Мы предоставляем полный спектр услуг по продвижению сайтов и компаний в сети интернет, а также разработке сайтов с нуля и настройке и ведению всех видов электронной рекламы. Для этого в штате компании существует 8 отделов, именно это деление позволяет проводить все работы очень быстро и эффективно. Отзывы о работе в Wedex, зарплатыSEO-оптимизатор 1 10 000 грн Добавьте зарплату в компании WedexДобавить отзыв о работодателе Wedex Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Wedex?
@WEDEX,
Шановний представник компанії WEDEX, Сергій не повідомляв мені своєї ролі окрім того, що колись був ррс, а тепер підбирає персонал. Окрім того перше наше інтервʼю відбулося по телефону у лютому, де ви спитали, чи не зникла б я працювати фул тайм, на що я відповіла, що в цілому роздивляюся таку перспективу, недивлячись на те, що працюю у іншій компанії. Після цього Сергій сказав, що його все влаштовує і він скоро передзвонить, але пропав на місяць і повернувся з одним проектом, який я вела практично місяць, переробляючи чи те, чи інше, роблячи купу марної роботи через відсутність попереднього аналізу кабінету, про доцільність якого я у вас уточнювала неодноразово. Проте коли виявилося, що ваша стратегія не спрацювала, на мене посипалися питання, чому той самий кабінет не був проаналізований. Окрім того гадаю, за 3 тижні роботи вже можна зрозуміти, що з себе являє спеціаліст, а не створювати ситуації, в яких він сам хоче попрощатися з компанією, бо банально панує невизначеність. Хочу зауважити, що на фултаймі у вас є ставка, якої немає на попроектній роботі, що наштовхує на думки, що насправді таким чином ви просто економите на спеціалістах, адже тих, хто веде у вас по кілька проектів в «тестовому режимі», не 1 і не 2. Що стосується адекватності взаємовідносин, окрім питань відповідальності і невеликої зарплати, то я нічого не можу сказати поганого: що Сергій, що Віталій адекватні люди, що не хамлять, не принижують, не дивляться зверху і загалом взаємоповага зберігається. Але я б на Вашому місці дещо передивилася підхід до найму та давала б трішки більше свободи, якщо це стосується сеніорів, яких ви шукаєте. Бо насправді це не сеніори, а мідли, бо сеніори думають власною головою, а не чужою. Загалом бажаю успіхів у пошуку спеціаліста
Дякуємо, ми цінуємо думку кожного та візьмемо до уваги всі ваші зауваження та побажання, щоб з кожним днем ставати краще.
Бажаємо вам успіхів та гарного дня!
З найкращими побажаннями, команда WEDEX
Неоднозначне враження про роботу. Спочатку намагалися переманити з іншої фірми на фул-тайм, потім після співбесіди пропали. Сергій, що проводив співбесіду, поверхневий спеціаліст з незрозумілою мені роллю у компанії, який тим не менш чомусь втручається у роботу ррс спеціалістів, хоча у них є свій тім-лід. Це спричиняє негативні ситуації, де незрозумілий розподіл відповідальності за проекти. Тобто коли стаються факапи з точки зору розробки стратегії під проект (наприклад, вони неуспішні), або відсутності аналізу кабінетів зі сторони тім ліда чи того самого Сергія, то відповідальність намагаються скинути на middle спеціалістів. Це особливо стосується тім-ліда ррс Віталія, який в цілому непоганий спеціаліст і людина, але буде перекидати відповідальність у випадку фак апів на вас. Ви можете спочатку спробувати пояснити доцільність свого підходу у роботі та стратегії, що розробили, але це можуть роздивлятися як спробу «підти проти течії». Проте коли ви візьмете на себе роль просто виконавця, у разі провалу стратегії Віталія та Сергія (який незрозуміло чому взагалі втручається у цей процес), винними зроблять знову вас. Зазначу, що при передачі проекту я уточнювала своє коло обов’язків та задач, про що наголосила у спільному чаті, але це було проігноровано. В цілому організація процесу нагадує байки про лебедя, щуку та рака, що розмиває межі відповідальності.
Оплата — % за проект і в цьому полягає один з найбільших мінусів. Ви можете озвучити сумму, за яку готові працювати, Вам озвучать приблизну кількість проектів на цю суму, але проекти предаються поступово і по факту від Вас потребуватиметься більше часу на кожен, ніж Ви розраховували, тож і зп у вас буде відповідна. Тим паче вам будуть докидувати роботу «заради роботи». Про доцільність запуску тих чи інших кампаній, стратегій в цьому випадку не буде мови.
Єдиний плюс і одночасно мінус компанії — великі «простирадла» технічної інформації — оферів для клієнтів. Але насправді корисної інформації в них дуже мало, поскільки всі вони шаблонного типу. Про поглиблення у кабінети чи бізнес клієнта немає мови.
В цілому компанія підійде джунам, але якщо Ви спеціаліст рівня Senior, що звик індивідуально підходити до кожного проекту, а не кліпати по шаблону, в цій компанії Вам робити нічого.
Добрий день! Ви написали досить багато всього про наш з вами досвід спілкування. Нам прикро, що у вас сформувалось негативне враження про організаційні процеси нашої агенції за цей неповний місяць співпраці і залишились певні питання. Давайте спробуємо розібратись у ситуації разом. Почнімо з того, ми шукаємо спеціалістів з досвідом та наймаємо гарних спеціалістів одразу на фул-тайм. Ми запропонували вам вакансію посилаючись на ваше резюме. Його наявність свідчила про намір змінити місце роботи, а не на наше бажання «переманити» вас. За результатами співбесіди ми зрозуміли, що ваші знання відповідають нашим вимогам до кандидата і ми запропонували вам попрацювати з нашим тестовим проектом. Наступне для вас питання — Сергій з «незрозумілою» для Вас роллю який «втручається» в процеси. Можливо ви забули про це після знайомства на співбесіді, але він CEO агенції, який несе пряму відповідальність за результати агенції, якість надання послуг, репутацію компанії та формує кінцевий офер для нових співробітників. Якщо дивитись на ситуацію з цієї точки зору, то його присутність на співбесіді та моніторинг вашої роботи є досить логічним. Стосовно «перекидання відповідальності» про яку ви говорите, то це твердження немає жодного обґрунтування, адже в будь-якому випадку відповідальність за результат перед клієнтом несе наша компанія в цілому. Тим більше, якщо мова йде про кандидата на випробувальному терміні, адже це насамперед ризик для репутації агенції. Наступний тезис, що ви озвучили це те, що ви уточнили своє коло обов’язків, але це було проігноровано. Під час роботи ваші задачі не виходили за рамки компетенції PPC-спеціаліста. Далі розберемо поступову передачу проектів та рівень очікуваної заробітної плати. Масова передача проектів може спричинити надмірне навантаження на спеціаліста і він фізично не зможе детально ознайомитись та вивчити всі проекти, що вплине на якість роботи. Якщо ви спеціаліст з достатнім досвідом та знаннями, то поступова передача не може потребувати більше часу ніж масова передача. І це виглядає, як бажання одразу отримувати високу заробітною плату, незважаючи на особливості проектів. Це реально лише при шаблонній роботі та поверхневому підході про який ми поговоримо далі. Ви писали про «простирадла» технічної інформації і шаблону роботу. Це взаємовиключні твердження. База знань агенції – це все внутрішні напрацювання компанії за всі роки існування. Вони базуються на знаннях, досвіді, актуальних змінах та специфіці ніші. Це свідчить про те, що ми дійсно поглиблюємось в проекти наших клієнтів та формуємо стратегії виключно на аналітичних даних. Ми завжди заохочуємо співробітників генерувати ідеї та стратегії, але остаточне рішення по роботам над проектом приймає керівник відділу або Team Lead, а не співробітник, який тільки починає свій шлях в агенції. І це рішення формується не на суб’єктивному відношенні, а на практичних результатах, які отримують наші клієнти. Сподіваємось, що ми змогли відповісти на більшість ваших питань та розібратись в нашій внутрішній організації процесів та політики агенції. Якщо у вас залишились питання ми з задоволенням надамо на них відповіді у приватному спілкуванні.
Работаю в этой кампании уже 3 с половиной года. Прекрасное место для развития как в качестве специалиста, так и финансового роста. Коллектив дружелюбный, специалисты без проблем помогают с возникающими вопросами, отношение со стороны руководства максимально лояльное. За это время успел попробовать себя в качестве СЕО-специалиста, аккаунт-менеджера, заводящего, специалиста по аутричу и развитию СЕРМ-профиля. Очень рекомендую всем тем кто только хочет попробовать себя в сфере интернет-маркетинга, а также и тем, кто ищет надежную работу на длительный срок.
Типичная сеошная конторка, о трудоустройстве никакой речи не идёт, на должностях менеджеров проектов находятся люди с улицы которые вообще ничего не понимают в работе и не могут вести диалог с клиентом ни в какую. Были ещё в Киеве, но загнулись, так как за те копейки, которые здесь платят — никто работать не будет. Лёша — владелец, сам из себя кроме раздутого ЧСВ за свою галеру ничего не представляет. В работу специалистов вникать не хочет, решать проблемы тоже. На руководящие должности поставил своих родственников которые по уровню компетенции не лучше его самого.
Ведекс — это то место, где можно работать в удовольствие, получать неплохую заработную плату и неплохо развиваться как специалист. При чем делать это все в окружении замечательных людей, с которыми часто общаюсь даже в нерабочее время.
Я очень благодарен тем, кто создал такие благоприятные условия работы.
Я работаю в Ведексе всего 4 месяца и пока что это лучшее место работы, которое у меня было за 25 лет. Я еще нигде не видел, чтобы столько внимания уделялось обучению новых сотрудников. Возможность получить доступ к любым платным курсам, по своему желанию — это очень круто. Начальство прогрессивное, постоянно пытается совершенствовать рабочий процесс. Отношение «ветеранов» компании очень радует — каждый пытается помочь с решением вопросов в силу возможностей.

Однозначно рекомендую Ведекс как пример отличного современного работодателя.
Сейчас уже идет 4-ый год как я тут работаю. За это время для меня компания стала не просто местом работы, а вторым домом. Коллектив — семьей.
Я пришел сюда с малейшим багажом знаний, а сейчас уже прекрасно разбираюсь во всех аспектах SEO и в большинстве рекламных направлений цифрового характера. Благо руководство предлагает все условия, чтобы сотрудник мог развиваться — от покупки платных уроков, до поездок на самые крупные тематические конференции.
Также хочу отметить высокую лояльность к сотрудникам со стороны начальства по большинству вопросов.
Стоит добавить, что компания не стоит на месте в плане методов работы и все время рассматривает варианты с усовершенствованием подхода к решению одних и тех же задач.