Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — сучасне підприємство з розвиненою інфраструктурою, що займає лідируючі позиції на ринку послуг фіксованого телефонного зв’язку України. Компанія охоплює близько 71% ринку послуг місцевого телефонного зв’язку та 83% ринку послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку. Отзывы о работе в Укртелеком, зарплаты
Администратор 1 9 000 грн Инженер 1 12 000 грн Кабельщик 1 9 100 грн Кабельщик 4 разряда 2 5 000 .. 5 300 грн Кабельщик 5 разряда 1 5 650 грн Корпоративный тренер 1 8 500 грн Оператор call-center 1 3 000 грн Оператор абонентского отдела 1 700 грн Специалист коммерческого отдела 1 4 250 грн Специалист по продажам 1 8 000 грн Старший инженер 1 8 000 грн Электромонтер 1 4 000 грн Добавьте зарплату в компании УкртелекомДобавить отзыв о работодателе Укртелеком Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укртелеком?
@Гость, так, сума премії маленька, тому що оклади дуже низькі.
В чем и где находится корень всех криков и истерик?Или все это возникает на пустом месте?Думаю есть причины независимо от того кто то в Караганде или на Шевченка 18.Руководством ставятся задачи,а инструментариев и рычагов,также мотивации зась.Зарплаты мизерно позорные,персонала полноценного нет.Поэтому и читаем тут негативные комментарии.Если б было более-менее адекватно лента была б пустая.
Так всегда можно истерить с Караганды. Или истерить надо только когда работаешь?
Как можно быть на столько лицемерами.
Щомісячно премії перестали начисляти,натомість з барського плеча виплатили один раз за рік.Та й в загальній сумі менше ніж було щомісяця.Ну що ж ,добре хоч не відняли зовсім.
Где,где? в Караганде.Персонал покромсали так,что уже и ,,истерить» некому.
Потроху дЕфективні гопменеджери починають відлітати на йух з тонучого корабля, мабуть абонбази залишилось тіки на фрухт і на десять чорних кємрі. Вже і дірехтор геніальний, і всі тепер у нього зами (рішучі реформи наліццо), а абонент ніяк не вимре. Треба ж ще нєдвіж подєрібанить і тожі вже можна повертать державі актів
Цікаво, скільком топ-манагерам пішла в кишеню та мізерна премія працівників, що потрапили під скорочення і не пішли по акції, хоча відпрацювали повністю весь минулий рік, як і решта працівників?
А где вы все ? Премию получили и замолчали ? А чего нет коментов ? Криков? Истерик ? Ну как вы умеете.
Перше , що не сподобалося — незнання HR рівнів освіти . Дуже довго прийшлось пояснювати , як на базі одного навчального закладу можна отримати спочатку ступінь молодшого бакалавра , а потім ступінь бакалавр .
Середня освіта та вища — споріднені між собою факультети одного напрямку , але це викликало додаткові питання.
З плюсів : співбесіда — онлайн зустріч в Майкрософт Тімс.
Пройшло пів неділі з моменту призначення співбесіди . Понеділок ранок — день співбесіди, за 2-3хв до початку дзвонить HR , котра звертається до мене, називаючи некоректно моє ім‘я. Дзвінок був з ціллю отримати уточнення чи буду я присутній . Я , як честна людина відповів, що мені необхідно 10 хв , щоб під‘єднатися , бо забув (в даний час був на роботі). Відповідь мені сподобалася : «Розумієте , у нас команда дуже пунктуальних людей …». Я відповів : «Якщо критично 10 хв , то давайте відмінимо нашу зустріч».
В кінцевому результаті під час розмови , аналізуючи всі моменти, був вимушений відмовитися від даної пропозиції , прямо надав відповідь , що я вважаю , що ми не спрацюємося .
Перше враження про компанію починається з HR та воно не позитивне .
Ну шо панство увельмишановне ітого в мене 5844грн премії… Але з цінами та основним окл на думку приходить пісенька Андрія Миколайчука про річку «Скінчилось кохання, скінчилося все…
Та не міг же генеральний отак публічно набрехати про премію, може ще буде..
Замісь премії можете вибрати один з трьох курсів/трєнінгів: «як працювати за копійки і не здохнути», «як вийти із зони комфорту не вперед ногами» або мій улюблений «прогноз скорочення — чи треба ходити до гадалки».
Яка ще премія? Залишились і радійте цьому. Скоро будете ще доплачувати, що працюєте)
Премия будет, но вы ее не увидите…
Пулучат опять фруктовики и им подобные.
Аууу, то де ж та довбана премія про яку Курмаз балакав при «ПОЗДОРОВЛЕННІ ПРАЦІВНИКІВ З ДНЕМ РАДІО»,як завжди накололи по крупному людей. Тим хто пішов 31 січня за угодою сторін тим виплатили 50% за рік премії, а тим хто залишився фігу та ще і без масла. Нехай ці гроші, які вони обіцяли підуть на довічне лікування їх та усих їх нащадків
На проїзд для виконання своїх обов’язків не дають,а хочете премії?Це утопія.
Нарід, а річна премія буде чи не буде? А то наче обіцяли.
Кажуть Пєтручка рішила таки навести лад з воїнським обліком, навіть Калінішвабру і Аксюжабу відізвала з закордонів в столицю шоб ті в воєнкомати повні списки поголовья подали, бо треба прорєдіть і зменьшить тиск на ФОТ бо гєніальний прємію обіцяв, а бабла на всіх не вистачить
@Гость, під час військового стану дуже нахабно себе веде керівництво і навіть не сумнівається в своїх пріоритетах та небажання займатися саме операторством ,бо наразі рейдерство через підрядників і жорсткий дерібан , тепер оренда нерухомості основний вид діяльності підприємства
В Днепропетровске ДПБ сократил уборщиц, и даже деловода. Мы уже давно платим по 50 гривен за уборку кабинета, теперь и за вход в канцелярию наверно нужно будет платить Писаренко, которая даже туалеты на 7 этаже на ключь закрывает.
Раздутый штат кадровичек Филиповской не трогают. Вот вам и все приорететы оптимизации.
А далі знов скорочення, до останнього.. а потім здадуть частину державі, частину в інші телеком.контори
Що там чутно в Укртелекомі?Масштабні скорочення?А що далі?
@Гость, забагато зкорочень,також люди відмовляються уходити за бажанням,ВОНОП теж має ресурс та в цілому цифра відмов завелика,або необхідно надати більше окладів або нас чекає банкрутство Укртелеком в цілому і державне регулювання
Вы наверное не очень давно работаете или не касалось еще, каждый год как минимум так вытравливают через акции, а если уже ни в какую, тогда через сокращение.. не хочется им ручки пачкать да и кадрам больше напрягаться надо.. но если надумали убрать то додавят так или иначе, так что не тратьте нервы
@Юрій Павлович, а якщо відмовляєтесь писати заяву — то починаються погрози… Сама працюю в Укртелекомі і не очікувала, що таке буде
У Києві створять мережу безкоштовних точок Wi-Fі.
Про це заявив гендиректор «Укртелекому». Про оптимізація працівників нічого не відомо. Ось такі новини у компанії —все безкоштовно перед майбутнім зкороченням.
Повний — це коли лише два найцінніші та незамінні працівники залишаться в Телекомі на всю Україну — Пан Курмаз і Пані Петрук.
@Юрій Павлович, вибачте, так що Телекому вже повний [вырезано] настав?
Доброго дня! Інформація по оптимізації яка планується.
Наближається велика оптимізація, можна звільнитися по акції.
Умови акції при звільненні 31.01.2023:
Звільнення за угодою сторін.
Виплата три посадових оклади працівника + 50% цільового розміру премії (СМОТ) за фактично відпрацьований час у 2022 році, і, звичайно, компенсація невикористаних відпусток.
Скани написаних заяв направляти спеціалісту з кадрового адміністрування. Звільнення – за наявності оригіналу заяви у спеціаліста з кадрового адміністрування.
Зразок заяви на звільнення додаю. Заява має бути написана власноруч!!!
Прошу інформацію донести до всіх працівників у своїх дільницях, щоб всі знали і хто бажає вже може писати заяви та передавати.
СПИСКИ БАЧИТЬ лише керівник і з жодним працівником немає ніяких розмов або варіантів щодо іншої посади .
і ось зразок заяви
Заява пишеться власноруч!
Директору ________________ філії
АТ «Укртелеком»
______________ (прізвище, ініціали директора філії)
посада (повністю)
_________________________________
група, дільниця, відділ, цех (повністю)
__________________________________
департамент(повністю)
__________________________________
Прізвище, ім’я та по-батькові (повністю)
ЗАЯВА
Прошу звільнити мене з роботи за угодою сторін «31» січня 2023 року з виплатою одноразової вихідної допомоги, згідно п. 2.3. розділу II додатку № 2 до Колективного договору ПАТ «Укртелеком» на 2021-2023 рр.
Скинули зверху на безпосередньо керівників провести розмову щодо скорочення працівників і кого скорочувати надали вирішити керівникам. Відповідальність щодо подальшої діяльності буде виключно на тих хто залишається керівників та співробітників,якість надання послуг буде під питанням,тому що є тільки відсоток який необхідно скоротити,без втрати контролю за ситуацією. Можливо є така ціль.
Знов скорочення, всім нарізали в середньому по 23% на мороз, але водіїв гопменеджмента не чіпають, бо кому ж новенькі кємрі то водити? Ну і всю цю шайку бізнестрєнєрів не чіпають, бо хто про успішний успєх розказувать буде, зате журнал «на звязку» кліпають як і раніше чотири чоловіка, то ж танькині і у них імунітєт на звільнення
Пропонують 3 оклади і премію за півроку хто піде по акції!
Предлагают 3 оклада и свалить последним днем января. Кому сколько?
З січня знову почнеться скорочення, кого тільки хочуть скоротити? Штат в районах по 2 особи лінійні, як поїхали по пошкодженнях з ранку, все станційне обладнання стоїть безхозне і не обслуговується, бо в ядрі залишилось в штаті тільки люди які проживають в обласному центрі, по районах останніх скоротили ще рік назад.Як вимикають світло немає кому дизель запустити, бо з другим монтером по пошкодженнях гоняєшь наче коняка мінімум за 30 км від станції.І тут же одразу сипяться пошкодження, бо абонентові по одне місце що у нас немає кому запустити дизель, і тут абонента можна зрозуміти, за що він має платити якщо послуга не надається. Зачинити приміщення неможливо, бо орендарі там, живуть своїм життям.Хто там знаходиться в тому приміщенні поки ми по лініях фіг його знає. Якби не орендарі не було б кому двері зачиняти ввечері.Ну що ж, нехай скорочують, самі будуть з області їздити і станційне обладнання обслуговувать і дизель запускати і в усих програмах працювати( бо їх з районів не прибрали, а ще одна дебільна добавилась ЕТOS) і двері зачиняти і здавати на сигналізацію.
Знову чергова оптимізація з нового року!Хто більше в курсі?
@Гость, ходят слухи, выше перечисленных «коллег», каждого персонально поздравили презентом с днём телекоммуникации и связи — большой бутылкой советского шампанского, рекомендательным письмом работодателям и, приветом и пожеланиями от Прохоровой Ю., на тот момент ещё из Германии? Кто слышал?
9-10?????? Які, у кого , ну может у провідного інженера, а не хочете оклад у монтера 5 розряду з ПІДВИЩЕННЯМ з 01.10.2022 7150 грн, на руки-5679 грн. Тільки не треба одразу казати йди шукай роботу, шукати можно в обласних центрах, а не в районах і не під час війни.
лолшто? Не, ну может у имеется ввиду руководящий состав, там да. У рядовых сотрудников «в полях» 9-10 ДО вычета налогов, на руки 7-8.
@Гость, Сейчас зарплату меньше 15 на руки уже не встретишь в Укртелекоме.
Це якийсь не інтернет ,а непонятно що!Як підключити інтернет прийшли відразу,а відключити це повний гімарой! Мало того в нас в Маневичах ще той працівник сидить ! Куди дивиться начальство ? Приходять люди. Ця дама як не п’яна спить на робочому місці то кидається як неадекватна жінка! То виганяє з кабінету людей в старшому віці,В кабінеті грязно , воняє. Нічого неможна запитати, кричить щоб вийшли з кабінету,або сама кудись біжить! Вже місяць займаємось щоб відключити інтернет, дякую , що є гаряча лінія і можна в нормальних людей запитати що і до чого! Прошу прийміть міри ! Щоб люди могли прийти не до п’яного і неадекватного працівника , а до нормального! Це в Маневичах ,Волинська обл ,Укртелеком !
Днепропетровск.2 недели нет директора поддержки бизнесса Писаренко.Где она и кто заместо нее никто незнает. Товарищь Омельченко, может вы исполняете обязанности своей протеже?
Да поводу военного учёта. Военный учёт существует в Укртелекоме уже с 2015 года. У всех запрашивают военный билет или документы заменяющие его. И многие фирмы ведут этот учёт. Так что думайте сами решайте сами… Работать здесь или нет
@Гость, как у вас в бухгалтерии получается оставлять сообщения с одного IP-адреса с женой, собравшегося увольняться с Укртелекома, сотрудника? D-) Ссылка «все отзывы автора» в помощь)
Что то я не понял. А другие компании не должны передавать информацию в военкоматы ? Вы попробуйте сейчас поменять работу. Без похода в военкомат никто вас не возмет. Сейчас с телекома уходить точно не вариант.
@Гость, Добрый день, уважаемый. Я работала в Телеком в отделе бухгалтерии. Вот что хочу вам сказать. Обычно военный билет и другие персональные данные у нас запрашивали всегда. Отдел кадров отправлял их в военкомат, если к нему приходили оформляться бывшие военные или пиджачки. Если придет повестка, то отдел кадров вызовет этого человека и заставит расписаться и уволить по любому. У нас такое практиковалось. Поэтому пусть ваш муж не тянет с увольнением. И скажу ещё. Снимите дорогая розовые очки, Укртелеком никогда не заботился и не платил достойных зарплат за последние 10 лет. Никаких гарантий и социального пакета тут нет. Ваш супруг расходный материал, не более. Лучше становится в центр занятости или ищет другую работу. Здесь ему ловить нечего, если он у Вас не начальник отдела или приближении к руководителю
@Гость, открою вам небольшой секрет, Укртелеком, как и другие компании, организации и фирмы, передают данные о военнообязанных в военкомат с 2017 года, ЕЖЕКВАРТАЛЬНО!
Мой муж решил уволиться из этого клоповника, после того как узнал, что будут резать зарплату и данные его передадут в военкомат. Есть и другие, которые давно покинули это «заведение». Почему другие работодатели ищут способы не отправлять своих сотрудников на войну, а Укртелеком этому способствует и платит мизер? Неужели ему так наплевать на своих сотрудников?
Да, хочу добавить про Клышту, любительницу покушать на шару, выпить а потом портить воздух, что на Бульваре Тараса Шевченко, что на объектах проверки. Она просто ***, помню её еще по АТС. Там же работает и её рыжий муж и один из сыновей. Про сына не знаю, про мужа «Володю» тоже ни одного позитивного отзыва. Из-за таких как они компания и обанкротилась…
Не шутите, возможно, кто-то из них сейчас сдает позиции украинских военных или объектов гражданской инфраструктуры. В свое время целая ватная ячейка -Севрюков, Крикун, Сосонный, Зеленский, Решетняк.. Теперь подчистили социальные сети — фотографии на фоне любимой раши. Некоторый работают на конторы загнивающего Запада, получая зарплату в ненавистных долларах и евро.
09.08.2022 Госпсуд м. Києва відкрив провадження в справі №910/5663/22 про банкрутство ТОВ «ЕСУ» — власника «Укртелекома».
Это успех, я считаю.