Taburetka.ua

Taburetka.ua

, ,

Інтернет-магазин сучасних меблів. У нашому магазині є все необхідне для створення незвичайної атмосфери у кожному будинку!

Отзывы о работе в Taburetka.ua, зарплаты

1. 25 марта 2025

@ Марина ,
    Доброго дня, Марино!
    У компанії Taburetka.ua ніколи не було графіка роботи з 8-ї ранку. Лише call-центр працює в дві зміни (перша з 9 до 18 і друга з 10 до 20). Але стажування завжди проходить за графіком першої зміни.
    Як і в більшості компаній, працевлаштування відбувається після успішного проходження стажування.
    В компанії Taburetka.ua фахівці працють багато років. І саме цей факт свідчить про хороші умови праці. А відкриття нових вакансій — це ознака розширення мережі.

2. 6 августа 2024

Ходила на співбесіду, по телефону казали одне, а вийшло що їм треба людина на колл центр та ще й дуже розмиті обов’язки! Графік писали з 8.00 до 18.00, на справді з 10.00 до 20.00, офіс брудний шумний, працевлвштовують лише по договору і то не одразу, так що ніяких претензій до них у разі чого не може бути, відпустка за власний рахунок, ставка 1800 грн. + % від продажів, які в них зп це велике питання, бо є також штрафи, кадри там постійно змінюються, люди не готові працювати за копійки,більше того тобі ще потрібно виходити кілька разів на місяць на магазин, а коли я запитала про графік, бо ніякий транспорт не їздить там після 19.00, сказали що працівникам таксі викликають))) я дуже в цьому сумніваюсь, де це в компанії стільки грошей щоб мінімум 6 людей щодня розвозити)))
    Краще подумати двічі чи є сенс туди йти працювати!

Добавьте зарплату в компании Taburetka.ua

Добавить отзыв о работодателе Taburetka.ua

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Taburetka.ua?