WhoCPA

WhoCPA

Міжнародна ІT компанія, яка динамічно розвивається як прямий рекламодавець у сфері краси та здоров’я, в creative-маркетингу та розробці власних контентних проектів.
Мережа офісів в Азії та Мексиці.

Отзывы о работе в WhoCPA, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

Affiliate manager
Удаленно
Farmer (Team Lead)
Удаленно
17 000 – 26 000 грн

Работа и зарплата в компании:

WhoCPA — міжнародна ІТ компанія, яка спеціалізується на рекламі в сфері краси та здоров’я, а також займається creative-маркетингом і розробкою контентних проектів. Компанія має мережу офісів в Азії та Мексиці, але також пропонує можливість віддаленої роботи, що робить її привабливою для кандидатів з різних регіонів.

Вакансії
WhoCPA пропонує різноманітні вакансії в таких сферах, як:
- Розробка ПЗ (програміст, веб-розробник, мобільний розробник)
- Дизайн (графічний дизайнер, UX/UI дизайнер)
- Маркетинг (спеціаліст з digital-маркетингу, контент-менеджер)
- Аналітика (аналітик даних, SEO-спеціаліст)
- Продажі та підтримка клієнтів

Зарплати
Заробітна плата в WhoCPA може варіюватися в залежності від посади, досвіду та регіону. Наприклад:
- Програмісти можуть отримувати від 1000 до 3000 доларів США на місяць.
- Дизайнери можуть заробляти від 800 до 2500 доларів США.
- Спеціалісти з маркетингу зазвичай мають зарплату в діапазоні 700-2500 доларів США.
- Аналітики та спеціалісти з SEO можуть отримувати від 900 до 3000 доларів США, залежно від їхнього досвіду та навичок.

Робочі умови
Компанія зазвичай пропонує гнучкий графік роботи, можливість працювати з дому та різноманітні бонуси, такі як премії за досягнення цілей, навчання та професійний розвиток.

WhoCPA підтримує культуру інновацій та розвитку, що робить її привабливим місцем для тих, хто прагне кар'єрного зростання в динамічній IT-індустрії.

Добавьте зарплату в компании WhoCPA

Добавить отзыв о работодателе WhoCPA

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании WhoCPA?