Транс-Логістика МТС
Транспортно-логистическая компания
Отзывы о работодателях ЛубныТранс-Логістика МТСТранспортно-логистическая компания Лубенська СлободаГотельно-ресторанний еко-комплекс «Лубенська Слобода» розташований в одному з наймальовничіших районів центральної України, що на Полтавщині, на відстані двох кілометрів від старовинного міста Лубни, яке славиться своїм красивим природним ландшафтом та знаменитими пам’ятками історії та архітектури. Якщо говорити точніше, комплекс знаходиться у селі Вільшанка (Ольшанка) — це 202-й км траси Київ-Харків — зовсім недалеко від Мгарської […] ХвиляРоздрібна мережа продуктів харчування м. Лубни, Полтавська обл. Neo electricNEO electric — офіційний постачальник електротехнічного обладнання ТМ «CNC electric» , виробник власної ТМ «NEO electric» , власник лабораторії та центра тестування електротехнічної продукції. Ми надаємо якість за доступними цінами! Елеваторні системиНаша компанія виступає надійним та стабільним виробником елеваторного обладнання для багатьох великих та малих аграрних підприємств України. Серед наших клієнтів є великі фермерські елеватори, заводи з виробництва хлібопродуктів, цукрові заводи, підприємства з переробки зерна, насіннєві заводи. Наші партнери: Carlo Gavazzi, Schneider Electric, CAMOZZI, HARDOX, NTN, SKF, Kale, SNR, SIEMENS, NSK та інші. КондфестКомпанія Кондфест займається виготовленням кондитерських виробів. ПП ЛУБНЫМАШЗавод «ЛУБНЫМАШ» имеет многолетнюю историю и на сегодняшний день признан одним из ведущих предприятий по проектированию и изготовлению оборудования для зерна и зернопродуктов. |