tut.ua

tut.ua

tut.ua є провідним дистриб’ютором на ринку України з понад 20-річним досвідом.
Ми об’єднуємо групу брендів: Famo, Pinky та Технопростір, а ще швейне виробництво та сервіс обслуговування техніки.
Ми будуємо компанію національного рівня, маємо понад 50 магазинів та більш як 400 колег.
Місія tut.ua — створювати улюблені бренди, якісні продукти та позитивні емоції!
Ціль компанії — відкрити 600 магазинів до 2030 року.

Отзывы о работе в tut.ua, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

Програміст 1С, BAS
Хмельницкий,
25 000 – 75 000 грн

Работа и зарплата в компании:

Компанія tut.ua є одним із провідних дистриб’юторів в Україні, зосереджуючи свою діяльність на роздрібній та оптовій торгівлі. Вона об'єднує кілька брендів, таких як Famo, Pinky та Технопростір, а також має власне швейне виробництво і сервісне обслуговування техніки.

Вакансії
Tut.ua постійно шукає нових співробітників для розширення своєї команди. Вакансії можуть варіюватися від торгових представників, менеджерів з продажу до спеціалістів з обслуговування клієнтів. Також компанія може пропонувати позиції в управлінні, логістиці та маркетингу.

Зарплати
Зарплати в tut.ua залежать від посади, досвіду роботи та регіону. В середньому, зарплати можуть коливатися від базових ставок для початківців до конкурентоспроможних зарплат для досвідчених фахівців. Компанія, як правило, пропонує соціальні гарантії, бонуси та можливості для кар'єрного зростання.

Робоча атмосфера
Tut.ua прагне створити позитивну робочу атмосферу, де співробітники можуть розвиватися та вносити свій вклад у досягнення цілей компанії. Вони активно підтримують командний дух і заохочують ініціативу.

Перспективи
З огляду на амбітні плани компанії щодо відкриття 600 магазинів до 2030 року, існує великий потенціал для кар'єрного зростання та розвитку в рамках компанії.

Таким чином, tut.ua пропонує різноманітні можливості для роботи в динамічному середовищі з перспективами розвитку та конкурентними умовами праці.

Добавьте зарплату в компании tut.ua

Добавить отзыв о работодателе tut.ua

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании tut.ua?