Татрафан

Татрафан

ТОВ«ТАТРАФАН» один із лідерів у виготовлені БОПП-плівок в Україні.
Компанія є виробником двовісно-орієнтованих поліпропіленових плівок, полімерної упаковки з друком та упаковки з комбінованих плівок для продовольчих і непродовольчих товарів, поліетиленових і поліпропіленових пакетів для зберігання продуктів харчування.
Ми виготовляємо багатошарові бар’єрні упаковки та пакети, спеціалізуємось на нанесені флексографічного друку до 8 кольорів на поліперні плівки. Маємо власну графічну студію та виробництво друкарських форм. Розробляємо власний дизайн для упаковок, готуємо матеріали та форми для друку. Пакувальні плівки і упаковки, які виготовляє ТОВ«ТАТРАФАН», піддаються обробці друком і ламінуванню з різними типами плівок та паперів.
Наша місія — допомагати партнерам рости та покращувати свій продукт. Для цього ми пропонуємо комплексні рішення в галузі полімерної упаковки. Від нас залежить, яким потрапить продукт на стіл покупця, тому ми ретельно слідкуємо за якістю нашої продукції.
ТОВ«ТАТРАФАН» веде екологічну політику, що відповідає вимогам законодавства України і міжнародним нормам у галузі охорони навколишнього природного середовища, піклується про власних працівників та забезпечує належні умови праці. Виробництво нашої продукції сертифіковано системами управління, що відповідають міжнародним стандартам: ISO9001, ISO14001, ISO22000.
Понад 80-річна традиція виробництва пакувальної плівки та плівки BOPP у Словаччині та Фінляднції створює основи, на яких будувалася наша компанія. Ми є спільним підприємством фінаської компанії Ab Rani Plast Oy та словацької компанії «Хемосвіт», a.s. з виробничими майданчиками у Словаччині, Фінляндії та Україні.

Отзывы о работе в Татрафан, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании Татрафан

Добавить отзыв о работодателе Татрафан

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Татрафан?