WOG (ООО «Золотой Экватор») — национальная сеть автозаправок. Отзывы о работе в WOG, зарплаты
Менеджер АЗС 3 6 000 .. 16 500 грн Начальник АЗК 1 15 000 грн Добавьте зарплату в компании WOGДобавить отзыв о работодателе WOG Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании WOG?
@Гость, Для тих хто не в курсі — люди , озирніться , в країні повний економічний триндець !! Керівництво компанії мусить приймати міри по скороченню збитків. Зрозуміло , що ніяких популярних кроків не існує..тому є , як є…
А що, дружно йти на дно ?!!!!
Звичайно модна чекати , що підлога на заправці сама по миється, а жіночка пиибиральниця може має якісь нагальні справи , і їй не до роботи сьогодні .. І вчора також ))) а начальник (доречі давним, давно пенсіонер) , скаже — УРА — я сьогодні встав рано і «осознав»… Пора на пенсію , бо нові правила, а я привик все по старому .., і мені до лампочки ваші стандарти..,
А оператори на Шаровечці — стануть ввічливими і покладистими і перестануть вести себе , як… (Хочеться згадати ті 20 гривень …. Але най буде, нащо згадувати старе, тим паче тих яких звільнили, І ЯКИХ Треба було ВИГНАТИ ДАВНО!!!
А ви думаєте,що тільки в Хмельницькому таке. Київська філія, АЗК 27 Путрівська, ставлять директором Головатюк А.В.,яка звільнила старих працівників і привела своїх людей працювавших знею на Чабанах.Я НЕ РОЗУМІЮ , як можна поставити керівником людину яку вигнали з офісу в Києві за пропажу карток на 20000гр.А потім на тих же Чабанах зробити змішування палива. А людей звільнили, бо знають які при ній були недостачі та багато протермінованого товару, за який ми платили свої кошти.Мабуть Карапата та Єремеєв мають потребу в таких цінних директорах. Процвітання компанії ВОГ.
Завість — погана риса характеру, любий гість, якщо Вас звільнили, мабуть Ви були не тим працівником на якого варто гаяти свій час, щтб навчити правильно виконувати свої обов’язки
То есть вы думаете, что она сделала неправильно? Если уборщица приходит когда хочет — это правильно? А мыть зал, туалеты и складские помещения чья это работа? Разве не уборщицы? Вам будет приятно приехать на заправку, зайти в зал, а там такое ощущение будто до вас здесь год не мыли? Администратор, не викладывает товар по планограммы — это нормально? Он за это получает зарплату, это его основная работа.Тем более, администратор уволился сам! А обвинять Иванову Н.Я. за то, что она работает, как нормальный начальник — это просто свинство !!!
на вог руководство справедливое, что очень важно!!!
WOG — компанія, яка дуже »піклується» про основних людей, які приносять їй величезні прибутки, а саме, персонал АЗС. Для початку напишу, що в компанії пройшла величезна хвиля скорочень, тільки на Хмельницьких АЗС звільнили не менше, ніж 50 працівників.
Але те, шо я напишу нижче взгалі ні в які рамки не лізе.
АЗС №13 Шаровечка Хмельницький. Компанія зробила чудовий подарунок на Новий Рік працівникам цієї АЗС. Без попередження одночасно звільнили 80% персоналу, залишили тільки 2 оператора (одного через те, що вагітна) і 2 помічника, 11 працівникам разом з начальником сказали »До побачення», від заправки залишилася тільки назва і адреса.
А найцікавіше, що на посаду керівника перевели бувшого начальника АЗС №15 Іванову Н.О., яка засвітилася на всю Україну дуже грубим порушенням — »змішування різних видів палива»
Та найбільше дивує те, що замість звільнених людей їй дозволили перевести працівників, які потрапили під скорочення з АЗС 15, через що як було написано вище на АЗС 13 було звільнено аж 80% персоналу, хоча під скорочення потрапляло тільки 30%.
Так от мені дуже цікаво, за які заслуги Іванова Н.О. заслужила призначення на АЗС з 2,5 рази вищою реалізацією, ніж на АЗС №15 і плюс ще й перевести своїх людей?
Ось так компанія WOG веде бізнес »по-українськи». Головних людей які безпосередньо приносять їй дохід (а я думаю, що ніхто не сумнівається, що саме персонал АЗС приносить компанії прибуток) ні у що не ставить. ГАНЬБА.
для регіонала, який працює по своїй посадовій інструкції — нормальна винагорода…а для «регіонала-жигало» тарифчик то закрутий — можна тільки премію і то після «спарки»:)
РЕГИОНАЛЫ С ЗАРПЛАТОЙ 10000ГР
Да ну, 20к+ только премия, Вы скромно берёте.
ПОЗОР ПОЗОР.НЕТ УВАЖЕНИЯ К ПЕРСАНАЛУ КАК РАБАМ.РАБОТАЮ НА ВОГЕ 6 ЛЕТ ЦЕНЫ ВЫРОСЛИ В ДЕСЯТКИ РАЗ ЗАРПЛАТА ТАЖЕ. А СЕЙЧАС ВООБЩЕ ЦИРК УВОЛИ БЕЗ ПРЕДУПРИЖДЕНИЯ 1/4 РАБОТНИКОВ,С НОВЫМ ГОДОМ. И ВАС С НОВЫМ ГОДОМ ЖЕЛАЮ СКОРЕЙШЕГО РАЗОРЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ РАБОТАЙТЕ НА ВОГЕ СПЛОШНОЕ УНИЖЕНИЕ ЗА 1300,ЮЛЕ РЕГИОНАЛШЕ ПЛАМЕНЫЙ ПРИВЕТ,КАК МОЖЕТ ТУПОЙ ЧЕЛОВЕК ПРОВОДИТЬ МОНИТОРИНГ ТЕХПЕРСОНАЛА. УТВЕРЖДАЯ ЧТО МИНЕРАЛЬНОЕ МАСЛО И СИНТЕТИКУ МОЖНО СМЕШИВАТЬ. РЕГИОНАЛЫ С ЗАРПЛАТОЙ 10000ГР ,А ПИСТОЛЕТЧИК С 1300ГР ЛУЧШЕ РАЗРУЛИТ ПРОБЛЕМНУЮ СИТУАЦИЮ С КЛИЕНТОМ,ТАЙНЫЙ ПОКУПАТЕЛЬ 20000ГР КОМУ ОНИ НУЖНЫ.КОРОЧЕ ПОЗОР ОДИН ВОПРОС КОГДА ВЫ НАЖРЁТИСЬ.
Дивлячись на курс долара — вся Україна перейшла на зарплату «за їжу «!!. І дай бог щоб це вже було «дно», бо тоді — тільки на верх.
Окко і Шелл також провели скорочення . Кажуть компанії «не витягують» сьогодні экономічно таку кількість персоналу. А перед тим — масово набирали . За кордоном на заправках відсутні працівники біля колонок. Кожна людина сама обслуговує своє авто. Мабуть Скоро на заправках Украіни також так буде.
«Львовская молодая команда» своих сокращает, а тех, кто наваравлся на ОККО берут к себе на WOG … и интересно почему — для того чтобы продавать, или воровать вместе с ними … все видят, а перед носом у себя ничего не замечают…..
Так от, ця «соціально відповідальна компанія» акурат на Миколая повідомила своїх працівників, що з 1 січня їх чекає … 20% скорочення штату.
Тобто звільнити мають кожного п’ятого. На Новий рік. Причому «за згодою сторін», бо жмуться заплатити навіть ті дві «мінімалки» (ОФІЦІЙНА зарплата на WOG) які передбачені законом при звільненні з ініціативи роботодавця.
А тим «счасливчикам», які зараз не попадуть під роздачу, фейсом-об-тейбл пообіцяли «категоричну неможливість» підвищення зарплати мінімум рік, що при нинішніх карнавалах з цінами (та і без того жалюгідним рівнем оплати праці рядових працівників) виглядає як «робота за їжу».
Причому це ще не фініш. Натякають про нові «подарунки» одразу після свят…
«Молода команда» рулить.
Обратили внимание …Иванова Н . уволила за период работы — уборщицу и администратора зала . Первую за грубое нарушение трудовой дисциплины ( приходила на работу когда считала нужным) , вторую — за постоянное нарушение выкладки товара в магазине и его отсутствие в нужном количестве . КЗОТ — не нарушала, увольнение по согласию сторон, хотя надо бы — по статье уборщицу , администратора — за профнепригодность.
@Гость, Иванову Н., назначили на место начальника который ушел на пенсию. А увольняет тот персонал, который не справляется с клиентским сервисом…в основном.
Но уволила она за период своей деятельности АЖ двух людей: — уборщицу и администратора. Уборщица — за то что приходила на работу когда считала нужным. Администратора зала — за постоянное несоблюдение планограмм выкладки товара .
И Я ЗА ТО ПРАВИЛЬНО СКАЗАНО никаму ненужна эта фигня и рассказы если топливо хорошое человек сам приедет в следующий раз!
на WOG людей за нич-то имеют, им бы лишь свои карманы набить. Увольняют за всякую мелочь. Подсылают ТАЕМНЫХ ПОКУПАТЕЛЕЙ , про людей совсем недумают.Ничего хорошего на WOG нет! Поверте я уж то знаю!НЕИДИТЕ РАБОТАТЬ НА WOG!
@Гость, Если господин ген.директор азс Wog читает комментарии, то ему полезно будет знать о том как,обращаются с сотрудниками администраторы. Позор да и только!!! Это постоянное повышение голоса на сотрудников при клиентах, персоналу запрещено стало пользоваться микроволновкой чтоб разогреть себе пищу. Получается что человек за 12 часов работы в холоде должен ещё принимать холодную пищу? В раздевалке нельзя оставить вещи,иначе они будут выброшены на улицу.Для чего тогда существуют раздевалки? Постоянные недостачи платят сотрудники в складчину.Я не буду указывать фамилии управленческого персонала,потому что надеюсь на то что они прочитав комментарий сделают соответствующие выводы.А господин ген.директор проведет беседу со всеми начальниками и администраторами.
Иди конечно, коллеги научат воровать, потом научат винить что виноваты все но не они, потом топливо научишься воровать с пистолетчиками и все нормально будет,всё равно будете недостачи платить за то что наворуете)))))))))
добрый день!Сегодня предложили работу кассиром в WOG в г.Киев, з/п умолчали и условия работы тоже. Кто может просветить меня по этому поводу, работники и бывшие работники скажите стоит ли туда идти?
Вот и пришло время на воге ничего не покупать, а теперь где ваши премии будут и з\п)))))))))))))Донецкие руляяяяят, вот блин,но не туда))))))))
Вы что тут первые, все и так уже давно знают что вторая карта существует чтоб или дать деньги и те суммы которые начисляют начальники забирали за недостачи,а недостачи очень легко делают те кто имеет доступ до компа,ни один человек на заправке никогда не сможет проследить добавленный остаток товара, во всяком случае так сказала товаровед когда разговаривали откуда это
да да уже началось,всех не своих продолжает убирать,ну видимо так правильно работать, а дизель зимний авно.
Вот про это точно, они в работе ничего не знают,за то время пока она тут тольк конфетки местами переставили.
эти переселенцы могут только вонять что у нас плохо пусть к себе валит баба саша и там порядок наводит
телефонуйте на гарячу ліннію та залишайте свою скаргу оператору
Наверно сам и воруешь
Гребитесь вы со своими переселенцами, скоро и сами без работы сидеть будете, или за копейки работать, а дизель разный у еремеева в армию идет одно а на запра. другое, и беженцам помогает тоже не просто так,не беженцы а просто трусы которые даже за свой дом воевать не захотели, а вот бендеры и укропы и жилье им дают и работу и еду,а они их ещё больше хают, сам слышал,всех их обратно на донбас и пусть там доказывают как родину любят!!!!!!!!!!
Региональные менеджеры то есть дрочь собачья та лайно,тупые ничего не понимают ни в регламентах работы ни оператора ни начальника, за помощников вообще молчу, они как с одного огорода,тупенькиеее
Да продажи из магазина это что,то ценники всегда разные, цены от простого магазина процентов на 30 отличаются,вот это бизнес по еремеевски.
Ворует так же как и все,с донецкими начальниками и водилами бензовозов пообщайтесь которых она ставит «своих», под водкой многоооо чего расскажут интересного, будете наверно такого же мнения как и все, а о красоте то отдельно.
Вы не абсолютно не правы,на воге существует вторая якобы премиальная карты з\п с которой удерживают всё что можно удержать,на недостачи на лапу чтоб остаться на рабочем месте региональному менедж. или директору, так что идите в налоговую показывайте сверх прибыль официальной з\п платите налог, и может придут к вогу купленные друзья налоговики,по нынешнему закоодательсьву это можно сделать вполне.
все в точку уже в днепре
Руководству компании WOG!
Прошу обратить внимание на заправку № 15 в г.Хмельницкий под руководством Ивановой Н.Я.
К людям относится как к быдлу! Массово всех увольняет, нарушает все нормы КЗоТ. Беспредел полный
Где взялась эта выскочка, кто ее поставил руководителем заправки???
@Владислав, от того и держит.
Вог це корупційна компанія. Да дає роботу за яку платить копійки ще й по двох зарплатних картках. Вимоги заправити-продати товар-зробити хот-дог -і далі помити туалет. Сервіс по-європейськи. Коли ж приїхала служба безпеки то зразу роздівайся і показуй шоу. Вони ж всі чесні і їм можна все!!!! Шановні власники і директори коло ви будете думати про людей які приносять вам мільйони???????????????
@Владислав, а что Вы курите? У вас такое развитое чувство фантазии! Вам нужно книги по фантастике писать, а не комментарии.
@Гость, спасибо большое!а когда вы уходили в декрет?в этом году?и что за 33%?
3600 грн., считают же только с официальной «белой» з/п. Но это было ещё до того, как начали снимать дополнительно 33 %.
Добрый день всем!ребята подскажите пожалуйста кто с вас (девушек-женщин)уходил в декрет с заправки Вог?какую сумму дородувую вы получили?
:-)….не знав , не знав звіздар гостробородий, що в антисвіті є антизірки..»))))
Не тошніть ви тут з цим банком. Банк як банк. Практично всі корпорації мають банки, які обслуговують бізнес. Якщо у вас є провірена інформація про несплату податків , то ви як «сознатєльний» ідіть у відповідну структуру. А то вісім раз за рибу гроші…
А Ви шановний знаєте, що в нашій країні є податкове законодавство і роботодавець згідно діючих інструкції Нацбанку може заробітню платню перераховувати на зарплатні картки, тільки тоді, коли сплачені всі податки!!!…і ніби все зрозуміло і все дуже просто, тільки не зрозуміло чому Ваше трактування податкового законодавства відрізняється від загальнодержавного з картками банку ПАТ»Банк інвестицій та заощаджень» — можливо це і є ведення бізнесу по «українські з нахилом на європейську компанію з європейськими цінностями, яку ми так важко вже 20 років будуємо на наших теренах «:)))…але якщо подивитися в інеті на співвласників банку стає все зрозуміло чому саме цей банк, і зовсім не тому, що тут сплачені всі податки…а навпаки, що саме там нічого не сплачується — напевно Нацбанк не знає, що таке бонуси Прайд:)))…і хто після цього займається лікбезом:)))
Безумовно в кожної людини є право вибору банку. Але згідно податкового законодавства (уявляєте ще таке є в державі)))), а також відповідних інструкцій Нацбанку заробітню
платню можна перераховувати на зарплатні картки, тільки тоді коли сплачені всі податки, від З/п, і тільки в тому Банку, в якому ці податки були сплачені. Це означає — що підприємства вибирають тільки один банк для зарплатних проектів своїх працівників, і в цьому немає нічого дивного і ніяих порушень прав людини. Зарплатні картки входять в єдиний зарплатний проект компанії, і зазвичай є достатньо лояльними в частині процентних нарахувань за готівкові операції. Для користувачів вони — БЕЗПЛАТНІ. Уважно треба відноситись тільки до вибору банкоматів, так, як є різні комісії за зняття готівки в інших банках.
Вибачайте за лікбез.., але в ваших звинуваченнях компанії є якась асоціальна складова))))
Та звільніться тай не мучте себе і світ кругом себе)))
дивно. А зарплатні картки працівників Вог Рітейл та Директиви в іншому, маленькому, невідомому і з незрозумілими комісіями. Чи Ви не на Вог працюєте?
П. С. Права вибору банку не надають, порушуючи права людини на цей вибір, але це така дрібничка, адже такі реалії ведення бізнесу по-українськи, по іншому не виходить аж ніяк, без відкатів працювати ж нецікаво.
@Гость, скажіть мені «чеснота»‘, а для чого ваші власники знову йдуть на вибори у ВР?? Ну от для чого? Може захистити права громадян, може напимати корисні закони, чи оже ЗАХИСТИТИ СВІЙ БІЗНЕС? Ну от для чого багатим людям мандат? Чеснота )))
Моя зарплатна картка — в Ощадбанку України. І працівників компаніі також . Про які «процентики» банку окупанта ви марите в своєму безумовно правдиво-пафосному спічі вам мабуть видніше))) ви ж в темі, все знаєте і про «процентики» і про «доходики» і про «акційки»…))) всевидющий ви наш…)))
P.S. ….нагадую про 9 заповідь…))))
Жалюгідні пародії не визивають сміху в нормальних людей, які претендують на роль критиків.
Пародія — жанр художній.
Щодо ведення бізнесу «по європейськи» — немає такого оприділення . Бізнес ведуть (особливо в Україні ) не ради чогось , а «вопреки всему»…якби сумно це не звучало.
Компанія, ведення бізнесу якої вам так не подобається — не виняток на українському просторі. Які створили умови — так і ведуть бізнес. І це далеко не смішно…
Станом на сьогодні бізнес (будь-який), який пов’язаний з закордонним ресурсом непросто складний , а прямо збитковий. Курсові різниці складають суми, від яких велика кількість «європейських» бізнесів просто закривається .
Дивно читати тут такий негативний популізм , про компанію , в якій ви мабуть працюєте…
Але це так по нашому .. По українськи..)
Вечером 10.10.14 заправлялся на Вог в Чернигове, пр. Мира. Был просто в шоке от того как нагло начальник АЗС ворует топливо прямо с бензовоза. Насколько я знаю там директор филии Наталья Григорьевна и держит она всех в ежовых рукавицах, но вот что бы так воровали…. Она наверное просто об этом не знает. Считаюсвоим долгом сообщить об этом воровстве. С ув. Владислав Павлюк.
WOG це жалюгідна пародія на ведення бізнесу по «Європйськи» українськими продажними та корупційними методами. Смішно ))))