Regno Italia
Отзывы о работодателях ЛьвовRegno Italia«Regno Italia» — ексклюзивний імпортер відомих світових брендів напоїв та продуктів харчування для оптової торгівлі на українському ринку. Роберт СервісСТО «Роберт Сервіс» — це сучасна автосервісна компанія, з 30 — річним досвідом роботи, яка спеціалізується на технічному обслуговуванні та кузовному ремонті автомобілів різних марок. Її головна мета — забезпечення високоякісного обслуговування для клієнтів шляхом використання сучасного обладнання, кваліфікованого персоналу та індивідуального підходу. СТО «Роберт Сервіс» ідеально підходить для тих, хто прагне розвитку, цінує якість […] CітіАртВиробництво торгового обладнання «СітіАрт» — рекламно-виробниче підприємство cityart.com.ua та cityarteu.com Ми вже 18 років успішно працюємо на ринку України. Виконуємо всеукраїнські та міжнародні проєкти будь-якої складності. Ми виготовляємо: ексклюзивне торгове обладнання (меблі, індивідуальні зони, рекламні стійки та ін.), POS-матеріали (працюємо з пластиком, картоном, фанерою, склом та ін.), зовнішню рекламу (вивіски, рекламні конструкції, лайтбокси тощо) RB АвтопаркRB Автопарк — це провідна компанія у сфері оренди автомобілів з багаторічним досвідом. Наш автопарк налічує понад 500 авто , що регулярно обслуговуються на власному СТО. Також у нас працює сучасний малярний цех, який гарантує якісний ремонт і відновлення автомобілів. Ми забезпечуємо високий рівень сервісу та створюємо найкращі умови для наших клієнтів. Якщо ви шукаєте […] MoviHealthMoviHealth — компанія, яка спеціалізується на пошуку, розробці, виробництві та просуванні лікарських засобів на території України, з метою підвищення ефективності та зручності лікування пацієнтів. МедісПриєднуйся до команди «МЕДІС»! Для нас персонал є двигуном ефективного розвитку. Ми цінуємо кожного з наших співробітників, адже успіх компанії — це, в першу чергу, досягнення кожного окремого працівника. «МЕДІС» — компанія з 26-річним досвідом, один з лідерів на ринку лабораторної діагностики в Україні! Компанія «МЕДІС» пройшла сертифікацію міжнародного стандарту якості ДСТУ ISO 15189 та […] Львівський бронетанковий заводРемонт, модернізація та виготовлення бронетанкової техніки. Золота Королева«Золота Королева» — мережа ювелірних магазинів-партнерів з успішним досвідом роботи в продажах ювелірних виробів. Наша історія розпочалася у 1998 році, коли було відкрито перший магазин у Запоріжжі. Магазини-партнери «Золота Королева» представлені в містах Київ, Харків, Чернігів, Львів, Вінниця, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Рівне, також працює Інтернет-магазин. Органосін ЛТДМіжнародна фармацевтична компанія «Органосін ЛТД» з 1996 року успішно працює на ринку України. МІСІЯ Бути шанованою компанією в сфері охорони здоров’я, надаючи високоякісні та доступні лікарські засоби, завдяки високо освіченим, професійним та мотивованим співробітникам. Бачення Зайняти стійку позицію в десятці провідних генеричних фармацевтичних компаній України. Львівський локомотиворемонтний заводМи — «Львівський локомотиворемонтний завод» — одне з небагатьох успішних машинобудівних підприємств Львівщини, якому вдалось пережити розруху 90-х та економічну кризу 2008 р. Успішне та сучасне підприємство, яке динамічно розвивається та якісно надає свої послуги з ремонту та модернізації рухомого складу залізниць всього СНД простору, де працює понад800 працівників. Запорука успіху —згуртований та кваліфікований колектив! […] УніверсалікТваринницькі комплекси та механізовані ферми Екопал ГрупТМ «БУДМІКС» — це компанія «Екопал груп». Ми лідер ринку будівельних сумішей України. Основою успіху підприємства є незмінна та висока якість усієї продукції. Увага приділяється контролю якості на заводі. Особливо ретельно контролюються такі продукти, як гідроізоляції та системи утеплення фасадів. Ми постійно проводимо сертифікаційні випробовування у незалежних лабораторіях. Окрім класичних продуктів (клеїв для керамічної плитки, […] Естетик-СервісES-офіційний дистриб’ютор продукції для естетичної медицини та косметології. Організовуємо та проводимо навчальні семінари з лазерної, естетичної медицини та гінекології. Компанія Естетик-Сервіс щорічно є учасником профільних виставок та медичних конференцій. Завдяки індивідуальному підходу кількість клієнтів компанії щодня зростає. Ми цінуємо наших партнерів та відкриті до довгострокової співпраці. Естетик-Сервіс: -Ексклюзивний представник в Україні лінійки RENEE філерів для […] Княжі ЛаниТОВ «КНЯЖІ ЛАНИ» — сільськогосподарське підприємство, яке спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур. Вартові партнериОхоронна діяльність Кебабця«Кебабця» — новий підхід до швидкої їжі, смачно, швидко і затишно. Нас можна знайти у м. Львів: проїзд Крива Липа 8; вул. Валова 13; ТРЦ Спартак на Мазепи 1Б; Героїв УПА 73; вул. Куліша 35. А також у Пустомитах, Стрию, Луцьку та Івано-Франківську, Буковелі. |