Kleiman
Роздрібна торгівля оптикою (і все, що з цим пов’язано).
Отзывы о работодателях ЧерновцыНай-НайПродуктові магазини Най-Най та Супер Економ. На цей момент мережа налічує 26 магазинів у Чернівецькій, Хмельницькій та Івано-франківській областях. ТексикаТЕКСІКА — одна з найбільших компаній, яка поставляє тканини на швейні підприємства України. Компанія працює на текстильному ринку з 1998 року, та за цей час зарекомендувала себе як гідний та надійний партнер для більш ніж 5000 клієнтів по всій Україні. Всі співробітники компанії Тексіка — професіонали, які володіють глибокими знаннями своєї справи, тому ми до […] Гуртовий складКоманія «ГУРТОВИЙ СКЛАД» займається дистрибуцією продуктів харчування по Чернівецькій області. Sezon«SEZON» — це національна українська мережа взуття, яка працює вже понад 12 років в 9 містах України: Чернівці, Київ, Житомир, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Коломия, Стрий та Дрогобич. За цей час ми об’єднали більше ніж 120 людей в нашу команду з різних куточків нашої держави. Наша сфера діяльності — роздрібна торгівля чоловічим та жіночим взуттям, а […] Vintage_kbeauty_uaСеть магазинов бижутерии и косметики. С каждым днём мы розвиваемся и ростем, именно поэтому нам нужны девушки готовые помогать людям стать красивыми. У нас есть ставка и процент от проданного, поэтому вы сами сможете контролировать свою зарплату. MTA, мережа магазинів цифрової технікиМи, компанія МТА, — національна мережа магазинів та сервісних центрів цифрової техніки, а також швидкозростаючий та технологічний інтернет магазин MTA.ua. Чим ми відрізняємося від інших? Виконуємо обіцянки. Нам однаково цінна довіра нашого співробітника, клієнта або партнера, ми будуємо довгострокові відносини. Продаємо якісний товар і послуги. Ви зможете пишатися тим, що робите та отримуватимете приємні відгуки і вдячність клієнтів Навчаємося та розвиваємося. Ви гарантовано зростатимете як професіонал […] MikrosКлініка «Мікрос» — це абсолютно новий крок у розвитку стоматології. Наша команда молодих лікарів, за час своєї медичної практики уже здобула безліч схвальних відгуків, задоволених клієнтів та повагу серед колег. Сьогодні ми невпинно продовжуємо рух вперед. Наші лікарі не стоять на місці, ми постійно розвиваємося та підвищуємо кваліфікацію, щоб мати змогу надавати дійсно якісний сервіс для наших клієнтів. Клініка «Мікрос» обладнана сучасним устаткуванням […] OilStart« Oil Start » — це мережа модульних АЗС, яка швидко розвивається, щоб забезпечувати своїх покупців лише якісним пальним та обслуговуванням! Ми знаємо як важливо заправлятися вигідно та оптимально для авто , саме тому « Oil Start » надає вигідні пропозиції, як для оптових так і для роздрібних споживачів нашої мережі, надаючи паливо виключної якості. Доступні ціни та зручне розташування АЗС — зробить […] SantalinПродаж Сантехніки Продаємо сантехніку 15 років на ринку Працюємо з світовими брендами Kolo, Cersanit, Volle, Impresse ТокабоООО «МЕБЕЛЬ «ТОКАБО» (г. Черновцы). Полный цикл обработки древесины. Изготовление мебели из натурального дерева. НоваенергіяДеревообрабатывающее предприятие Новаенергія производит: мебельный щит, мольберты, столы, пелеты. ЛоріпластТОВ «Лоріпласт» — це виробництво європейського рівня, як по якості, так і по рівню обслуговування клієнтів. RymasozaВиробництво Бренду весільних суконь Rymasoza. Dream bridal coutureПошив свадебных платьев. Power-metal Group«Power-metal GROUP» — це повномасштабне підприємство з технологічно гнучким виробництвом, що спеціалізується на проектуванні та виробництві різноманітних виробів з металу. Polywarm DeutschlandPolywarm Deutschland — производитель полотенцесушителей и трубчатых радиаторов. Антикорозийная обработка металла, двойное полимерное покрытие, толщина труб, рассчитаны на отечественные системы отопления. Усовершенствование технологии пайки соединительных швов разрешило производить полотенцесушители, которые не уступают лучшим европейским примерам. С ассортимента нашей продукции Вы можете выбрать полотенцесушители такого профиля, размера и мощности, которые идеально впишутся в Ваше помещение. БоленаФабрика вікон «Болена» — багатопрофільне підприємство, що успішно функціонує на українському ринку вже понад 20 років. Наша компанія має власне виробництво по виготовленню металопластикових конструкцій та здійснює діяльність як на території України, так і за кордоном. |