Отзывы о работодателях Черкассы

Компанія Землероб

ТОВ «Компанія Землероб» — молода компанія, що займається сучасними технологіями в сфері сільського господарства. Ми надаємо послуги аналізу ґрунту, обміру полів, консалтингу для фермерів по всій Україні. Наша мета — зробити сучасне землеробство доступним кожному, хто займається виробництвом агропродукції. Як довго ви шукаєте стабільну роботу, на яку хочеться прокидатися щоранку? Ми створили таке місце і […]

Вид

Швейна Фабрика «ВІД» — це велике швейне підприємство, що динамічно розвивається, із загальною чисельністю персоналу понад 350 осіб. Ми є провідною компанією на ринку України з пошиття спецодягу (для великих заводів та фабрик), форми (для поліції, армії), корпоративного одягу (для комерційних структур).

ЧЗА

Наша компанія є провідним виробником технічних рідин для автомобільної промисловості з більш ніж 30-річним досвідом роботи на українському та світових ринках. Ми завжди прагнемо до високої якості продукції, яка відповідає світовим стандартам. Наша команда хіміків-технологів працює над розширенням асортименту та розробкою нових продуктів для задоволення потреб клієнтів. Ми забезпечуємо ретельний контроль якості продукції в нашій […]

Flora VIP Luxe

Студія Квітів. СТО. Ресторація Ganster

Saymont Tay

Швейне підприємство в Україні

Riverwood

RIVERWOOD — це великий комплекс, до якого входить 3 зали ресторану та 2 тераси, одна з яких знаходиться прямо на воді. Готель на 36 номерів та СПА.Ми маємо дуже красиву територію і просто неперевершену кухню з акцентом на м’ясні страви. Доречі, саме м‘ясне направлення для RIVERWOOD розробив відомий шеф Алекс Якутов.В нашій пивоварні вже зварено […]

Автокрафт

АВТОКРАФТ — Українська Автомобільна Група, що офіційно представляє топові автомобільні бренди RENAULT, NISSAN, HYUNDAI, SKODA та FORD на автомобільному ринку . Лідер галузі на ринку України, який об’єднує сучасні і концептуальні автосалони, сервісні станції з професійним обладнанням, що розташовані в Дніпрі, Кропивницькому та Черкасах. Наша група компаній має унікальний досвід понад 20-ти років та продовжує […]

Лідер Снек

Компанія «Лідер Снек» — український виробник снекової продукції, що динамічно розвивається. У сегменті фасованого насіння «Лідер Снек» займає понад 13% українського ринку. Це велике досягнення для молодої команди, тому нам дуже важливо працювати з людьми, які поділяють наші погляди.

Агроко

СТОВ «АГРОКО» — агропромислова компанія, яка займається вирощуванням сільськогосподарських культур та розведенням великої рогатої худоби, в обробітку 10 000 гектарів землі.

Укрліспартнерство

ТОВ «УКРЛЕСПОРТНЕРСТВО» Виробництво шпони та ламелі дерев’яні Підприємство з іноземними інвестиціями у формі товариства з обмеженою відповідальністю «УКРЛЕСПОРТНЕРСТВО» було створено у 2016 році. Виготовлений за сучасними технологіями на високотехнологічному обладнанні. випуск конкурентної на світовому ринку продукції.

Бізнес Регіонторг

Компанія «БІЗНЕС РЕГІОНТОРГ» один з найбільших дистриб’юторів продуктів харчування в Україні

Приват Тім Центр

Компанія ТОВ «ПРИВАТ ТІМ ЦЕНТР» дистреб’ютор молочної продукції в багатьох регіонах України.

Лео Кераміка

Компанія «Лео Кераміка» успішно працює на ринку вже понад 15 років. Наша мережа об’єднує 35 торгових об’єктів. Основний асортимент — це керамічна плитка, сантехніка, підлогові покриття, двері, люстри та шпалери. Також надаємо послуги дизайну інтер’єру. Інтернет-магазин.

Clarus-Apex

CLARUS — APEX GROUP — це група ліцензованих компаній, які надають повний спектр послуг з рекрутингу, підбору персоналу, трудового експорту та з працевлаштування кандидатів по всьому світу — працюємо з кандидатами із 46 країн. Наші послуги є безкоштовними для кандидатів!

VitaCom Діагностика

Послуги мережі медичних центрів Vitacom Діагностика: Компьютерна томографія (з контрастом та без контрасту) Магнітно-резонансна томографія (з контрастом та без контрасту) Ультразвукове дослідження

Водаленд

Ми міжнародна компанія, що з 2000 року працює у сфері збору, очищення, відведення води, інженерного облаштування та благоустрою території. Компанія «ВОДАЛЕНД» сьогодні це: 23 роки на ринку; 7 країн присутності; 12 торгових представництв; 4 виробничі підрозділи; міжнародна команда, що налічує понад 300 працівників; власне конструкторське бюро та проектна служба.

Ін-Торг

Телемаркетинг — продаж товарів та послуг. Послуги аутсорсінгового колл-центра. Наша ціль — максимально задовольнити потреби клієнтів у товарах та послугах у різних куточках нашої Країни. Ми цінуємо кожного співробітника та здатні гідно оцінить результати праці. Тому створили відмінні умови для работи!

Рядовий

Наш ліс — виробник меблевого щита, клейного бруса, вагонки, погонажних виробів із липи та дерев’яних пелет.

Пекар Кондитер

Дистрибюція продуктів харчування, інгридієнтів для кондитерського та хлібопекарського виробництва. Виробництво кондитерських та хлібопекарських виробів.

Шалений майстер

«Шалений Майстер» — меблі на замовлення. Меблі для дому та офісу, торгівельне обладнання — головна наша діяльність. Меблі наших «майстрів» задовольнять самі різноманітні вподобання. Дійсно, для наших «майстрів», немає нічого неможливого.