Кондитерський Дім «Вацак» зарекомендував себе за 20 років плідної праці, як один із найкращих та професійних виробників солодощів країни. Мережа магазинів «Вацак» успішно розвивається, охопивши усю територію України. Розпочалося все з виготовлення тортів за домашніми рецептами з поступовою градацією до більш складних виробів, а ще — тістечок, печива, сушок та цукерок. Отзывы о работе в Вацак, зарплатыДобавьте зарплату в компании ВацакДобавить отзыв о работодателе Вацак Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Вацак?
Хмельницький Озерна вул Панаса Мирного. Хочу поскаржитися на продавця Маша (стара баба), неввічлива, груба, забуває, неприємний запах від неї в магазині😠😡😠
Ахах а потім вони ставлять на баланс підприємства ролс ройс калінан за 700 тис доларів, а вам будуть платити зп 15-20тис Уявляю в якому акуї працівники😂👍
Нікому не рекомендую цю контору. До працівників відносяться, як до скоту — власниця постійно кричить, дає великі штрафи. Форму треба купувати за свій рахунок. А ще окрема тема — це безоплатне стажування. Якщо вас беруть на процес декорування, то ви повинні 1,5 місяця працювати безкоштовно. А потім вже вас допускають до екзамену. Якщо не здав, то стажуєшся ще якийсь термін. Адміністратори в цехах всі кончені. Ще хочу зазначити, що на усі свята всі працівники повинні купувати собі 2 хімозних вацаковських торта, від виробництва яких на руках з’являється алергія. Якщо хочете зберегти своє фізичне та ментальне здоров’я, то минайте цю контору десятою дорогою.
заставляют торговать просрочкой и в добавок покупать форму одежды за свои деньги и при ращете оставить ее себе. а она мне нужна ?????