Нова Будова
Будівництво, продаж нерухомості, девелопмент та сфера обслуговування.
Отзывы о работодателях Каменец-ПодольскийДари КарпатТМ Горянка & Дари Карпат спеціалізується на виробництві масло-жирової продукції, твердого сиру та сирного продукту, молока, кефіру, сметани, сметанного продукту, творога і творожної маси. Наша продукція випускається під такими торговими марками: «Дари Карпат», «Подільське» та «Драгомир». Також ми працюємо за програмою «Private Label». За час існування на ринку наша компанія уклала і успішно реалізувала довгострокові […] Direct CallDirect Call — контакт-центр специализирующийся на проведении исходящего и входящего телемаркетинга, обслуживание горячих и информационных линий, проведении опросов, разработки и тестирования сценариев, проработка легенд коммуникаций. Pronto PizzaМи — це мережа закладів формату піца+суші, яка працює в декількох областях України (Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька)Активно відкриваємо нові заклади, з амбіціями для масштабування по всій Україні. Готуємо піцу та суші з якісних продуктів і за доступною ціною. Працюємо над тим, щоб доставляти замовлення за 29 хвилин всюди, де маємо заклади. Солодкий СвітТОВ «ДК «Солодкий Світ» дистриб’ютор кондитерських виробів з власним виробництвом та ТМ. Модуль-УкраинаГруппа компаний «Модуль» одна из самых крупных промышленных групп на Украине, обеспечивающая удовлетворение потребностей многих отраслей в тонколистовом оцинкованном прокате, окрашенном рулонном прокате, профнастиле. |