«Укрлендфарминг» – крупнейший украинский агропроизводственный холдинг, основной деятельностью которого является выращивание с/х культур. Отзывы о работе в Укрлендфарминг, зарплаты
HR 2 20 000 .. 25 000 грн Агроном 3 20 000 .. 30 000 грн Аналитик консолидированной информации 1 16 000 грн Аудитор 1 30 000 грн Бухгалтер 2 19 000 .. 25 000 грн Главный агроном 2 35 000 .. 40 000 грн Директор 1 40 000 грн Директор по персоналу 1 65 000 грн Диспетчер 1 8 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 20 000 грн Доктор УЗИ 1 200 000 грн Землеустроитель 1 12 000 грн Казначей 2 20 000 .. 25 000 грн Логист 3 20 000 .. 25 000 грн Руководитель отделения 1 60 000 грн Тракторист 1 5 000 грн Тракторист-машинист 4 4 200 .. 30 000 грн Экономист 2 35 000 .. 40 000 грн Добавьте зарплату в компании УкрлендфармингДобавить отзыв о работодателе Укрлендфарминг Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укрлендфарминг?
@Гость, зато в центр офисе дали по не хило…. от 10 тис.???
Дали премію пару рублів! Можна багато тих пряніків купити!
Цього року на день с/г не дали навіть пряника.Ганьба!!!!!!
ОЛЕГ РОМАНОВИЧ ОВРУЧ З ВАМИ
@Гость, це ж сам сайчук і написав. Щоб не забували за такого)))
@Гость, відділу продажу зап частин вже немає, Сайчук більше року не працює в компанії. І якщо ви цього не знаєте то теж не працюєте в цій компанії, а просто когось брудом пообливати зайшли?
Я працюю вже 7 років в компанії,у нас гарний колектив.
заробітну плату піднімають періодично.. один раз на рік так точно.
НАБУ показывает бурную деятельность)
@Гость, украсть у вора бахматюка- єто даже єлемент справедливости)))
В этом году на день работника опять дадут по печеньке
@Гость, молодець. Всі так роблять. Не заздріть йому. Краще подумай що вкрасти собі?
сайчук з отдела продаж запасних частин краде запасни частини
Я його добре знаю. Через Карпенка постійно хтось попадається бо він своїми руками жар не горне а тільки чужими. В нашому селі тяжко устроїтись на роботу тому всі бояться на нього шось сказати бо залишаться без роботи. Якшо в нього в райзі шось крадуть то це тільки за його указом. Не можу поняти для чого його тут тримають. Його вигнали з Вінниці і поставили до нас керувати. Чому не вигнали взагалі? У нас гарне село а не штрафбат! Нема на нього управи.
Просимо звернути увагу на керівника Калинівського відділення!!! Навіщо Шульц тримає таких як Карпенко Миколу, він же ні чорта не робить лиш думає з ким це випити і де це що вкрасти падлюка паршива. Чи може вигідно поки він землю до Сірого збуває потихеньку???? Подивіться скільки він всього накрав вся техніка яка була на бригаді стоїть в його кума Хильницького(добре хоть його звільнили). Постійно пристає із своїми грязними розмовами до нас. Ми жінки села Бережани просимо звільнити цього старого збочинця Карпенка щоб можна було прийти і нормально отримати пай
Агро-Край Гадяч, гадюшник ще той, одні родичі та *ополизи директора, отримують нормальну ЗП. Потік трактористів шалений. Начальство нікого за людей не рахує, якби робив сутками ще й вздрючать, пай забрав- нахер з роботи.
@Гость, слухайте що я вам розповім. Людину, гарну людину виїли з подачі головного бухгалтера Коворотної, яка на Ніжинському м’ясокомбвнаті вкрала причіп для сина і моноблок з Лебединського м’ясокомбіната, який зараз в неї вдома стоїть а ви говорите Шульц. Він хоч директор а тут вооще продажна шкура і тва… Соска Ц.О.
а що вже казать про валіка бабія з подачі якого шульц звільнив директора агронома зав склада. валіка який у 2015р. із своїм напарником застрелили молодого чоловіка. інформація є вінтернеті. за які такі бабки він з своїм шефом атаєвим покупляли фури зробили свій автопарк .здають Шульцові в ореду грузяться без черги розраховуються з ними в першу чергу. а коли зерно возять з складів то знімають джі пі єс щоб красти.люди кажуть нема кому пожаліться.
1 сентября конкуренты ULF давали школам ценные подарки, а первоклашкам хорошие школьные наборы. А ваш Шульц — один дневник. Браво Шульц, круто.Все себе родному.
щульц позавозив не якісне зерно для видачі на паї. пайовики дуже незадоволені. відмовляються отримувати таке зерно.
ваш шульц поступив із преміями точно так як колодяжний.
@Гость, *** ваш Колодяжний,річну премію позабирав у людей і положив собі в карман та роздав своїм шісткам та родичам,а ви х.. сосіть господа трудящі…
@Жора, какой регион +15%?
в ц.о. ходят слухи что часть оборудования и материалов с корделевского элеватора шульцы загнали. ведь инвентаризации никто не делал.
Какие премии! Скоро опять по печеньке дадут и радуемся. Но 15% до зарплаты с 1 июля порадовало…))
@Гость, ніколи, пока шульц директор РУ
Альо, ЦО, вам зп з липня підняли?
Друзі може хтось сказати, коли буде добудований елеватор в с. Корделівка на Вінничині?
продажа велась под руководством бережной.
@Гость, уго. Я просто ху.ю. вся кого видел. Но єто пздц вобще…
В Приднепровском регионе Храпунова продала 17000 свиней по цену в 2,5 раза рыночной, под предлогом чумы, только свиновозами вывозили на другие хозяйства, тоесть не под нож. условием выкупа был откат руководству, просто так не купишь…, Куда смотрит Бахматюк…
@Гость,Хто?
@Гость, премии походу дали только соскам с ц.о.и местним шкуркам
о премиях можна подробнее. механизаторы точно не получали. может еще дадут?
@Гость, Ваш Колодяжний нормальний чоловік, не гнівіть бога. От Яременко *** то ***. Хизується що кум Спаського і людей за людей не рахує. Я буду молити бога поки він […].
А что давали какие то премии? По ходу не всем.
Народ! Как премии? Все получили, все довольны?
Колодяжний пайовиків позвільняв, родичів набрав. Так агрокрай залишиться без землі.
Гадяч агро край директор колодяжний корумпований директор набрав родичів до структури підрозділу.тищенко Микола нач мех загону племінник.василенко Саша нач відділу постачання бра рідний зятя.зуй лена гол. бух. коханка .хай люди знають хто є хто.всих не вистачить місця переписать
Директор стандарт агро Рома Степанович настоящее прізвище *** змінив щоб не сміялись…з колодяжний харченко сидять в едемі в гадячі шкуру труть щоб ще спи*дить .Рома мало тобі солому палили.недовго тобі ще бути директором.почнуть горіти й поля…жара така на дворі
А чього всі мовчать про агро край Гадяч…колодяжний *** поставив свого зятя на місто нас по закупкам і миють гроші через всякі фірми
директора и получают и воруют.
@Гость, ну да)) деректор на 100 процегтов. Омтальним на 5. Так в среднем и вийдем на 30?. Хорошо что не жду повишегия. А работаю на опережение. Ворую потихоньку у бахмателли) как он к нам. Так и я к нему??
Это где на 30%?
@Гость, 30% всем или как всегда, региональные директора поднимут себе и приближенным, а все остальные сосать?
30%
Зарплаты поднимают по всему холдингу с 1 июля?кто знает на ск %?
@Гость, и ви верите что бахматюк Ни чего НЕ ЗГАЕТ ??? КАК ЕГО ГРАБЯТ. ВСЕ ОН ЗНАЕТ. ПРОБЛЕМА В ТОМ что почему то его єто устраивает.
Галина Ивановна волевая и сильная женщина было и хуже, выстоит. Бахматюк разберется кто есть кто.
@Гость, Да и это истинная правда. Не дают ей работать эти твари. Когда они появились в компании так и началось. Так бы хотелось что бы Галина Ивановна все таки выстояла перед мразями а эти гады захлебнулись собственной желчью.