Отзывы о работодателях Борисполь

Компанія ЗАМЕЛ-Україна є представництвом компанії ZAMEL Sp. z o.o., Польща — виробника широкого спектру електротехнічного обладнання: Безпровідні системи управління Автоматика будівель Інтелектуальне світлодіодне освітлення Дзвінки та гонги Кабелі Системи підлогового опалення Домофонні системи Електромонтажні вироби

Компанія «Торговий Дім АВ» є однією з найбільших компаній по виробництву і реалізації алкогольних напоїв та абсолютним лідером за продажем вин в Україні. Компанія «Торговий Дім АВ» — це команда висококваліфікованих спеціалістів!

Місія компанії Ми допомагаємо бути здоровими і привабливими за допомогою професійних рішень, ретельно підібраного асортименту і високого рівня сервісу, формуючи довгострокові відносини з Гостем. «Біла ромашка» — мережа фармацевтичних супермаркетів, орієнтованих на комфорт і приємну атмосферу для здійснення покупок, які знаходяться в Києві, Львові, Василькові, Одесі, с. Гатному, Херсоні, Черкасах, с. Ходосіївці та інших населених […]

Розничная продажа межкомнатных и входных дверей. Также продажа всей фурнитуры.

Ми — BeerMarket — національна мережа магазинів розливних напоїв, ми працюємо на ринку України понад 5 років. Наша мережа налічує більше 300 магазинів по Україні, а в Києві та в Київській області їх вже 200. Магазини розташовані в 36-ти містах країни. Ми знаходимось там, де Вам зручно. Пропонуємо різноманітний асортимент пива, вина, сидрів та снеків. […]

Компанія Полбіорес займається виробництвом і реалізацією альтернативного біопалива (тріска паливна), надає послуги подріблення деревиниб та послуги перевезення сипучих вантажів спеціалізованими напівпричепами-щеповозами.

ООО «Натурпродукты» занимается производством продуктов питания на современном мясоперерабатывающем заводе в с. Глыбоке, Бориспольского р-на, Киевской обл.
ООО «Еврохим Одесса» — молодое и развивающееся предприятие, занимающееся производством и реализацией бытовой и промышленной химии. Отдельным направлением компании является предоставление клининговых услуг.

Dom — компания-производитель серийной корпусной мебели для дома и офиса.

Производство строительных материалов.

Гала Фудз — компания по производству продуктов бакалейной группы.
Деревообробне підприємство, виробництво пиломатеріалів на експорт.

Компания «Аэрохендлинг» занимается предоставлением услуг по наземному обслуживанию в аэропорту «Борисполь».

Компанія входить до складу скандинавського харчового концерну Lantmannen. Спеціалізується на виробництві сухих сніданків, каш, мюслі. Продукція відома під торговими марками Start, Axa. Чисельність персоналу в Україні — близько 250 співробітників.

Їжа фреш-премiум класу українського виробника PRACTIK. Висока якiсть, містить мінімум 42% мяса у складі, без барвників та консервантів.

Основным направлением компании «Лидер Секьюрити» является снабжение техническими системами безопасности, а именно: охранно-пожарной сигнализации и автоматики, видеонаблюдения, систем контроля доступа в помещения, домофонных систем, кабельно-проводниковой продукции, расходных материалов.
ООО «Великий шелковый путь» находится на рынке металлообработки более 10 лет.
ООО «СК «СОЛУМ» предлагает полный комплекс услуг по строительству, ремонту, проектированию автомобильных дорог и территорий начиная с земляных работ и заканчивая устройством асфальтобетонных покрытий любой сложности, включая все сопутствующие работы.

Компания «Экогума» — производство и продажа травмобезопасного резинового покрытия для детских игровых и спортивних площадок, тренировочных залов, животноводческих комплексов, средств безопасности дорожного движения.