Юніт Крафт

Юніт Крафт

ТОВ « ЮНІТ КРАФТ » — компанія, яка спеціалізується на виробництві та продажах аксесуарів та одягу під власними торговими марками ( HARVEST, ROOH, MILINAL ). Своя мережа збуту забезпечує постійну наявність роботи та стабільний ріст заробітної плати.
Компанія активно розвивається, тому для кожного працівника можливий кар’єрний ріст, як для робочих, так і адміністративних посад. Для цього наші працівники відвідують внутрішньо-корпоративні курси з підвищення кваліфікації, керівництво організовує поїздки в інші компанії (для обміну досвідом), для стажерів розроблені персональні програми навчання (спочатку вивчаємо інструкції і після цього приступаємо до роботи).
Ми надаємо виключно офіційне працевлаштування з проходженням всіх необхідних інструктажів. Для працівників працює система знижок на продукцію компанії.

Отзывы о работе в Юніт Крафт, зарплаты

1. 20 декабря 2024

+ Чистое, теплое рабочее место (есть довоз на работу, платный само собой)
    + Системы скидок на товары
    +- коллектив
    — район промышленный, добраться очень трудно если не успели на довоз.
    ЗП (оформление официальное но есть одно НО, минималка, все остальное в конверте)
    Система зп такая что если вы там живёте то можете заработать около 19к грн. Это в идеале. Со всеми «скиллами» и тд
    Отношения руководства как на галере, «мы вас не держим» но если работаете то трудитесь как рабы.
    Отпуск за собственный счет, (вам его выплачивают с минималки, но забирают з тех что в конверте) больничных нет — лечитесь сами.
    Карьера? Хах люди которые работали много лет увольняются ибо роста никакого.
    Вывод делайте сами. Как по мне на месяц другой пойдет пока не найдете лучшего.

Добавьте зарплату в компании Юніт Крафт

Добавить отзыв о работодателе Юніт Крафт

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Юніт Крафт?