ООО «Транс-Сервис -1» – транспортная компания основанная в 2003 г. для перевозки жидких пищевых продуктов, насыпных и паллетных грузов специализированными автоцистернами, тентованными полуприцепами и самосвалами. Отзывы о работе в Транс-Сервис-1, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Транс-Сервис-1Добавить отзыв о работодателе Транс-Сервис-1 Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Транс-Сервис-1?
а то ти обізвався??? нетреба себе обзивати гомік міліцейський,я розумію шо тобі в житті незаканало батьки кончені,тато криса галіма мусарська, жінка страшна з бородавкою ше хз яку дитину виховає гомік,а ти *** їдь в європу,а таких як ти називають тьолка,бо ти шо скинеш свій номер шоб ми зустрілись і ти відповів ??? не нескинеш бо ти тьолка не***ся в душу ***ся в *упу ***
Ха обізвався
Стукач і *ука з якою ніхто нічого не хоче мати бо *ука
Ти ***ня яка *опу лиже і Стукає на всіх. Таких як ти в школі називають ***. Це твоє життєве кредо
@Гость,сказала людина кредит,яка є гоміком по жизні,ти просто тонкошкура тварина яка тільки тут вміє виписувати.
@Гость, Боїшся. Правильно, така твоя доля, загнана
@Гость, тупе запитання тупої тварини.
@Гость, а чого ти відважний хохаваєшся під ‘Гость’ може ти тоже деградант
@Гость, по перше-перестань *ерньою страдати,шось хочеш сказати іди і скажи в очі,по друге-чим то тебе так обідили шо ти тут випишуеш ?по третє-по твоїх коментах зрозуміло,що ти просто обіжена,несчасна,немічна і розумово відстала деградуюча тварина.ти тільки тут можеш свої сльози писати і плакати в подушку,перестань нити і займись корисною справою,бо ти абсолютно нічого недобєшся своїми сльозами.
За то никто на тойоте. Выехал на слабости хозяйки. Типа показал что он … незаменимый. Вот как надо обманывать.
@Роман, Вы пишете — «(нехай попробують зробити краще, щоб абсолютно всім будо добре)» Тое сть вы выбрали альтернативу, чтобы было «добре» только вам. Только понту от вас никакого. Если вас завтра уберут с фирмы, то с ней ровным счетом ничего не случится, Поэтому не сильно повышайте свою значимость. Вы есть никто и звать вас никак. И мне очень хочется, чтобы уважаемая хозяйка хоть одним глазком читала, что здесь пишут
Да потом Роман хорошо будет жыть, А хозяйка плакать на руинах фирмы.
Час прийде власниця сама побачить кого вона допустила до себе. Але може бути пізно. Я думаю всі догадуються що за роман, який всіх звільняє. Таке враження що його конкуруюча фірма заслала щоб розвалити ТрансСервіс з середини, тупими порадами. Кричать багато робить мало. Куди Ви дивитися.
@Роман, Уважаемый Роман, вы сейчас мелете такую ерунду, что даже смешно. Допустим, взять Николаевский филиал, на котором работали около двухсот человек, у которых есть семьи, дети, которых нужно кормить. Взять всех и без всякого предупреждения просто так выкинуть на улицу? Неужели нельзя было как то предупредить людей!!!! И не надо здесь давить на жалость. Я уверен, что вы один из тех, кто реально уничтожают фирму, кто выдаивает последние соки с хозяйки, пользуясь тем, что она прежде всего женщина, а вам всем глубоко наплевать на окружающих. Ведь все было нормально, пока не начали менять верхушку, а там уже дело техники… А писать здесь отмазки для беременных женщин и давить на жалость не надо
Підказка:
1.Створіть свою аналогічну фірму(хто зможе?)
2. Розкрутіть до таких же масштабів (знаєте як?)
3. А потім віддайте, наприклад, сестрі чи мамі керувати нею (нехай попробують зробити краще, щоб абсолютно всім будо добре)
Не досягнувши нічого навіть близько подібного, не варто висловлюватсь про те чому так, а не інакше хтось щось робить…
@Гость, Я иногда не понимаю, хозяйка вообще подозревает, что у нее происходит? Я имею ввиду мадам Зализну
треба продовжувати справу Івана,машини немають простоювати,вони мають бути завжди в русі,побубувати ще одну фірму закордоном і пхнути,напрягати логістів а то вонии там павліни ходять хвостами трусять,а вся стоянка фурами забита! Треба пообрізати зарплати тим хто непрацюе і звільнити тих хто там непотрібен!
Напевно фірмі під… приходить якщо вже почали на обідах заробляти. Що за дира. Гарантій ніяких можу вигнати нормального спеціалістів тільки за те що на нього хтось наговорив. Цю фірму або хтось викупити і вона буде процвітати або їй з такими радниками буде… тіпа Інги психічну адекватність якої треба ще доказати
@экзорцист, Но не настолько же…
@Гость, можно сказать, что и раньше и сейчас людей считали за мусор, отработанный материал…
Как можно рассуждать о компании, которая в один день просто закрыла свой филиал в Николаеве и выгнала 150 человек просто на улицу, без объяснений
Читаєш все і дивуєшся людям. Ще ніде в світі всім не вгодили. Шановні !!!назвіть мені хоч одну фірму де б працювали люди зі всієїї України. Так -так!!!Водії на Транс -Сервісі їдуть до нас на заробітки. Зарплата водія -дольньобійника 15000-20000 гр.Все залежить від кілометража. Таку зарплату мають водії бочки -цистерни!І всі так нарікають, звільняються, і знову повертаються. Дуже велике значення мають Логісти, які дають маршрут. Відповідно за хороший маршрут водії «віддячвються «Тому ще й Логісти мають додатковий заробіток. Тому хороші працівники працюють не один рік. Тому Хто має бажання працювати -пробуйте. Не пошкодуєте.
Готовий надати інформацію про Гоштанара за 10000 уо. пишіть:)
@Татьяна, Что Вас интересует?
Евгений Бражников, к сожелению я не Ваш коллега, сартиры не мою. Извинитесь за три звездочки и опишите пожалуйста Вашу проблему.
@Татьяна, да ! Работал
А кто то работал там диспетчером.
@Гость, я знаю что этот *** уже два года должен мне деньги, если раньше он их отдавал хоть частями то теперь пропал.
Вы про человека ничего не знаете а так яро хотите все об нем узнать))) У вас такое хобби ?
если бы знал чем знанимается то не спрашивал бы, номер его уже дали, но на звонки он не отвечает.
@Гость, «Если вы знаете ка его фамилия , зовут , то у Вас конкретная цель знакомства ) На ТС-1 гдето 2500 работников , Вы спрашиваете за одного. Вывод вы знаете за чем он занимаетса. Зачем глупые вопросы . Его телефон можна найти в интернете — под звоните и спросите .
так что бы знать куда идти, как минимум нужно понять он в сортире унитазы моет и искать его там или он баранку крутит и он нормальный человек. хотя уверен что есть масса нормальных людей работа которых мыть унитазы. Так кто такой Гоштанар ?
@Гость, Приходите и спросите у Гоштанара . Этот сайт не бюро справок.
@Гость, Так и делает
@Гость, какую должность занимает гоштанар и что это за человек ?
НИКОГДА!!!
ПУТИ ГОСПОДНИ НЕ ИСПОВЕДИМЫ!
Єсть
подскажите если в Транс Сервис такой человек как Гоштанар Дмитрий ?
нехорошо стучать на коллег,не по мужски
@Гость, є і відрядні і оплата за кілометри. Оплата та режим вахти залежить від відділу в якому плануєте працювати: цистерни, тенти чи самоскиди. Розподіл між відділами при прийнятті на роботу, залежить від Вашого бажання та досвіду. Найкраще звернутись у відділ кадрів — там нададуть повну інформацію.
Доброго дня! Хотів би влаштуватись на фірму! Підскажіть як скільки платять за кілометр і чи платять командіровочні? І який режим вахти? Заздалегіть дякую!
Шановне керівництво і водії прошу Вас не вестися на відклик від 12 лютого 2016 р. Даний відклик написала підставна особа. Я працюю 6 років на даній фірмі, за цей період немаю ніяких претензій ні до керівництва ні до логістів щодо виплати мені зарплати і штрафів, оскільки штрафів за цей час мені майже не нараховували, зате кілька раз виплачували преміальні. Ні солярки, ні спирту, ні олії не привласнював оскільки я являюсь глибоковіруючою людиною. Мені щиро жаль тієї людини, яка від мого імені написала недобрі слова.
Надалі продовжую працювати в даній фірмі, чого і всім рекомендую.
нормальна робота а хто жаліється то немає з чим порівнювати можливо на сході є кращі фірми то ка жіть ми туда підем.
Ходаніцький,ти добрий козел,саме більше ти плачещ тут,ой обікрали.штрафу дали,некради,то будеш получати як всі,а додому заїжаєш,то що не зливаєш? Козліна,я б тебе в шию гнав
@Леонид Ходаницкий, Слышь плакальщик, ты на этой фирме работал три года и тебя все устраивало, ты ВОРЮГА еще тот. Тебя три раза безопасность фирмы ловила на сливе соляры и не выгоняла с работы. А на четвертый раз поймали, на сливе подсолнечного масла,и выгнали, ты сразу заплакал какие все плохие а ты нежный и пушистый. Ты свои угрозы засунь себе глубоко и на долго. Помимо того что ты ворюга ты еще и дерь***мо
Звертаюся до начальства і начальника автоколони цастерн,зверніть увагу на роботу своїх водіїв,вони крадуть,а потім ще й жаліються,що мало плотять,особливо на Ходаніцького Л..хвалився якось скільки злив солярки,спирту.олії
Ви всі козли,на****єте простих людей,жируєте за наші кровно зароблені гроші,тримаєте нас за лохів,по вас плаче прокуратура,бачив я вас всіх в гробу. Йдіть ви всі н…..
@Гость, Под своим настоящим именем писать никто не будет и не писал до этого, потому, что будет растерзан-это же и дураку понятно.
@Гость, Я всегда завидовал людям духовно богатым, а не материально и совсем не потому, что «бомжара». А ты «гость» не аноним ? Ты походу и есть тот начальник…или его близкий родственник.
Люди !, которых незаконно уволили или обидели, оскорбили и унизили!Пишите об этом , чтоб все знали -от рядового до высшего руководства.О преступлениях, злоупотреблениях и унижениях человеческого достоинства. Только так мы сможем забить осиновый кол в сердца самодовольных , хамских, бесчеловечных «правителях» фирмы!
@железный, Скажите пожалуйста а Вам настолько завидно, что НЕ ВЫ этот мажор, и что вы одеваетесь как бомжара????? давайте фамилию имя сюда напишите, или только анонимно писать можете??? мозгов нету поэтому и работаете плебеем