Кондитерська Фабрика «Тортамо» в склад якої входить три торгівельні марки «Ласощі НЯМ-НЯМ», «Тортамо», «Ukiе Sweets». Фабрика було заснована у 2015 році у м. Дніпро, продукцію фабріки можна придбати у різних куточках нашої країни. Асортимент компанії складає більш ніж 150 позицій різноманітних солодощів. Кожен знайде для себе улюблений десерт, смачну новинку або класику. Продукція фабрики виготовляється з якісних сертифікованих натуральних інгрідієнтів. Наша команда постійно вдосконалює свої знання та проходять стажування. Наша мета — бути найкращими для наших клієнтів. З любов’ю та повагою до кожного. Отзывы о работе в Тортамо, зарплатыОтзывов пока нет Добавить отзывВакансии 20 000 – 60 000 грн
Работа и зарплата в компании:Кондитерська фабрика «Тортамо» пропонує різноманітні можливості для працевлаштування в сфері виробництва солодощів. Компанія активно розвиває свою команду і цінує знання та досвід своїх працівників, надаючи можливості для стажувань та професійного розвитку. Добавьте зарплату в компании ТортамоДобавить отзыв о работодателе Тортамо Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Тортамо?