Українська Архівна Компанія

Українська Архівна Компанія

Українська Архівна Компанія це спеціалізоване підприємство яке здійснює свою діяльність в галузі архівної справи та документообігу з 2009 р.
Фахівці нашої компанії надають кваліфіковані послуги з архівної обробки документів та зберігання документів , а також цифрової трансформації паперових документів в електронні. Компанія здійснює весь комплекс робіт повязанних з управлінням документацією, а також повністю забезпечує взаємодію замовників з державними архівами України.
Архівні послуги які надає наша компанія, ґрунтуються на суворому виконанні вимог законодавчих та нормативно-правовових актів які регулюють питання організації роботи архівів та архівних підрозділів. Наша компанія знаходиться в стані постійної співпраці з Державними архівами України всіх рівнів та архівними підрозділами державних адміністрацій.
Спектр послуг з організації документообігу та упорядкування документів для установ та підприємств всіх форм власності е достатньо великим. Перед початком робіт нашими архівістами та менеджерами проводиться оцінка стану архівів документів на підприємстві. Всі попередні консультації та зустрічі фахівці нашої компанії проводять виключно на безоплатній основі, що е нашим вкладом в майбутню співпрацю.
Кадровий кістяк Української Архівної Компанії складають професійні архівісти, співробітники які довгий час працювали в Державних архівних установах, що гарантує високий рівень професіоналізму та відповідності вимогам контролюючих органів. Наша компанія проводе архівну обробку документів установ всіх рівні, що неодноразово підтверджувалося багаторічною співпрацею з найвищими органами влади.
Володіючи всеосяжними знаннями в галузі упорядкування документів та управління документацією підприємств всіх рівнів та глибоко розуміючи архівну справу, наша компанія вирішує всі питання які можуть виникнути при створенні архівів, списанні документів , формуванні справ та складанні описів з кадрових питань та тривалого зберігання, передачі документів на зберігання та зберігання документів після ліквідації підприємств. Ми забезпечуємо суттєве скорочення витрат наших замовників.
Крім архівної обробки документів та зберігання документів Українська Архівна Компанія надає послуги сканування та індексування документів, створення електронних архівів та ручного введення даних операторами. Обробляємо анкети та форми, індексуємо документи для пошуку в базі даних, створюємо реєстри та описи, проводимо каталогізацію наявних документів.

Отзывы о работе в Українська Архівна Компанія, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

25 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Українська Архівна Компанія — це спеціалізоване підприємство, яке працює в галузі архівної справи та документообігу з 2009 року. Компанія надає широкий спектр послуг, пов'язаних з архівною обробкою документів, їх зберіганням та цифровою трансформацією.

Вакансії
В компанії можуть бути доступні вакансії для архівістів, менеджерів з документообігу, спеціалістів з цифровізації документів та інших професіоналів, які мають досвід роботи в архівній справі або суміжних галузях. Зазвичай, вимоги до кандидатів включають:
- Вищу освіту в галузі архівознавства, документознавства або суміжних спеціальностей.
- Досвід роботи в архівних установах або в управлінні документацією.
- Знання законодавчих та нормативних актів, що регулюють архівну справу.

Зарплати
Рівень заробітної плати в Українській Архівній Компанії може варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та обсягу виконуваних обов'язків. Зазвичай, зарплати в цій галузі можуть бути в межах середнього ринкового рівня для фахівців з архівної справи в Україні. Важливо зазначити, що компанія прагне забезпечити конкурентоспроможні умови праці та можливості для професійного розвитку.

Переваги роботи в компанії
- Можливість працювати в стабільній компанії з багаторічним досвідом.
- Доступ до професійного навчання та розвитку.
- Робота в команді з досвідченими фахівцями.
- Участь у цікавих проектах, пов'язаних з управлінням документацією та архівами.

Компанія також проводить безкоштовні консультації для потенційних клієнтів, що свідчить про її орієнтацію на довгострокові партнерські відносини.

Добавьте зарплату в компании Українська Архівна Компанія

Добавить отзыв о работодателе Українська Архівна Компанія

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Українська Архівна Компанія?