ГОСУДАРСТВЕННОЕ ПРЕДПРИЯТИЕ «ЗАВОД 410 ГА» представляет собой мощное авиаремонтное предприятие – одно из ведущих на постсоветском пространстве Отзывы о работе в ЗАВОД 410 ГА, зарплаты
Инженер 1 категории 1 9 200 грн Добавьте зарплату в компании ЗАВОД 410 ГАДобавить отзыв о работодателе ЗАВОД 410 ГА Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ЗАВОД 410 ГА?
Как это вы хотите выгнать элиту с Завода Иванова Кравченко Кузнецова это возмутительно без этих людей заводу будет трудно,золотую молодежь надо оставить…
@Гость, Хочу вам сказати, що керівник толковий і усе старається зробити для нас усіх а ми як завжди і обідно що спеціалісти розійшлись то повернуть їх прийдеться але чим раніше тим краще бо це не велосипеди а літаки такі на розхват, щоб ви не писали і не говорили на Антонова перейшло дуже багато..А то сапозванці залишились працюємо і чуємо всяку ерунду в очі одне у спину друге і других дратують сам нічого не робить і другим не дає усе погано то сиди дома кому за 70 хватить поживіть для себе а молодим дорогу.
Отримаю рішення, то скажу особисто. А поки хай розкажуть ті хто отримав позитивне рішення, бо таких багато
А чому з цього ти робиш таємницю навпаки не підстрікай а дай направлення нам усім, щоб отримали і ми свої .Бо такої роботи ще не було за мої багато років прийшов пересидів і пішов і оклад це не погано.Молодим не має смислу ходить стаж не зараховується а пенсіонерам, як бонус до пенсії.
@Гость,а можно поподробнее? В каком суде и как подавали, иск или судебный приказ
А можно поподробнее? В каком суде и что подавали, иск или судебный приказ?
@Гость, Я не зовсім розумію кому потрібний зразковий порядок коли немає людей головне тих, хто дійсно працює..Повні тільки кабінети дуже багато вас.Коли уже буде розрахунок і вирішуватись питання виходу на роботу спеціалістів, які дійсно щось можуть робити.
А поки ви там працюєте, люди відсуджують свої розрахунки після звільнення і суми скажу різні від 30-100 тисяч зп і стільки ж компенсації, до 200 і 600 тисяч зп і стільки компенсація. Переглядаю фактично кожен день рішення суду по справам. Сам подав недавно. Чекаю результату
Бо працюємо тільки ми на усіх а скільки того кооперативу почекайте може і вам виплатять бо більшість людей будуть визивати скоро буде робота будуть гроші давайте разом мріяти.
іще один рік не зарахували в стаж а так надіялась що через 2 роки не пенсію і що далі знову тільки обіцянки.
@Гость, Хіба що через суд, бо так казки будуть довго розповідати, мені уже рік, а є люди яким 2-3 роки
@Гость, А хто підкаже коли можна буде розрахункові отримати
Це що за 2 місяці а чого так мало а працюю багато повірте стидно суму озвучувати за які це місяці а ми чекали перемін нового директора а помінялись тільки призвіще і обличчя а нарахування по старі схемі.Але скоро і на нашій улиці буде свято.Я думаю ми самі винні,що з нами так поступають.
Молодцы новая команда, стопами титлянова пошли.
Сколько закрыли чисто на себя и своих за февраль -март?
Яким дивом на волонтерських засадах юрвіддіду 410 допомагає ілляшин і партнери?
Ми і з обочини не будемо голодні а ти попробуй без лівих правих отримувати за те що ти присутній був на заводі.
Коли ти пишеш що спеціалісти ноль поінтерисуйся як їх цінять на Антонова тоді будеш приблуда писати дурницю.Ніхто не ноль хто в цехах працював люди з великим досвідом виплачують 2 рази на місяць і чекають до себе спеціалістів а не з двома лівими руками це про тебе немає слів, щоб тобі написати без матюків .Вспомниш прийде час і будите перепрошувать їх щоб повернути але уже бездарів щоб поменшало ,які ноль дійсно костюмчик і машина і то щоб перекусить безкоштовно в заводскій столовіна немає слів і бажання тобі розповідать ти перший ноліще.
Рік не можу отримати розранкові і не тільки я нас таких багато.Благо кооператив працює хоть щось але звільнилась бо мало раніше було краще.Крупа поки є хоть щось отримуємо .Дякуємо тобі низенько низенько але ти не прав що розбазаруєш матеріали які береш на складах і управляєш як своїми купить не хочеш за свої чи на машину не хватає то зустрінемось заберу ключі поки не розрахуєшся повністю.
Хвайна заробітна оплата приїхав перейшов прохідну 8.00 і до 16.30 .Приїхавши до дому не можу зрозуміти а робота де, що робимо чай, кофе вийшов на сонечко подихав і знову у кабінет і так весь час..На цьому підприємстві я зрозумів що таке туди сюди.Надія помирає остання чекаємо розрахунок.
а що видають з/п, що ви приходите як на свято? Чи ви альтруїст і вам в кайф працювати без з/п?
Усі присутні які прибувають на території ходять з задоволенням повір я і ми кожний день як на свято.Так можна працювати віримо що зарахують і розрахуються.Надія непокинула нас.Ще такої роботи не пам.ятаю щоб тільки прийшов вийшов і 8 годин на рахунку тільки б не закрили .
А кто этих [вырезано] ставил !!!????мы что ли ????умняк
Г*внюки !!!когда будет зарплата и расчет!!!!?????@Гость,
Такой авиаремонтной организации как «Завод 410» уже больше года не существует! Доживает свои дни юридическая организация, но не более того. Ремонтировать авиационную продукцию не может. И все кого там держат- действительно волонтеры. Долги свои никто никогда уже не увидит, судиться нужно было раньше, бараны. А сейчас вы выброшены на обочину и как раньше кто-то постоянно трубил: «Да мы специалисты! Да у нас опыт! Да мы незаменимые!», господа, вы уже давно никому как специалисты неинтересны. Вы полный ноль и завода уже нет.
Скажите спасибо Пащенко и Титлянову, ведь именно они и развалили завод!
А Волонтёрам броню дают…
Да мне для стажа деньги ненужны….
1 мая где копейки наши за 2022 год работаем сейчас как волонтеры обедаем в столовой все хорошо так держать.
Ты идиот? Почитай что написано!
Ой мляяяя…. [вырезано] не мамонт…..
На таких Титлянов и ездил..
@Гость, Немає ЗП, не платять, завод банкрот, якщо хочете працювати волонтером то велком🙂
Как устроиться на завод,сейчас берут и какая зарплата…
Хоть одне слово було не правильним ти про що нас завжди обнанювали і до сіх пор працює тільки дім біленький там де міняються люди, а толку усі основні цехи закриті ви про, що.А що працює Кравченко то це жах а спитати можна чому ви виходите і чим ви займаєтесь.Але це приклад для молодих не будеш працювать будеш до 80 керувать . Молодь задумайтесь.
Яку гадість тут написано ,а те що людей звільняють чи люди звільняються зарплати не дають це нормально по Вашому??? навіщо таке підприємство ??? розграбували що навіть і зарплати не виплатили!!!
А деньги а как же генофон Завода Иванов Кравченко Кузнецов…….
а ты кто такой умный? каким нытьем и какие гадости что годами зарплату не платят,так может это ты ее забрал??? и живешь нормально ,а мне не дали еще за 2022год это по твоему нормально! зачем такое предприятие которое денег платить не может??? меньше воровали было бы все нормально!!!
Та завода нет уже. И вы сами его развалили своим нытьем, своим писанием и выливанием негатива наружу. Была нормальная работа и зарплата- писали сюда всякую гадость на всеобщее обозрение. Теперь нет ничего. Радуйтесь.
Вы и только вы виноваты в сложившейся ситуации.
А завода больше нет. И не будет.
Как дела на Заводе.заводчане что то долго очень тихо…
я тут чекаю ще з.п за 2022 рік ,а Ви вже щомісячно хочете.,Пане деректору дайте відповідь куди поділи гроші,коли БОРГИ віддасте???
Пане директору, зарплата буде в цьому місяці? Чи вас назначили директором, щоб ви тільки обіцянки давали робочим і вичавлювали з них всі соки?!
Стрельбицкий при любой власти будет
Новому керівнику на всякий випадок, хто себе поважає розрахувався, а залишились ті що уміють сидіти на двох лавочках.
Одне велике прохання нові команді вирішуйте самі хто і кого відправить, а кого залишить бо дуже багато нормальних людей і ясними головами звільнились а оці хто сьогодні вони можуть на двох лавочках сидіть працювати і працює на дві сторони, це так на всякий випадок.Бо Ганькевич послухав і звільнився а вони тепер наступному підказки підсовують.
на другому поверсі з душком правда але прибирає кажуть замінить немає ким а та що на 3 страшно кажуть ковтне,
а прибирає погано апетитна клянеться тільки до пенсії а потім покине це крісло.
вас усіх до одного потрібно відправить роботяги вим не смішно говорить.
що відправили чим ти там займаєшся конкретніше і за, що тобі платить нехай мені 72 прийшов добре не прийшов то на картку поправлять а ви молоді чого крутитесь чого чекаєте дайте людині розібратись ви самописці ходячі.На другому поверсі з ранку запашок стоїть або після вчорашнього або сьогодні трішечки але щось миє і кажуть замінить немає ким.
хотелось бы в это верить,только где возьмутся те деньги??? я жду з.п с 2022 года,и таких как я оказалось много как сказал мне мой юрист,очень хотелось верить но придется подавать в суд ,одни воры сидят на Заводе 410.
Г*, я твою фамилию не каверкал.
Я представился, представься и ты, с***ло!
Заберите с собой стрельбицкого и его семейство родовое
Пан кетлянов ми що на ти перейшли я з тобой г* не пив щоб на ти переходити
Тільки зустріну і привітаюсь даю слово це ти погане саме погане слово що ти творив і думав не буде кінця
А думали дурня валять і отримувать не той час уже усі розумні.
Ми віримо у вас так тримати але цікавтесь, хто чим займається і що конкретно робить.