Транс Аква

Транс Аква

ТОВ «Транс-Аква» — це провідний гравець на ринку імпорту та дистрибуції в Україні, що зарекомендував себе як масштабний офіційний імпортер легендарної мінеральної води Боржомі. Завдяки нашій розгалуженій мережі представництв у всіх великих містах країни, ми ефективно покриваємо потреби як великих торговельних мереж, так і індивідуальних споживачів у всіх регіонах України. Компанія «Транс-Аква» забезпечує стабільні поставки продукту найвищої якості, дотримуючись міжнародних стандартів зберігання та транспортування.
Окрім мінеральної води, ми значно розширили сферу своєї діяльності і є одним із імпортерів шин на український ринок. Наш шинний сервіс забезпечує професійне обслуговування, а також продаж шин як гуртом, так і в роздріб. Завдяки комплексному підходу, наші клієнти отримують не лише продукцію найвищої якості, а й повний спектр супутніх послуг, що включає технічне обслуговування та підтримку.
ТОВ «Транс-Аква» — це більше ніж просто імпортер. Це надійний партнер, який пропонує широкий асортимент товарів і послуг, орієнтованих на довгострокову співпрацю та високі стандарти якості.

Отзывы о работе в Транс Аква, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании Транс Аква

Добавить отзыв о работодателе Транс Аква

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Транс Аква?