СЛМ-Пласт
ПП СЛМ-ПЛАСТ займається виробництво металопластикових вікон та дверей.
Отзывы о работодателях ЖитомирСЛМ-ПластПП СЛМ-ПЛАСТ займається виробництво металопластикових вікон та дверей. РазанРазан виготовляє навіси для авто. Навіси прибудинкові, навіси для бесідок, балконів, можливо з кованими елементами. Є можливість виготовляти і сходи і брами, але мы зараз виготовляємо тільки навіси. ПолбіоресКомпанія Полбіорес займається виробництвом і реалізацією альтернативного біопалива (тріска паливна), надає послуги подріблення деревиниб та послуги перевезення сипучих вантажів спеціалізованими напівпричепами-щеповозами. МеталофасадМеталофасад займається виробництвом металочерепиці та металопрофілю. Оптово-роздрібна торгівля будівельними матеріалами, господарсько-садовим інструментом та супутніми товарами. ЗерновитаВиробництво та гуртова торгівля продуктами здорового харчування (бакалія: крупи, макаронні вироби, хлібці). Зерновита прагне, надаючи суспільству якісні корисні і найкращі продукти, робити людей, які їх споживають, здоровішими, багатшими і щасливішими. Щоб всі ми, хто беруть участь у процесі створення продукту (персонал та партнери), постійно отримували від суспільства достойну подяку і увагу, що надихатимуть на подальший розвиток […] Сарненський хлібозаводВиробництво хлібобулочних виробів. ЖЗОКПрАТ «Житомирський завод огороджувальних конструкцій» засновано у 1976 році. Основним напрямом діяльності підприємства є виготовлення металоконструкцій для несучіх каркасів будівель. Атем-ФранкИзготовление отопительной техники. Брусилівські ковбасиВиробництво ковбас. Tala VodaКомпания Tala Voda основана в 2018 году (г. Киев, Украина) коллективом, который занимается глубокими исследованиями и изучениями в области влияния воды на здоровье и общее состояние человека с 2011. Bent IronНа сегодняшний день Bent Iron имеет собственное производство металлоизделий. Производит промышленное котельное оборудование. Также является лидерам рынка по производству змеевиков в Украине. Компания поставляет и обслуживает секционные ворота, роллеты и системы автоматики. ОНВИСтабильная металлургийная компания ищет сотрудников. Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ«Кромберг енд Шуберт Україна Жу» — підприємство з 100% іноземними інвестиціями. Тут виготовляють електричні бортові кабельні системи для автомобілів світового класу (Volkswagen, Seat, MAN, Skoda). Житомирський Картонний КомбінатТОВ «Житомирський картонний комбінат» — українське підприємство яке виробляє продукції з картону будь-якої складності, що володіє високою якістю. Eurogold IndustriesКрупная производственная компания с иностранными инвестициями с годовым объемом продаж около 25 миллионов евро, работающая в 40 странах мира в индустрии товаров для быта. ОлсмартКомпанія надає обширний спектр інжинірингових послуг: складання технічних завдань, проектних пропозицій, проведення наукових досліджень і техніко-економічних обстежень, розроблення технічної документації, надання консультацій щодо різноманітних електронних приладів на замовлення клієнта. У нашій команді працюють досвідченні інженери-конструктори, інженери-електронщики, аналітики та маркетологи. Пластікер ВестPLASTEKER waste management — компанія, яка працює в сфері заготівлі, сортування, тюкування вторинної сировини, Займаємо лідируючі позиції на ринку. Маємо свою промислову базу та виробничі майданчики в Києві, Житомирі, Умані, Херсоні і не збираємось зупинятись! |