Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — сучасне підприємство з розвиненою інфраструктурою, що займає лідируючі позиції на ринку послуг фіксованого телефонного зв’язку України. Компанія охоплює близько 71% ринку послуг місцевого телефонного зв’язку та 83% ринку послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку. Отзывы о работе в Укртелеком, зарплаты
Администратор 1 9 000 грн Инженер 1 12 000 грн Кабельщик 1 9 100 грн Кабельщик 4 разряда 2 5 000 .. 5 300 грн Кабельщик 5 разряда 1 5 650 грн Корпоративный тренер 1 8 500 грн Оператор call-center 1 3 000 грн Оператор абонентского отдела 1 700 грн Специалист коммерческого отдела 1 4 250 грн Специалист по продажам 1 8 000 грн Старший инженер 1 8 000 грн Электромонтер 1 4 000 грн Добавьте зарплату в компании УкртелекомДобавить отзыв о работодателе Укртелеком Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укртелеком?
Фруктовые новости и сюда начали писать свой бред.
Работаю не первый год в УТК. Да, зарплаты были маленькие, но зато выплачиваются сейчас без задержек. Зато с приходом нового руководства у подчиненных появилась возможность влиять самим на свой заработок. При этом есть такая система мотивации. Если Вы не хотите получать голый оклад, то поработайте головой и руками. И зарплата будет больше и премии соответственно. И всегда выручит дружный коллектив…
Правильно робите!
Київ.Лінійщики.Поки ще працюємо.Однією ногою в УКТ.Інша нога вже шукає поверхню потвердіше.Вислані резюме.На жаль після дисятилітть відданого життя в цій компанії,приходиться ось так закінчувати свій зв’язківський шлях.Прикро.І Ганьба гниющій рибній
голові.
В іншу кумпанію, де приймуть резюме, в якому вказано, що під час керівництва сабжа укт став приносити багатомільйонні притбутки (там не буде вказано що це сталось через через скорочення робітників, продаж обладнання та металлів), тіко завдяки «таланту» в керіництві.
просто на верху нет ни одного тямущего специалиста в електросвязи.Все зброд думающий о своих статках только сейчас.Ну развалите телеком а дальше куда.
Хто мав бажання вже пішли всі.Осталися кому трохи до пенсії треба дотянути або хто наївно думають ще телеком вернуть державі.
Ще раз відносно брехні.Інформація не з інтернету.Інформація одного з центральних каналі вечірніх новин прилизно двохтижневоі давності. Та це нічого в принцмпі не міняє.Хто хоче- нехай працює за 3700. Тільки політика що не подобається з\п- йди дуже скоро приведе до кінця.Пенсіонери і предпенсійники вічно тримати це на плаву не зможуть.Це звичайно бісить верхи.Скорочувати вже немає кого. Хіба начнуть ВЕРХИ нарешті виштовхувати один одного.
Тут нічого не придумано.Передачу про нехватку кадрів показали по-моєму на каналі Украіна в вечірніх новинах приблизно два тижні назад. Це бачила не тільки я.Тільки єдине що там не сказали про оклад а про зарплату. Це дві велиці різниці. Ви ж бачите які невеликі оклади в наших чинуш а яке бабло справді нараховують.Особливо в держустановах.
Насправді нікого не тримають.Тільки що ви будете робити через рік-два коли останні із могікан підуть. Правда це вас не цікавить.Ви времінщики що прийшли скосити бабла. Розвиток вас зовсім не хвилює.Жаль що така компанія знищена.Але за все колись треба буде відповісти.
Тебе человек для примера кинул. Это к тому что даже НЕКВАЛИФИЦИРОВАННЫЕ работники получают больше чем в *овнотелекоме. Зачем специалисты обучались по 3-4 года , а некоторые 5 лет , для того чтоб получать 3700.грязными. в укркоме платят как больным на голову.
Раз вы себя цените на 3700 работайте дальше кто себя ценит идёт в другое место.В телекоме силой никто никого не держит.
в телекоме так всегда-никто, никого не держит-идите нафиг. Да в принципе и в стране так же. потому и уезжают миллионами. доруководились менеджеры нового поколения.
Я к тому ше не треба комусь брехати
На фига Вам оклад дворника? Хорошие айтишники на фирмах получают от 10 000 и больше. А Вы за какие 4000 жалкие переживаете? И премии
Вечірні новини здається канал УКРАІНА приблизно два тижні назад.Правда там не оклад озвучили а зарплату.Аце дві великі різниці.До речі наші чиновники також мають оклади пару тисяч. А з\п виходить десятки а в когось і сотні тисяч.
Ну і де оклад двірника в 6000 гривень?
Через 3 мес тебя уволят по собственному желанию. А не захочешь через 4 по статье.
Ось тримайте і не нийте
Продам место в Укртелекоме. ДОРОГО…НЕТ. ОЧЕНЬ ДОРОГО,
Щесь я не знайшов в інтрнеті вакансії в Івано Франковське з окладом у 6000
Плануеться на кінець квітня
В нашем гроде есть вакансия специалиста продажы услуг , никто из бывших работником не хочет идти на должность, Кто работает в этой сфере, стоит ли идти на зарплату 3300 грн. и реально подключать абонентов?в городе есть конкурент Интернет и дешевле и лучше тарифы…подскажите!Если не выполняют план, что тогда?
Скажите или будет весной 2018 г. сокращение в Укртелекоме?
Скажіть , хто працює у районних центрах фахівцем з продажу послуг? виконуєте плани? ставлення керівництва з області? якщо у Вас не виконуєш план, то що тоді , догана?
Оклады бухгалтеров. А теперь вычтите из них подоходный и военный збор. И на руки сколько будет….
На днях почула по ТБ про нехватну 50 двірників в Франківську -оклад 6000.Мулярів біля ста-з\п 13-15тис.Ми всі нарешті повинні зрозуміти, що такі з\п будуть існувати, поки є люди готові на такі гроші існувати.Мій чоловік працює в подібній приватній фірмі.Там з\п були десь 5500.Та мужики-монтери і кабельщики всі написали заяви на звільнення і з\п відразу підняли до 7000. Там вже штат на меншу ємність більший ніж вСЛД. Правда там немає Дирекцій ,департаментів, МР,філій.центрів ітд
Оклад виріс аж на 20 гривень, оце покращення
Звідки такий оклад 4500, 3250-3800 — це реальні оклади в СЛД. В січні отримали мінімальну 3200 а не 3723.
Тепер премія входить в 3700 грн.
Вот вот, и я о том же . ГДЕ ЖЕ минимальная зарплата 3723 ?????????????????????? Или законы для Укртелекома не пишутся
Как Вам зарплата где 3700 минимальные..?
Щойно з банкомата, йопта я взагаліто не не гордий, але ***шити нібито я лох ніц не згідний, завтра біду ймити нача дільниці і нача центру бо шо за на, зп як за грудень.
Все верно так и присходит и премии получают
Авжеш реальні, кілька місяців будеш підключати братів,кумів,сватів, аби виконати план, а потім,
або будеш дурити абонентів щоб під разними причинами приходили до тебе і переформляли послугу з одного члена сімї на іншого, щоб через новий ОР показати нового абонента, або звільнишся.
хто знає чи ставлять реальні плани з продажу послуг спеціалістам по роботі з клієнтам? чи реально продавати та отримувати премію?
Акція в кінці лютого, але не для всіх.
в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров:
Розгляд касації у справі Укртелекому запланований на 20 лютого і Фонд державного майна очікує на прийняття кінцевого рішення з повернення акцій державі для подальшого зарахування їх на рахунки Фонду. Поряд з цим судовом процесом, існує ще один, пов’язаний з акціями Укртелекому в рамках провадження Генеральної Прокуратури, яка наклала арешт на дані акції і будь-який їх рух неможливий. Ми вже звернулися до ГПУ з проханням вразі позитивного рішення суду, а ми розраховуємо, що касаційна інстанція підтвердить попередні дві, зняти арешт з цих акцій, що дозволить в короткий термін зарахувати їх на наші рахунки. Після зарахування акцій на рахунки Фонду, ми проведемо повну інвентаризацію даного активу, адже акції мають бути підтверджені майном. Ми порівняємо те майно, що продавали, з тим, що є на сьогодні, і якщо було незаконне відчуження, то всі втрати будуть вирахувані і пред’явлені компанії яка є суб’єктом господарювання. Нагадаю, що в рамках післяприватизаційного контролю, Фонд державного майна зафіксував невиконання інвестиційних зобов’язань Укртелекомом, зокрема, внесення інвестицій у розмірі 450 млн. доларів та побудову і передачу у власність держави лінії спецзв’язку. Відповідно Фонд державного майна звернувся до суду з вимогою розірвати договір купівлі- продажу, повернути акції у власність держави та стягнути штрафні санкції у розмірі 80 млн. доларів за невиконання інвестзобов’язань. Суд першої і другої інстанції підтримав позицію Фонду.
Хтось чув про скорочення лютий або березень ????????????
Хто чув про скорочення в березні?
Не обязательно с Киева. Должен быть организатор, а не продажная шестерка, хапуга, *ополиз или стукач. А таких полно сидит на тёплых местах, толком не понимаю сути своих обязанностей, с низкой квалификацией, мягко говоря. И стукачики побегут стучать, спасая тёплые места.
Чисто украинское убийство. Как «распилили» Укртелеком.
8 000 — 14 000 грн.? Откуда такие сведения? Монтеры, инженеры, работники фин. структур зарабатывают всего лишь до 5 000 грн.
Где в телекоме технари получают 8000 до 14000?
8000-14000 -это нам только снится. Для забастовки нужен независимый профсоюз или скажем забастовочный комитет.И он должен руководить с Киева.
ЗабАстовку луЧшем случаЕ, иначе технарям не видать человеческой зарплаты!
Так давайте начнем забостовку! Технический департамент должен сделать это наконец-то. Пришли топ Менеджеры и получают ЗП выше 50 тысяч грн,а технари которые окончили институты связи и понимают как все работают в лутше случаи получают от 8000 до 14000 тысяч.
Профсоюз в Укртелекоме? Нет, не слышали!
Туфта полная. Никто идти не хочет на нищету, дождь и грязь. За четыре года приняли одного человека, а оптимизировали около двадцати
Цікаво а ваш УТК може десь на Марсі?До нас кадри течуть???????Не треба людям лапшу чіпати!!!!!!!!!!!!
R.S.В УТК вже 27 років!!!!!.
А яка різниця скільки стажу?В УТК всіх під одну гребінку поклали!;4300-4500 твій оклад!Хочеш більше вали звідси!!!!