Укрлендфарминг

Укрлендфарминг

«Укрлендфарминг» – крупнейший украинский агропроизводственный холдинг, основной деятельностью которого является выращивание с/х культур.

Отзывы о работе в Укрлендфарминг, зарплаты

1. 5 апреля 2021

@Гость, Я рідко тут буваю! Але по даному коментарю я був свідком коли ця компанія хотіла впарити Епіцентру дані долота!! Приїхали до офісах у Вінниці і благали Клунника взяти на випробування свій непотріб, який після випробування відходив менше оригіналів!!!!! А коштували більше ніж оригінал.
    Доречі за проплату я не чув щоб хтось домовлявся суперечити не можу!!
    На мою думку дану компанію і підпускати до входу офіса не можна не те що брати у них їхню продукцію виготовлену у підвалі.(долота які вони самі виготовляють просто непотріб який хочуть продати за космічну ціну)

2. 1 апреля 2021

Клуник такий злодужка, і беруть на роботу з такою репутацією, значить комусь це вигідно, а СБ, як провіряє кандудатуру?

3. 1 апреля 2021

Якщо вже там не працюєте, то немає чого писати і заходити на відгуки, залишайте коменти там де працюєте. Захисник бл*ха муха.

4. 31 марта 2021

До фірми відношення не маю. Декілька років тому трацював, але вчасно знайшов іншу роботу, з кращою зарплатою і нормованим графіком.
    Але просто справедливість перемагає… Не приємно чути про фірму такі відгуки, коли там працювали все влаштовувало, а вигнали то потрібно лити бруд…… Просто так і ні за що ще нікого не звільняли, напевно були на те причини??? МЕНЕ НЕ ВЛАШТОВУВАЛО, ЗНАЙШОВ ІНШУ РОБОТУ, І НІКОГО НЕ ЗВИНУВАЧУЮ. В НАШ ЧАС ВІСІ ПРАЦЮЮТЬ НА СВОЮ КОРИСТЬ!!!!

5. 31 марта 2021

Махінації ???
    В нас філію взагалі закрили ??

6. 31 марта 2021

ТОВ АГРО-КРАЙ :
    Виженіть отого *** Клунника С.С ***,запчастини замовляє нові,а встановлювати заставляє відремонтовані чі б/у,як баран може бути керівником……

Клунник — обычный жулик. Несколько лет назад он работал в Винницкой АПГ (Эпицентр). Набрал у моих друзей образцов запчастей на 20 тыс грн на испытания. Обещал оплатить после испытаний. А потом исчез и перестал отвечать на звонки. Потом всплыл у вас в УЛФ.

7. 30 марта 2021

Або напишіть мені будь ласка у вайбер, дуже треба!

8. 30 марта 2021

Ви там працюєте?? Можете мене набрати? 0956400508

9. 30 марта 2021

А ти хапуга, яке маєш право називати так людей, люди «повилазили» з надією на нового керівника, який їх почує, можливо, допоможе, а той Шульц, крім вас шістьорок нікого не слухав і не вірив.

10. 29 марта 2021

Шульци були такі добрі як і ти, ще й до тебе доберуться з твоїми махінаціями.

11. 28 марта 2021

Доброго вечора) Всім свій час!
    Шуляцю потрібно було ще починати звільняти пару років тому, хитрих і марних трутнів, то можливо до цього часу заспокоїлись….
    Аграфірма не з найкращих, але яка є…..
    Головне всі роки було добре, а коли стали трасти, контролювати і виганяти, то і фірма не така, керівник не такий, колеги не такі….. А де ж Ви були раніше, чого мовчали????? Коли Шульців звільнили, то з кожного болота вилізла жаба, яка квакає)))
    P. S Розумна людина шукає кращого і до того стремиться, а дурне і тупе шукає крайнього і винного, бо до кращого не вистачає мозгів…

12. 28 марта 2021

13. 22 марта 2021

@Гость, це ви мабуть говорили з Авангардом? Бо в УЛФ Людмили немаэ і отдели по персоналу у компаній різні..тому напевно ви не по адресу. у авангарда тут своя окрема сторінка.

14. 21 марта 2021

Працюю в ЗАК Дубно. В компанії створені нереальні умови для роботи. Навантаження колосальне.Після скорочення 2021 роботу скорочених працівників переложили на тих хто залишився. ЗП не підняли ні на копійку. Окрім цього практикуються регулярні демотивації.Керівництво має нас за скотів. Зачекаю до посіву і в один прекрасний для мене момент звільнюсь.

15. 19 марта 2021

неделю назад в этой компании появилась вакансия руководителя по продажам. отправил резюме. на следующий день со мной связалась HR Людмила. После 5 минут общения речь уже шла в формате — когда я готов приступить к работе. Я взял паузу на несколько дней чтоб обдумать условия и более детально выяснить информацию по компании и по условиям работы в ней. Для информации — я имею гораздо больший опыт работы в системных национальных компаниях чем требовался в данной компании но так сложилось что готов был идти работать, строить и развивать. Через 2 дня как договаривались перезвонил и позадавал Людмиле интересующие меня вопросы, на те которые она не смогла ответить обещала уточнить у коммерческого директора и дать мне ответы. И все, пропала. Прошло 3 дня ответов нет. Пытался дозвониться, человек трубки не брал в течении всего рабочего дня. На следующий деня я попытался опять дозвониться, через час моих звонков Людмила взяла трубку. Напомнив о себе, кто я и что я жду от нее ответа на вопросы которые она должна была уточнить у коммерческого директора для начала сотрудничества она невозмутительно отвечает -«так мы уже взяли человека и он уже работает».Как если мы 3 дня назад общались и уточняли условия работы??? При этом на сайте Работа и на официальном сайте компании висит данная вакансия не закрыта и обновлена сегодняшним днем. Одним из моих вопросов на собеседовании был вопрос по негативным отзывам сотрудников о компании, невыплату заработной платы… Людмила меня заверила что это все в прошлом — «мы лояльны и открыты к сотрудникам, мы честно и своевременно выплачиваем зарплату». Людмила Вы или просто не профессиональны и просто не должны работать на этой должности или безответственный сотрудник или просто лгунья. Нужно быть профессионалом и отвечать за свои действия, и даже если кандидат чем то не подходит компании то отзвониться и сказать — «извините но компания не готова предложить Вам условия на которые Вы претендуете» а не 2 дня не брать трубку а потом врать. Не рекомендую идти в данную компанию. Сложилось впечатление что некомпетентность и бездарность присутствует на всех уровнях.

16. 19 марта 2021

@Працівник, Е.В. вы хорошего мнения о себе.

17. 15 марта 2021

НЕ РЕКОМИНДУЮ UKRLENDFARMING ЦЕ ПРОСТО ЖАХ ВИГНАЛИ МАЙЖЕ ВСІХ ПРАЦІВНИКІВ. ДИРЕКТОР ЧМО ПОМОРЩЕНЕ Х*ЙЛО. ЯК МОЖНА БУЛО ТАК ВЧИНИТИ З ПРАЦІВНИКАМИ ЯКІ РОБИЛИ СВОЮ РОБОТУ ЛЮБИЛИ ЇЇ. ТА ЩОБ ТЕБЕ БОГ ПОКАРАВ ЗА ТВОЇ ВЧИНКИ ЩОБ ТИ ЗБАНКРОТИВСЯ ДО 0.Я ЩЕ ДИВУЮСЬ ЯК ТАКИХ ЛЮДЕЙ ЗЕМЛЯ НОСИТЬ. ТУТ МОЖНА ПИСАТИ ВІЧНО ПРО ЦЬОГО ПРИДУРКА

18. 12 марта 2021

Працівник, молодець, гарно цьомнув. Буде Вам від ОВ медалька. 60% працівників відправили на біржу, і це правильний напрямок роботи?

19. 11 марта 2021

Обычный агроном к видеоконференциям не допускается,даже чисто теоретически.Фарс.

20. 7 марта 2021

Доброго дня. Випадково прочитав відгуки про компанію, де я майже 5 років працюю. Такого бруду я ще не читав ніде. Просто нісенітниця якась. Все в нашій компанії змінюється. Змінюється на краще. Як би , і що б не писали, але ми йдемо правильним шляхом. Неприємно читати досить неприємні речі про людей, яких я добре знаю, які є досить хорошими керівниками. І дуже смішно, коли людина, яка не може одне слово без помилок написати, дає оцінку керівникові. Просто комусь перекрили доступ до «кормушки» от і пишуть… Дуже добре, що Олена Василівна взяла все в свої руки. Я її особисто не знаю, але неодноразово був присутній на відеоконференціях, які вона проводила з керівниками підприємств. Це людина, яка дуже розуміє свою справу. А те, що деякі люди не хочуть працювати, не її треба винити. І не Центральний офіс.
    На рахунок оплат і затримок, у всіх компаній бувають важкі часи. І ми їх переживемо.
    Р.С.
    Я звичайний агроном. Звичайний працівник.
    Будь які відгуки негативні в мою сторону прошу залишити при собі.

21. 5 марта 2021

Скільки Шульц звільнив людей в2020р, завд, ку своїм шістьорка, но нічого є Бог на світі, і з ним так повелись, і до шістьорок доберуться, їхній час вже близько і СБ не поможе, яке їх кришує….

22. 28 февраля 2021

шульцы хоть ушли с миллионами и сотнями га земли. и шо? берите пример.

23. 27 февраля 2021

, Супер, шістнадцять років вірою і праадою, викинкли як скотину. Так що ваш коментар підтримую повністю. А бажаю я їм гарного і довгого життя. Нехай їдять падонкі і лопнуть. Чим більше будуть їсти тим скорше лопнуть!

24. 26 февраля 2021

а колодяжний з мартиненком прокралися так не посадили????

25. 22 февраля 2021

@Гость, норм умови, платять стабільно. з/п фіксована ставка, що говорили на зустрічі, то і отримую.

26. 20 февраля 2021

Стоит ли идти менеджером на яйца в Киеве. Как условия, что по зарплате?

27. 19 февраля 2021

@Працівник,
    та єсть тут молодий хлопчик який кришує)

а можно подробнее?

28. 19 февраля 2021

@Працівник,
    та єсть тут молодий хлопчик який кришує)

29. 18 февраля 2021

як там себе почуває дрібний жулік Павленко? Ще два роки тому шатався по Гадячу соплі розпускав, а тепер — велика цяця — можна тирити по-панськи на запчастинах :-)

такого хамла как ваш Павленко нужно еще поискать. неужели нормальных людей нет в компании?

30. 18 февраля 2021

Агро- Край. Чому не звільнили Сорокотягу? Хто її кришує?

31. 16 февраля 2021

Уволили одним днём. Аргументировали сокращением одной должности в отделе.
    В принципе все решения в компании верхушка принимает спонтанно и «с сегодняшнего дня». Без вникания в детали и без какой-либо оценки рисков. Чем создают много проблем, которые должны решать «простые смертные». Каждый кто не занимает ТОП должность права голоса не имеет и расценивается как расходный материал.

В целом работа в компании напоминает борьбу Дон Кихота с ветряными мельницами

32. 13 февраля 2021

О ком речь?

33. 12 февраля 2021

Худший инженер в истории фирмы , людей не считает ни за что , в первую очередь вы в фирме трудовой скот , и похрен кем вы устроились , вы будете делать то что вам говорят , у вас ставка 7 тыс значит *баште

34. 10 февраля 2021

Неповага до працівників з боку директора Ганганова, вночі примушує чистити дорогу від снігу біля *, навіть не згадуючи про безпорадних самотніх пайовиків, які вірять у його доброчесність. Працівники обурені, імідж компанії втрачається, хоча всі працівники являються пайовиками, надали в оренду землі, залучивши родичів та знайомих. Прикро, але люди розчаровані, хочуть передати землі в оренду іншій компанії

35. 10 февраля 2021

Якшо вас так гноблят і ущемляют, то чого ж ви, як стадо овець, все одно мовчки їдите, а тут возмущаїтесь? Смисл? Значить все влаштовує

36. 6 февраля 2021

заставили ехать людей в Киев против Сытника стоять на морозе,голосовать за петицию.

37. 4 февраля 2021

Зігнали працівників, а самі криси по норах ховаються!!!

38. 2 февраля 2021

Интересно, есть ли что-то в кукушке сганять людей по такой погоде и такой ужасной дороге, надеемся всё закончится хорошо!

39. 24 января 2021

40. 19 января 2021

@Гость, ПРОБЛЕМА ПРОСТА МНОГО ВОРОВАЛ БАХМАТЮК … СЛАВА СИТНИКУ ….

41. 18 января 2021

Друзі. А це правда, що щульців звільнили за те, що вони за рік вкрали 15млн гривень???

42. 14 января 2021

Почему он будет уходить,каждый месяц з.п.капает и при чем немаленькая.Сидит себе и будет сидеть,ведь ни за что не отвечает.

43. 13 января 2021

Спасский,неужели ти не понимаешь,что ты никто и звать тебя никак.Уйди сам.Не позорься.

44. 10 января 2021

Хаха до вашої кормушки, ніякого діла не маю, але цікаво по читати, така відповідальна точно як і ти. за правду яма…. Справедливий керівник…. насмішили.

45. 8 января 2021

В кожної людини свій вибір до якого орендаря йти.Не шукайте крайніх в своїх проблемах і не створюйте їх собі

46. 8 января 2021

Як мило читати такі коментарі… хто це?….,це той працівник якого вигнали за*раною мітлою разом із коханцем,якого не одягнула в спідницю, а натягнула на її на очі.
    В Вінницю пойовиків не здають, їм байдуже, головне щоб розраховувались…А ті люди які працюють отримують заробітну плату, і не погану.,всі працівники задоволені справедливим керуючим,який дійсно працює,а не так як попередній тільки возив коханку. Люда чудовий, відповідальний працівник, який виконує свою роботу,за що отримує зарплатню і може купити собі цукерок…Завжди надає допомогу тому,хто звертається….А свиня не може заспокоїтися що відірвали від корита, то риє на всіх хто залишився на роботі, рий яму для себе, то попадеш туди…………..

47. 6 января 2021

Пізно спохватились за земелька, в Старосинявський філії, люди пішли не від фірми, а від того земельщика, яка думає що вона цар і бог на філії, грошей коли просиш включити в списки воно просто з тебе сміялось, і казала що це все Вінниця, це там не дають, коли люди отримують, а ти ходиш кругами, і випрошуєш в неї, коли срочно потрібно, а воно подло, включає в останні списки, люди вірно зробили що пішли до інших оренд. Це все через люду, скільки вона обдурила цих людей, скільки нажилась на них, людей треба було просити 2, 3 роки назад щоб остались, а не зараз якби вона робила свою роботу, а не запихала її іншими людьми, щоб ходили по селі просили, підписувати, а вона сиділа в канторі,а подарків пайових скільки забрала, в людини є 5 паїв і подорків даволось 5, а вона вділювала лише 1,інагородні,комусь дала….даже в синяві не всім роздала, а пайовики, які закордоном {Росія} теж забрала собі, то детаке є щоб таке робилось, оце не замінений працівник, просрала землю, накралась, і нічо це хтось такий вона хороша. грубіянка хамить пайовикам, вона на роботі і якісь бабці, можливо, потрібно повторити кілька разів вона має це робити,а не грубіянити і хамити, та в селі ніхто добре ніхто не обізветься про неї, директора вдягнула в спідницю, керує, шістьорить в Вінницю і здає працівників, з дідухом своїм кумом, все взяла в свої руки. К… Ва

48. 6 января 2021

та нормальная контора….
    сейчас на рынке все так работают….

49. 6 января 2021

Ситника геть !!!!!!!!!

50. 4 января 2021

Щоб його ср.ку спасти, а не нас.
    Та пиз..ти, що в усьому винен Ситник.
    Гнали всіх як собак до Києва.

1. 28 ноября 2012

Тяжело работать, сплошная бюрократия, что-то добиться и изменить — нереально,выше головы начальства не прыгнешь. Про выходные и праздники можно забыть, также как и о нормальном рабочем днем. Работа с 9 и не до 19, а до поздней ночи. Если уходить домой в 19 — можно сразу увольняться. Суббота и воскресенья — всегда рабочие. Задержка по зарплате 2 месяца, вся зарплата черная. Не советую тут работать, разве что недолго. Долго — просто не протянуть.

2. 12 ноября 2012

Хочу поблагодарить компанию за развитие и новые знания, которые получаю каждый день. Я точно знаю, что многозадачность, которую приветствует компания, сослужат мне только хорошую службу в будущем. Для скептиков оговорюсь, уходить из компании никуда не собираюсь!!! Очень мощный отдел развития и обучения, сильные внутренние тренеры, постоянные программы обучения очень разного направления от коммуникаций, тайм-менеджмента до статуса внутреннего тренера, который можно получить в рамках проекта обучения. Сильная и мощная модульная программа ( между прочим дорогостоящее удовольствие если посещать такое обучение вне компании), а в компании бесплатно и в рабочее время можно получить диплом и попробовать себя в обучении других людей. Так, что судите сами иметь или не иметь, работать или нет, я советую работать и развиваться вместе с Укрлендфарминг. Мне по пути с такой компанией.

HR 2
Тракторист-машинист 4
Экономист 2

Добавьте зарплату в компании Укрлендфарминг

Добавить отзыв о работодателе Укрлендфарминг

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укрлендфарминг?