Генекс Рітейл
Отзывы о работодателях ПолтаваГенекс РітейлПідрозділ Транс національної компанії Генекс в Україні це одна з провідних компаній світу одним із напрямків якої є сільське господарство, а саме продаж гібридів кукурудзи, соняшника та ріпака. Полтава БанкПолітика АБ „Полтава-банк” спрямована на забезпечення приросту прибутку, обумовленого інтенсивними факторами розвитку, у тому числі за рахунок впровадження нових банківських послуг, оптимального формування портфеля активів, підвищення їх якості, оптимізації ресурсної бази і збалансованого розвитку філій. АнтарексЧП «Антарекс» Виола МедтехникаЭто динамично развивающееся предприятие осуществляющее производство и продажу широкого спектра медицинских товаров и оборудования. МедпромсервисНаучно-производственное частное предприятие «Медпромсервис», является производителем медицинской техники. Центральный офис находится в г. Полтава. Компания имеет региональные представительства во всех областных городах Украины. УкрнафтагазсервісУкрнефтегазсервис — украинская сервисная компания, предоставляющая производственно-технологические услуги при бурении и капитальном ремонте нефтяных и газовых скважин, а также услуги наклонно-направленного бурения на всей территории Украины. Укролия«УКРОЛІЯ» представлена торговими марками традиційної соняшникової олії «ДИКАНЬКА», а також професійною високоолеїновою олією EFFO і органічною соняшниковою під брендом GARNA ORGANICA. Компанія займає близько 12% українського ринку фасованої соняшникової олії. Експорт продукції «УКРОЛІЇ» здійснюється у понад 50 країн світу. Тепло темаКомпания «Теплотема» — отечественный производитель современных энергосберегающих инфракрасных обогревателей, а также компания-лидер внедрения потолочных систем отопления в Украине уже более 10 лет. Тех-АС ГруппКомпания ООО «ТЕХ-АС ГРУПП» специализируется на разработке, производстве и продаже качественного, а значит надежного электроинструмента. Бомонд Конструкт«Бомонд Конструкт» — це компанія з повним циклом виробництва зовнішньої реклами, малих архітектурних форм і металоконструкцій. «Бомонд Конструкт» спеціалізується на проектуванні, виготовленні та монтажі виробів зовнішньої і внутрішньої реклами для різних компаній практично у всіх областях України. Хайлон Ойл Сервіс і Інжиніринг ЮкрейнКапітальний ремонт свердловин, кріплення свердловин, сервісні послуги під час КРС. Gold&WoodСтудия мебели и дизайна Gold&Wood является профессиональной командой по работе над интерьерами. Дизайн проектирование, производство высококачественной мебели, поставка необходимых материалов и предметов — все это — наша прямая и повседневная работа. ТермаСтілКомпания «ТермаСтил» — лидер украинского рынка по производству кровельных и фасадных материалов (металлочерепица, фальцевая кровля, профнастил, металлосайдин, кассеты, ромбы и т.д.) и по строительству быстровозводимых зданий из металлоконструкций. РулетРулет — единственная компания в Полтавской области, которая занимается производством защитных роллетных систем. Наша продукция поставляется не только в Полтавскую, но и в Днепропетровскую, Киевскую и Харьковскую области. Рынок сбыта достаточно велик: это как оптовая, так и розничная торговля. Так же мы занимаемся продажей секционных ворот, солнцезащитных роллетных систем и жалюзей. Для нашего предприятия важно качество выпускаемой продукции, поэтому каждое изделие мы делаем добросовестно, вникая в детали. Мы ценим […] ПолтаввагонТОВ Полтаввагон — промислове підприємство м.Полтави, яке спеціалізується на виготовленні цистерн, вагонів-цистерн, резурвуарів та ємностей для зберігання та транспортування газу, нафтопродуктів. Полтавський вентиляторний заводВиробництво та реалізація більше 100 видів промислових вентиляторів. Серед них осьові вентилятори В 06−300, В 2,3−130, В1,0−260, ВОЕ; відцентрові вентилятори ВЦ 14−46, ВЦ 4−70, ВЦ 4−75, ВЦ6−28, ВЦ10−2, ВВД, АВД; дахові вентилятори ВКР, пилові вентилятори ВЦП 5−45, ВЦП 6−45, ВЦП 6−46; ВЦП 7−40, димососи ВДН; ДН; ВД; Д, млинові вентилятори ВМ, агрегати полоуловловлюючі ЗІЛ, ІРП; циклони СІОТ, ЛІОТ, ЦН (циклони всіх […] Комбінат виробничих підприємствВиробництво будматеріалів (залізобетонних виробів, плитки, пиломатеріалів та інше), його реалізація, будівництво, послуги Агенство инновацийАгенство інновацій — надає послуги консультування з питань комерційної діяльності й керування, організування конгресів і торговельних виставок. Компанія також займається обробленням даних, розміщенням інформації на веб-вузлах і пов’язаною з ними діяльністю і наданням інших інформаційних послуг. Елефант Агро БудВиробництво каркасних і безкаркасних аркових споруд і устаткування для сільського господарства, а також надання всього спектру комплексних послуг. Салтівський м’ясокомбінатОдне з найбільших підприємств України, що працює в сфері м’ясопереробки та виробництва ковбас і м’ясних виробів з 2003 року. |