Виробнича Компанія Простір

Виробнича Компанія Простір

«Виробнича компанія Простір» (ВК Простір) працює на ринку виробництва з 2006 р. Зараз ми виготовляемо товари тактичної медицини — кровоспинні джгути, підсумки, аптечки та ноші.
Також ми працюємо і в сфері поліграфії (комплексність послуг, починаючи з візитки та закінчуючи зовнішнім та внутрішнім оформленням будівлі)
Компанія має власну виробничу базу.
Ми постійно розвиваємося, відкриваємо нові напрямки діяльності, купуємо найновіше обладнання, щоб наші клієнти отримали якісні послуги в комплексі та вчасно.

Отзывы о работе в Виробнича Компанія Простір, зарплаты

1. 27 марта 2025

После общения у меня сложилось мнение что директор не в себе. Комические корабли, бредовые идеи никак не связанные с реальностью. Абсолютное непонимание как построить и как управлять хотя бы средним бизнесом. И не желание слушать. Что нужно что бы зарабатывать деньги.

2. 25 марта 2025

Компанія, яка раніше пережила значне зростання, тепер перебуває в глибокій кризі через непрофесійне керівництво. Власник, який вважає, що знає все краще за всіх, систематично ігнорує аналітику ринку та досвід своїх колег. Це призводить до того, що важливі бізнес-процеси залишаються поза увагою, а дистрибуція була зруйнована ще рік тому, без створення нових альтернатив.

Інтернет-маркетинг більше не працює, оскільки відсутній ажіотаж і попит, який був раніше. Продажами керує "професіонал", який вміє лише обробляти ліди, але не здатний побудувати ефективну дистрибуцію чи вести перемовини з мережами. Не зовсім зрозуміло, чому компанії потрібен директор з продажів, який не вміє вести перемовини.

У компанії відсутні бізнес-процеси, керування здійснюється безпосередньо власником, минаючи поточне керівництво, за принципом «хто більше лизнув». Це веде до хаосу та великих фінансових втрат.

Таке ставлення до управління та бізнесу не може привести до успіху в умовах сучасного ринку. 🧐

Добавьте зарплату в компании Виробнича Компанія Простір

Добавить отзыв о работодателе Виробнича Компанія Простір

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Виробнича Компанія Простір?