Отзывы о работодателях Хмельницкий

Дах-Сервіс

Дах-Сервіс — завод-виробник металочерепиці, профнастилу, сайдингу, штахетнику, парканів-жалюзі, добірних елементів та водостічної системи.

Pufetto

Pufetto — інноваційний український бренд меблів, що активно розвивається.

2К, СУНП

Спільне українсько-німецьке підприємство «2К» являється сучасним виробником побутової хімії, яка випускає високоякісну продукцію за європейськими стандартами. Ми пропонуємо вам роботу на сучасному обладнанні та забезпечимо усім необхідним для створення комфортних умов праці.

Агенство инноваций

Агенство інновацій — надає послуги консультування з питань комерційної діяльності й керування, організування конгресів і торговельних виставок. Компанія також займається обробленням даних, розміщенням інформації на веб-вузлах і пов’язаною з ними діяльністю і наданням інших інформаційних послуг.

Солодкий Світ

ТОВ «ДК «Солодкий Світ» дистриб’ютор кондитерських виробів з власним виробництвом та ТМ.

Вілєс

Производство изделий из бетона — декоративный бетон (плитка, накрытия на заборы и т.д.)

Solmar

SOLMAR — український бренд стильного жіночого одягу. Молода компанія, яка успішно розвивається.

Anna Sposa Group

Український виробник весільних суконь, оснований в 2013 році.

7 Океан

Аквапарк з ТРЦ, дитячий розважальний центр JOY LAND.

7Seven

Наша група компаній на ринку більш ніж 7 років. Підприємство успішно займається продажем натяжних стель та меблів, в різних обласних центрах країни. А також має клінінговий напрямок такий як Прання та хімчистка килимів.Основними перевагами підприємства є якість та конкурентна спроможність.

Модний тюнінг

Студія краси МОДНИЙ ТЮНІНГ надає послуги: манікюр/педикюр (всі види), перукарського мистецтво, візаж, оформлення брів, депіляція (шугарінг, воскова).

Natali Styran

Дизайнер и производитель авторских коллекций свадебной и вечерней моды Натали Стиран.Приглашает Вас в свою команду. Для Вас европейские условия труда, перспектива карьерного роста, тренинги от лучших мастеров в свадебной индустрии. Только с нашей компанией вы сможете усовершенствовать свои навыки и раскрыть таланты.

Хмельницкгаз

Газоснабжение и газификация

Вівіано

безболісна лазерна епіляція апаратна корекція фігури косметологія спеціалісти з вищою мед освітою

Бетелгейц ЮА

ENA Betelgeiz — динамічно зростаюча косметологічна компанія, що працює на ринку естетичної медицини багатьох країн світу. Ми пропонуємо ін’єкційні та антивікові продукти для професійного використання. Вирішуємо проблеми косметологів і пацієнтів, створюючи препарати високої якості, проводячи майстер-класи.

Business Experience

Business Experience Club — це клуб прогресивних людей. Ми займаємося організацією корисних заходів для людей, які прагнуть розвитку для себе та своєї справи.

Kraftmeier

Kraftmeier – является современной компанией, предоставляющей услуги по обработке почвы, услуги тяговой силы тракторами 350 л.с. и 550 л.с. и услуги перевозки зерна бункерами-зерноперегрущикамы. Успех и эффективную работу обеспечивает умелое сочетание лучших мировых практик и многолетнего опыта в решении сложных агротехнологических задач.

MYATA espresso bar

Ananasko

Інтернет — магазин Ananasko з’явився 2 роки тому в місті Хмельницький. Велику роль у розвитку магазину відіграла наявність ринку і розвиненої сфери легкої промисловості. Cпочатку ми займалися виключно дитячим верхнім одягом власного виробництва, але з часом зрозуміли, що цього мало і почали робити акцент на виробництві та продажу й інших товарів. Зараз більшість замовлень з […]

Inter Cars Ukraine

Асортимент товару Inter Cars Ukraine налічує більш як 350 брендів автозапчастин до легкових і вантажних автомобілів, інструменту та обладнання для автосервісу. Постійно в наявності на складах компанії в Україні більш як 80 000 найменувань товарів провідних виробників.