Traffic Devils

Traffic Devils

Traffic Devils  — найбільша медіабаїнгова команда. Від початку свого існування ми задаємо власні тренди в affiliate-маркетингу та доводимо конкурентів до сказу.
Traffic Devils постійно розвивається
Ми зібрали команду з 300+ людей та вибудували довірчі стосунки із 500+ партнерами по всьому світу.
📍3 офіси — Україна, Польща, Казахстан, і це тільки початок.
Traffic Devils встановлює рекорди
2 роки поспіль ми перемагаємо у всіх номінаціях «Найкраща арбітражна команда». Нас знає кожен, хто працює у сфері партнерського маркетингу. Ми сильніші, і це незаперечний факт.
Traffic Devils обирає людей, а не бізнес
Таких божевільних результатів ми досягаємо завдяки самовіддачі кожного з тих, хто працює в Traffic Devils. Для нас у пріоритеті людські відносини, повага та взаємодопомога. Саме тому ми шукаємо в команду таких же цілеспрямованих людей, які готові досягати найвищих показників.
Натискайте «Відгукнутися», щоб розвиватись з Traffic Devils!

Отзывы о работе в Traffic Devils, зарплаты

1. 24 марта 2025

@ Гість ,
    Дякую за ваш відгук, що поділились досвідом.
    Написали в особисті, дійсно проводили співбесіду з ТА Юліанною і виникли певні затримки в процесі, саме з відповідями на додаткові питання, за що дуже перепрошуємо. Проте про фідбек одразу домовлялись у вівторок, власне в цей день і повернулись.
    Хоч розуміємо що це не на наступний день, але на дану вакансію розглядали декілька кандидатів, тому потрібен був час на прийняття фінального рішення.
    В будь-якому разі, всі коментарі і моменти взяли до уваги, щоб в подальшому подібні ситуації не повторювались і у кандидатів залишались тільки приємні враження від спілкування. Нам це дійсно важливо
    Тому, ще раз вам дякуємо за фідбек
    І, звісно, вибачте за моменти, які спричинили дискомфорт в вашій комунікації з компанією

2. 21 марта 2025

Оцінка: 3/5

Проходив співбесіду на посаду Farmer. Перед її призначенням уточнили декілька питань.

Співбесіда пройшла, м’яко кажучи, «нормально». На ній були присутні HR і Head фарма. Основний діалог відбувався між мною та Head-ом.

Далі я хотів уточнити деякі моменти у HR. Наприклад, дізнатися про корпоративну культуру компанії тощо. Але чіткої відповіді так і не отримав.

HR взагалі нічого не розповіла про компанію: які відділи працюють, скільки людей у штаті, яка корпоративна культура, графік роботи, як проходить адаптація та які перспективи.

Я проходив чимало співбесід і маю з чим порівнювати, особливо в сфері афіліейт. Звісно, я самостійно шукав інформацію про компанію та розумів, хто вони й чим займаються. Але все ж хотілося почути це від людини, яка відповідає за найм персоналу.

В кінці співбесіди домовилися про дедлайн для фідбеку. Настав день — відповіді немає. Написав наступного дня — тиша. На третій день — знову жодної реакції, при цьому мої повідомлення просто ігнорували. Тоді я звернувся до іншої співробітниці з проханням допомогти вийти на зв’язок (дякую їй), і тільки після цього мені дали фідбек: я їм не підійшов.

Почалася дискусія, адже хотілося дізнатися, чого саме не вистачило. Очікував конкретику, але, на жаль, так її й не отримав — мої повідомлення продовжили ігнорувати.

Висновок
    Мабуть, HR одразу знала, що мені буде відмова, і тому не була зацікавлена розповідати про компанію та робочі процеси. Або ж вона новачок і недавно працює в ТД — тут не можу стверджувати.

До Head питань немає, ми обговорили все, що нас цікавило.

Сподіваюся, майбутні кандидати дочитають до кінця і будуть готові до подібних ситуацій.

Співбесіду проводили:
    Head Слава та HR(ТА) Юліана.

Співбесіда була онлайн.

3. 19 сентября 2024

Зверніть увагу на некомпетентність своїх рекрутерів, а саме Ярославу. Скажу одразу-резюме їм сам я не відправляв. І тут приходить повідомлення- «Привіт, отримали твій відгук. Можемо запросити на співбесіду.»Ні хто вона, ні яка компанія, ні яка вакансія-нічого. Коли почав уточнювати це-пів дня мовчала, потім видала відповідь-Медіабайдингова. Запитую ще раз- яка вакансія(я не відправляв їм відгук) яка назва компанії і що взагалі мені пропонують. Написала одне повідомлення-Traffic Devils. На цьому все))
    І ось тут питання до компанії-чи кваліфікований данний працівник і як він взагалі займається наймом? це рівень 90х-приходьте та дізнаетесь)))
    Тому шановні-зверніть увагу,тому що якщо вже ви займаетесь прямим пошуком-то навчить рекрутерів давати інфо та вести діалог а не просто надсилати посилання на зум)

Добавьте зарплату в компании Traffic Devils

Добавить отзыв о работодателе Traffic Devils

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Traffic Devils?