Компанія ЮНІСОЛАР СИСТЕМ заснована в 2009 році. Ми спеціалізуємося на будівництві промислових сонячних електростанцій «під ключ», починаючи від планування і закінчуючи введенням станції в експлуатацію. Загальна потужність реалізованих проектів за нашою участю становить понад 177 МВт. Ми реалізували «мегаватні» проекти по всій Україні та маємо постійних клієнтів, які знов і знов звертаються до нас. Отзывы о работе в Unisolar, зарплатыДобавьте зарплату в компании UnisolarДобавить отзыв о работодателе Unisolar Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Unisolar?
Дуже смішно читати гарні відгуки від працівників компанії. Компанія -дно! Керівництво на всіх рівнях — дно! Будете працювати і с суботу і в неділю, якщо тьотя Таня так захоче. Будете і прибиральником і менеджером, і двірником, і бухгалтером, і адміністраром, і ще Бог зна ким. Готуйтесь, що ви будете робити все, що скаже Таня і якщо ви відмовитесь, вам півгодини будуть викльовувати мізки і розказувати яка ви жахлива і не компетентна людина, або саме ця особа або її ручна собачка
Максимально непорядна фірма, Біжіть від цієї компанії з усіх ніг !!! Власниця Тетяна запрошує на співбесіду почути свіжі ідеї по просуванню компанії. Їм просто потрібен безкоштовний консалтінг. Запрошують на Комерц. директора, директора по поодажам і др. Мета — розкрктиьи на інфу та ідеї, сама Тетяна все записує в блокнот, а далі каже що звяжуться ))) Проходив співбесіду на Керівника з маркетингу, 40 хв Тетяна витягувала інфу по просуванню і стратегічне планування. Обіцяли фідбек на протязі 3 д. пройшов місяць і нічого. Непотріб
Бегите от этой конторы подальше!! Собственница Таня Однорог максимально неадекватная личность. Свою зарплату можете не увидеть. Черняева тоже та ещё ***, главная подлиза в компании.
Пройшов першу співбесіду з HR менеджером , наче все норм. Зазначив що не маю досвіду в цій сфері, але хочу навчатися за «символічну плату» . Мені сказали «звільняйся з роботи , йди до нас». У підсумку , співбесіда з керівником – «ви нам не підходите , бо нам потрібні люди з певним багажем знань».
Максимально безответный и странный менеджмент. Пригласили на работу, обозначили дату и что вы думаете? Руководитель пропал) Да-да, именно так. И «благодаря » этим идиотам я отказался от другой работы. Поэтому даже не думайте сюда идти работать. Тут работают аферисты
Мне очень нравиться моя компания! Работаю инженером чуть больше чем пол года. И с первого дня я как будто на своем месте! Зп вовремя, премии, медстраховка. Чего еще желать? Ребята в команде приятные, веселые. Рад чувствовать себя на работе на своем месте.
Працюю в продажах в Юнісолар майже рік. Так, буває важко виконати план, але це виклики в роботі, які є усюди. Але сама компанія добре дбає про працівників. Все вчасно і оплата і відпустка, зі страховкою стикалася і все теж було ок. Робота в команді подпбається. Претензій не маю.
Я около полугода работаю в сервисном отделе в Юнисолар. Все более чем устраивает. Рад быть частью большой «зеленой» компании.
Работала маркетологом в компании Unisolar. Можно сказать это был мой первый опыт в большой компании. Спасибо начальству, что в меня поверили! И спасибо команде. Ван лав.
@ Анастасия , Кажется там про план работы шла речь а не о КРІ)))
Я только прошла собеседование и так сказать в ожидании вердикта. Но хочу сказать, что первое впечатление только позитивное. P.S. А если компания не выполняет план и кто-то не получает премию…это обидно, но это нормально. Премия для поощрения за хорошо седланую работу. Разве не так?
Ужасное место для работы. Нету плана работы, задания дают не корректно и вообще тут не знают что делать и куда идти. И не слушайте старожил «что проработали тут 7 лет», они там просто терпилы. А вот текучка у компании огромная. Инженеры уходят и приходят каждые пол года новые. Нормальные сотрудники быстро сбегают.
Очень крутой молодой коллектив, руководство всегда поддерживает свежие идеи и саппортит в их осуществлении. Зп вовремя, командировочные, отпускные, страховка и обучение оплачивается. Всем советую пробоваться, ейчары душечки и всегда объективно оценивают на собеседованиях.
Зп вовремя, сплоченный коллектив, структурированны отделы, возможность карьерного роста.
Якщо ви хочете працювати понаднормово, не мати відпустки, писати кожного дня звти, а потім, коли щось піде не так добре, вислухати, що ви працювали недостатньо старанно і тому ви не отримуєте зараз Вашу премію, то приєднуйтесь до "дружньої команди". Стрес вам точно забезпечать.