Аттал
Фірма Аттал виробництво текстильних виробів.
Отзывы о работодателях РовноАтталФірма Аттал виробництво текстильних виробів. DZGTV (Дубенський завод гумово-технічних виробів)Компанія YPGROUP ПрАТ «Дубенський завод ГТВ» команда професіоналів, які використовують сучасні технології, для створення продукції з сертифікованої гуми. LabQLabQ Diagnostics is a full-service, independent clinical laboratory servicing New York, New Jersey, and Pennsylvania. КроноспанКомпанія Кроноспан є провідним світовим виробником плит ДСП, МДФ, ламінованих плит, ламінованої підлоги, стінових панелей та аксесуарів. Сьогодні заводи групи здійснюють свою діяльність в Європі, Азії та США. На даний момент це 40 заводів у 30 країнах світу. Стоп! КукарачаКомпанія ТОВ «Стоп! Кукарача» надає послуги в сегменті «Pest Control» (контроль шкідників). Представлені філіями у Західній та Південній Україні. Найбільш швидкозростаюча компанія в Україні в своєму сегменті. Компанія в якій Ви маєте шанс побудувати своє майбутнє, стати фінансово незалежним та професіоналом своєї справи. Сервис Менеджмент ГруппКомпания Сервис Менеджмент Групп за 10 лет работы на рынке Украины зарекомендовала себя успешным работодателем. Занимается уходом за зданиями и покрытиями многие компании (12 отелей в центре г. Киева, 10 ресторанов, 7 бизнес-центров и 3 магазина). Limerence AgencyLimerence Agency — крупная компания функционирующая с 2006 года на рынке брачных агентств. SelectoSince 2014, our company unites bright minds which create unique IT-solutions with the top-notch design that can’t leave anyone indifferent. A professional approach to business, combined with the broad experience of our developers and designers are what help us succeed at bringing clients’ ideas to life in the best way possible. By choosing us you’re […] Сокіл, мисливсько-спортивний комплексМисливсько-спортивний комплекс «Сокіл» на Рівненщині — це територія для справжніх чоловічих захоплень та розваг для всієї родини. Комплекс має 8 тис. га мисливських угідь, зариблені ставки та розвинену рекреаційну зону для відпочинку. Наша мета — створити неповторний куточок лісового раю для всіх любителів природних багатств. Наш обов’язок — зберегти флору і фауну для наших нащадків. Денді-ЗахідКомпанія «ДЕНДІ-ЗАХІД» — це один з найбільших дистриб’юторів в Україні, який динамічно розвивається. В асортимент товарів входить більше 20000 позицій по дитячим іграшкам, канцелярії, спорттоварам та інших товарів для дітей. Перша ВізаВізовий центр. Працевлаштування за кордоном. Comfort HouseComfort House – центр дверей та вікон, що має довгу історію успіху. У салоні можна придбати товари з нових колекцій усіх українських виробників. МакромебліТоргівельна мережа «МАКРОМЕБЛІ» займається гуртовою та роздрібною торгівлею меблями. Являється офіційним представником передових меблевих виробників України. Рівненський державний гуманітарний університет (РДГУ)Рівненський державний гуманітарний університет (РДГУ) – багатопрофільний заклад вищої освіти, який здійснює підготовку фахівців з педагогічних, природничих, культурно-мистецьких, економічних спеціальностей. Історія РДГУ розпочинається з відкриття Ровенського вчительського інституту в 1940 р., Ровенського інституту культури в 1979 р. та їх об’єднання в 1998 р. у Рівненський державний гуманітарний університет, що дає закладу змогу поєднати багаторічний досвід […] Світ-Кераміки«Світ-Кераміки» — це найбільший спеціалізований торговий центр з продажу керамічної плитки та сантехніки на Західній Україні, площа якого становить 3500 кв.м. Знаходиться у м.Рівне по вул. Івана Сірка 3. Ми уже два десятки років забеспечуємо покупців матеріалами для ремонту та облаштування будинків, ванних кімнат , офісів та будь-яких інших приміщень. |