Unimarket

Unimarket

Вас вітає мережа дівчачих магазинів UNI. Ми радуємо покупців WOW-обслуговуванням, позитивними емоціями та крутими товарами вже більше трьох років та не зупиняємося на своїх досягненнях.
Компанія «UNI» пропонує для своїх співробітників ринкову заробітну плату, цікаву мотивацію, соціальні гарантії. Великою перевагою роботи в мережі є можливість кар’єрного росту. Компанія концентрує свою увагу більше на ефективності працівників ніж на попередньому досвіді. Це дозволяє нашим працівникам швидко рухатися по кар’єрних сходинках, навіть якщо це перша робота!

Отзывы о работе в Unimarket, зарплаты

1. 7 ноября 2024

Вітаю, стажувалась в компанії близько року тому в Львові.
    Прийшла на співбесіду, ніби було все окей, окрім того, що адміністратор дуже сильно переживала і перепитувала, чи я готова продавати, стояти зміну на ногах і так далі, на що я відповідала, що в мене є досвід і я знаю прекрасно, що це.
    Ще дуже важливо, що на співбесіді зазначили про один пробний день, де я 3 годинки похожу по залу, вивчу всі товари, познайомлюсь з дівчатами. Стверджували, що нічого продавати покупцям не потрібно в цей день, ну і звісно він неоплачуваний. Після співбесіди адміністратор мала надіслати повідомлення з адресою магазина. Я його не отримала, нагадала самостійно. Спочатку мене це не насторожило.
    На н-й день я виходжу в магазин, де я б мала працювати, мене зустрічає привітний адміністратор, розказує все по товару, роботі, потім на зміну ще приходять дві дівчинки. Адміністратор мені повторює, що я можу ходити і дивитись просто на асортимент.
    Після годинки адміністратор поїхала з магазину, я залишилась з дівчатами, все що я бачила, це їх осуджуючий погляд в мою сторону.
    Ще що мені «сподобалось» як вони реагують на клієнтів та їх висміюють за спиною у цього ж клієнта. За 3 години я побачила такого не мало…
    Повернувшись додому я звісно не отримала ніякого повідомлення, мене просто кинули і нічого не відписали.

Добавьте зарплату в компании Unimarket

Добавить отзыв о работодателе Unimarket

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Unimarket?