TPT

TOP-Trend — інтернет-магазин, який стабільно розвивається і цінує кожного клієнта, пропонуючи кращі ціни та якісний товар з 2018 року на ринку України.

Отзывы о работе в TPT, зарплаты

1. 8 апреля 2025

Нещодавно звільнилась, але побачивши тут негативні відгуки просто не можу не написати. Команда реально сильна, приємно працювати, атмосфера поваги та розуміння. Компанія постійно влаштовує різні конкурси, ЗП чітко і вчасно. Тому, хочу аби кожен проживав свій досвід, і не зважав на коментарі неправдивих людей

2. 17 октября 2024

В компанії Top Trend працюю більше року, роботодавець зі своєї сторони дотримується всіх домовленостей, виплати здійснюються вчасно і система нарахування максимально прозора. Рекомендую дану компанію!

3. 2 октября 2024

Компанія точно не цінує жодного зі своїх клієнтів, впарюючи відверте китайське лайно а не товар.Більше того займаються фальсифікацією продукції, купують дешеву хрінь, перефасовують в свою тару і спихають покупцям. Товар відправляється завідомо невідповідної якості, розміру, кольору та вказаних характеристик. Хочете бути співучасником цього процесу — тоді вам сюди.
    Ще вас чекає не дотримання попередніх домовленостей про роботу.І нехтування всіма можливими кодексами закону про працю. Спихнуть на вас ті витрати які мала брати компанія в той момент коли вам вже не буде куди діватися. При розрахунку обов’язково спробують кинути на гроші, якщо не показати «зуби». Пообіцяють одне, по факту зроблять по своєму. Якщо ви спеціаліст в певній сфері — вам будуть розказувати як працювати, а не дослухатися до реальних зауважень, зроблять з вас дурня нізащо і вимагатимуть результатів на вчора. Система адаптації — відсутня. Директор HR — окрема мова.Буде розказувати як в них все добре і які вони дружні, по факту так само буде тебе вчити що треба робити в тій сфері, де і близько не компетентна.Вище описані нюанси роботи лише поверхневі. При відносній адекватності власників компанії, забагато на себе бере HR Інна. Власникам варто звернути на це увагу, оскільки це дволика скотина, в результатах роботи якої схована причина непорозумінь між працівниками, і яка користуючись відносною довірою бере певні рішення на себе або старається накрутити необхідну їй думку.
    Маючи амбатні плани,це не більше ніж звичайна шахрайська організація які проявляються як в способі заробітку так і у відношенні до працівників.

4. 17 февраля 2024

ЗП вища конкурентної по ринку. Дружній, великий і молодий колектив, гнучкий графік, і що важливо для мене — можливісь працювати віддаленно. Лояльне відношення від керівників

5. 17 февраля 2024

По умовах все супер, лояльне керівництво, своєчасна виплата ЗП, немає ставки, але це круто ти сам впливаєш на свою ЗП немає стелі, можна заробити як 20 000 так і 30 000 за місяць — для мене це плюс! Постійно входять в положення, графік можна корегувати під себе. Мені все дуже подобається, буду цю роботу радити також знайомим!:)

6. 3 мая 2023

Перше як звернутись до цією чудо фірми зверніть увагу на те що прямі продажи кліентам та впарювання любого фуфла їх просто не цікавить потрібно обов"язково робити допродаж в іншому випадку вам нічого не платитимуть.
    По друге не зважаючі на те що з/п рахуеться від виробітку вас будуть заганять визвонювати від 50-100 звінків на день звісно система штрафу там теж присутня а так взагалом більше не має на що жалітись)

Добавьте зарплату в компании TPT

Добавить отзыв о работодателе TPT

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании TPT?