторгнення підприємство змусило всіх працівників написати заяви на відпустки за свій рахунок з 24 лютого по 11 квітня, хоча згідно з законодавством мало б оформити простій. Працівники, що не отримали жодної підтримки в цей складний час, навіть зверталися з цим до мера міста Сергія Сухомлина з проханням вплинути на Валерія Онопрієнка. Але керівництво дбає лише про власні кишені, і кишені своїх родичів, які оформлені працівниками ЖКСВ і отримують високі премії, “зароблені” руками інших.

2. 24 января 2021

обман на зарплате.изменение оплаты задним числом.корроче куда смотря органы

3. 22 марта 2019

обман на зарплате.изменение оплаты задним числом.корроче куда смотря органы

4. 8 ноября 2017

Не связывайтесь с этой шарашкиной конторой. Сегодня одно, завтра другое. Более гнилой комиании не видел.

5. 29 декабря 2013

жалко людей которые работают как роботы а по зарплате их взувают но ничего в нашей жизне неостается безнаказуемо

6. 22 июня 2012

Посмотрите по Украине отзывы- все в таком же роде. К сожалению, богачи во всем мире начинали с разбоя или спекуляций. А у нас вообще африка, мозамбик какой-то.

7. 29 мая 2012

Оксана я полностю вас поддерживаю я много проработал на заводе и думаю времья ниастанет для них когда будут нести ответственность за издевательства над людми за обман и силой отобраних ваучерей угрозой увольнений и много других махинаций

8. 29 мая 2012

На зарплате регулярно намахивают. Платят копейки. Народ гнобят и запугивают. Директор бывший мент (зять хозяйки) с соответствующим стилем поведения. Хозяйка финансовый директор, работая главбухом прикорманила заводик. В общем кто хочет убить время и деньги добро пожаловать в логово новых украинцев.

Оператор 1

Добавьте зарплату в компании Житомирский комбинат силикатных изделий

Добавить отзыв о работодателе Житомирский комбинат силикатных изделий

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Житомирский комбинат силикатных изделий?