Компанія «Uneted Kyiv Roasters» (UKR) спеціалізується на комплексному обслуговуванні кавового бізнесу у Києві та Київській області. оренда, встановлення та обслуговування професійних кофемашин; Наша місія — підвищення культури ведення кавового бізнесу в Україні! Отзывы о работе в United Kyiv Roasters, зарплатыДобавьте зарплату в компании United Kyiv RoastersДобавить отзыв о работодателе United Kyiv Roasters Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании United Kyiv Roasters?
Компанія цікава, бо займається кавою — можна реально заглибитись у тему, якщо це подобається. В офісі смачна кава, нормальні умови для роботи, техніка справна.
Команда загалом хороша, є сильні фахівці, від яких можна вчитись. Хоча не завжди всі доброзичливі — як і в будь-якому колективі, буває по-різному. Але якщо нормально працюєш, то і до тебе ставляться з повагою.
Темп роботи доволі активний, іноді багато задач одночасно, але якщо вмієш організовувати себе — цілком реально справлятись. Керівництво включене, очікування високі, але водночас можна звернутись по пораду чи підтримку.
Компанія росте, не стоїть на місці, і якщо ви готові розвиватись разом з нею — можна знайти для себе гарний досвід.
Окремо хочу виділити школу бариста. Один з найвідкритіших і позитивних колективів у компанії.
Працювала в компанії близько півроку. Плюси: якість кави, про це дійсно переймаються та слідкують, вчасна і прозора виплата зп, хороший колектив. З мінусів: процеси в компанії ще вдосконалюються та налаштовуються, іноді доводиться підлаштовуватись під зміни. Загалом працювати тут подобалось, не шкодую про досвід в цій компанії.
Компанія працевлаштовує не офіційно, коли заходить мова за працевлаштування, пропонують відкрити на себе ФОП. Через який потім проводять платежі. При проходженні випробувального терміну, вирішив що це не моя компанія, за вчасно попередив про це керівника. На що мені відповіли коли прийти і забрати гроші. В назначений день мене не прийняли, на наступний день коли я приїхав по ЗП, мене проінформували що мені не заплатять, бо так вирішило керівництво.