Tarelkin House

Привіт!
Мене звати Людмила, я — власниця магазину «Tarelkin House». Мій молодий та амбітний бізнес з кожним роком все більше розвивається. Ми реалізуємо сучасний посуд і декор для дому.

Отзывы о работе в Tarelkin House, зарплаты

1. 1 марта 2025

відбулася зум зустріч з власницею Людмилою.на другий день стажування і після 4 днів навчання. Такого відношення до своїх працівників я ще не бачила. Це була перша зустріч, чому вона думає, що має право так розмовляти з людьми?
    Мені не близький такий стиль спілкування зі сторони керівництва

У вас таких ретельний відбір кандидатів, наче ми проходимо на якісь керівні посади. Стільки часу витрачаємо на ті зуми, годинами слухаючи досвід роботи інших людей. Навіщо мені знати про це?

В оголошенні написана в орієнтована заробітна плата 16-25 тис гривень, але по факту там немає можливості заробляти навіть мінімум, бо лідів немає майже і за два дні мені дали тільки 4. А все тому, що на просування витрачають дуже мало. Як вчитися з ними працювати, якщо їх немає?
    В мене вже були сумніви, коли бачила на кількість активних переписок, але ця розмова з Людмилою дала поштовх остаточно прийняти рішення. Я таке відношення до себе не буду терпіти. Нікому не раджу навіть починати співбесіду

2. 4 февраля 2025

Час від часу переглядаю вакансії на work.ua
    Оголошення цієї компанії вже примелькалося
    Зайшла сюди ради цікавості, і зрозуміла чому
    Шкода, що роботодавці розкидуються кадрами
    Так і було в магазині ksuu store — нікого не цінують, а на думці у власників тільки гроші.🫠🤡

3. 2 февраля 2025

Неадекватное руководство, которое выбирают кому платить, а кому нет
    Рабство за копейки
    10 тысяч менеджеры — это Максимум
    Бедная девочка делает все
    Говорят 20+
    Ничего подобного

4. 24 января 2025

Уже на собеседование директриса показала своё Фе, чем сразу проявило её сущность.Женшина с завышенной самооценкой, не в состоянии ответить нормально ни на один вопрос, придирчива, и с неприятным выражением лица, вообщем всем своим видом показала что мы ни кто и чего сюда припёрлись не понятно.Когда выходила в торговый зал где были 2 девочки (продавец и касир) то они бедняжки с перепугаными лицами дышать переставал.Вообщем мне повезло что всё было понятно с первых минут собеседования и дальше дело не пошло. И эти груповые собеседования где она при всех каждого пытается опустить не очень приятны. И зарплату обещала 10 тис. на премии или бонусы хоть какие-то сразу сказала не розчитывать их нет. Не советую тратить на них своё время и настроение.

5. 22 января 2025

Тікайте звідси
    Неадекватна власниця, немає ніякого адекватного стажування
    Зарплати більше ніж 10 тисяч — не буде
    Їхні оголошення завжди на сайті

6. 18 января 2025

Не компанія, а [вырезано] якась. Власниця — самооцінка вище небес, а сама — абсолютна безграмотність з малину

7. 16 января 2025

Витратила на них біля тижня, спала по 3 години на добу, бо поставили в зміну швидко і хотілося все знати. Тим паче, коли тобіі підкреслюють, що всі дибіли і взяли лише тебе))
    До дівчаток, що вже там працюють відношення мʼяко кажучи дивне, не приємне. Я думала, може я особлива 😂 досвід біля 7 років
    Але вже на другий робочий день проявила себе власниця)) нуль допомоги, нуль підтримки (який б не був в тебе досвід, це інша ніша, це посуд, де є купа нюансів, які ти не можеш знати. На 3 смс моє вона просто написала «додумайся» 😂
    І знаєте, що)) я то додумалася) і продала сумарно за ці жахливі 2 дні на суму близько 20 тис (дівчатка, які там вже давно, на менші суми)
    Але ніхто нічого мені не платив))) бо сказала, що я йду, коли побачила таблицю продажів, які доречі, довго не давали в доступ
    У дівчат там за півмісяця немає більше 8тис ні в кого) логічно, що за місяць це до 16) а обіцяють 30 на ізі) ще й досвідом. Пані керівник обісрала мене з ніг до голови, коли я сказала, що йду)) сказала, що потратила на мене день, хоча відповіла на 2 питання і 3 слово додумайся 😂 а от я більше тижня як зомбі)))

Ну і пані кожного дня нову картку публікує, налоги не платить) тому й не дивно, що про мій відсоток вона навіть і не подумала

8. 30 декабря 2024

Стикнулася з не дуже адекватним відношенням і негативом, після того, як сказала, що хочу йти. Ну і по зарплатні інших менеджерів було видно, що більше 10 тис там не заробиш.

9. 30 декабря 2024

Така ж історія, чому не побачила ці відгуки раніше і витратила час на це стажування. Відверте хамство, нуль допомоги і діалогу чи зворотного звʼязку. А в кінці ще й не дуже приємні смс від власниці. Дівчата, з якими стажувалася теж написали один в один.

10. 9 декабря 2024

Гарний магазин з товарам. Але, але власниця , в неї явно є проблеми з комунікацією, та самооцінки.
    Дякую 😊

11. 25 апреля 2024

Набирають повно дівчат на співбесіду, де всі слухають один одного більше години. Якщо камеру на цей період , поки чекаєш своєї черги відключаєте то вас виганяють із зума. Хоча б самі подумайте нащо мені слухати інших дівчат цілу годину

12. 7 апреля 2024

Проходила обучение и пару дней рабочих в компании. Все выплатили, как и обещали. Руководитель — специфичная женщина. Неприятная в общении.
    Отдельное спасибо ее помощнице, всегда была на связи и помогала разобраться в ситуациях рабочих. Все остальное — на любителя . Зарплаты большой здесь не будет. Людей заходит не так много, чтобы было с кем работать в диалогах. Посуда красивая

13. 4 апреля 2024

Гість :
    Вітаю
    Проходила тиждень навчання на вакансію дірект-менеджера, спочатку складаються позитивні враження щодо роботодавця, власниця магазину дуже привітна. Проте в ході роботи була шокована тим як веде комунікацію помічниця керівника з менеджерами — відверте хамство, погрожують штрафами, відсутність будь-якого робочого етикету. Також виявилось що з заявлених 12 тис., отримуватиму гарантовано лише 8, 12 заробляють лише топ менеджери.

Тиждень навчання у нас немає, ви в віддаленому форматі знайомитесь з нашим асортиментом і скриптами, оскільки у вакансії описано, що обираємо людей з досвідом, і після знайомства одразу приступаєте до роботи.

Пробачте, якщо ті СМС в яких допомогали корегувати вашу роботу було дуже мало смайликів))
    Що до оплати праці, це ваше особисте заключення, яке не є вірним.
    Дякуємо за ваш відгук!

14. 4 апреля 2024

Собирают кучу соискателей на собеседования, а потом твой номер попадает в какую-то базу и тебе начинают звонить эйчары круглосуточно, предлагая что попало. Обходите десятой дорогой эту тарелку

Гість :
    Спочатку натикнулась на вакансію Дірект-менеджера. Було кілька етапів співбесід, пройшла до останнього, були на початку власниця та помічниця привітними та дружелюбними, але коли вирішили поставити на повний оплачуваний день, то проявилося їх токсичне і жахливе відношення до своїх співробітників. Коли робиш помилку, менторства і підтримки немає, як було вказано у вакансії, а навпаки, тільки критика, показово можуть принижувати і не показують, як правильно робити, щоб не припускатися цих же помилок. Минув день, потім поставили ще один, робота їх не задовільнила, тому сказали, що не можуть продовжити співпрацювати. Все б нічого, але оплатили лише за 1 день роботи, а за другий, виходить безкоштовно просиділа. Також їх токсичність розподілялася на постійних робітницях. Дівчина робила гарні продажі, але ці недобізнесмени її так показово принижували на фоні інших дівчат, жах просто. А націнка на посуд виходить у них 2х або навіть 2.5х. Справді не розумію людей, котрі тут купують. Ще й ця контора ухиляється від уплати податків за своїх робітників. Тож дуже багато ред флагів є, не рекомендую сюди влаштовуватися, якщо ви хочете поважливого та дійсно адекватного ставлення до себе.

Ми не передаємо нікому ваш номер телефону, він є у відкритому доступі всіх роботодавців.
    Дуже прикро, що ви залишаєте такий відгук не розібравшись з ситуацією.

15. 27 марта 2024

16. 27 февраля 2024

17. 22 декабря 2023

Вітаю

Direct-менеджер 1
Менеджер 1

Добавьте зарплату в компании Tarelkin House

Добавить отзыв о работодателе Tarelkin House

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Tarelkin House?