Отзывы о работодателях Славута

ГрейсАгро

ТОВ «ГрейсАгро» — дистриб’юторська аграрна компанія, яка займається продажем ЗЗР, насіння та мікродобрив, а також С/Г техніки та запчастин від провідних світових і вітчизняних виробників.

Геберіт Керамік Продакшн

ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» (м.Славута) входить до складу Geberit Group. Компанія Geberit — міжнародна швейцарська корпорація, лідер на європейському ринку сантехнічних виробів. Компанія об’єднує понад 12 000 працівників, налічує 29 виробничих потужностей та присутня у 50 країнах світу. Головний офіс знаходиться у Рапперсвіль-Йона в Швейцарії. Кожного дня Geberit відкриває нові можливості для талановитих людей, які захоплені […]

Суффле Агро Україна

Компанія Soufflet Agro Ukraine працює, надаючи сільськогосподарським виробникам повний комплекс послуг з виробництва рослинної продукції. Нашим завданням є підвищення урожайності та якості продукції і тим самим — збільшення прибутковості господарств. Досвід компанії спирається на більш як 100-річний досвід у агробізнесі Групи СУФФЛЕ.