ТОВ «Т-Стиль» було засновано 6 березня 2008 року на базі Рівненського Льонокомбінату. Сфера діяльності – текстильна промисловість. Отзывы о работе в Т-Стиль (Льонокомбінат), зарплаты
Ассистент дизайнера 1 3 900 грн Дизайнер 1 9 000 грн Менеджер ВЭД 1 10 000 грн Охранник 2 6 000 .. 6 200 грн Швея 1 24 000 грн Добавьте зарплату в компании Т-Стиль (Льонокомбінат)Добавить отзыв о работодателе Т-Стиль (Льонокомбінат) Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Т-Стиль (Льонокомбінат)?
Працюю на цьому виробництві більше року, але такого кошмару, як тут, ніде не бачила! Керівництво ніяке, ставляться, як до рабів, графік не такий, як вам говорять при співбесіді. Люди не ідіть сюди працювати, побережіть себе і свої нерви. Також додам за гуртожиток, Валя яка там за головну, зʼїсть вас, неврівноважена людина, дівчата звільняються тільки за того, що в гуртожитку їх чекає Валя!
Якщо плануєте працювати в цій компанії — краще забудьте про це. Це буде суцільний кошмар. Графік ненормований: працювати доведеться допізна, а обіцяної зарплати ви, найімовірніше, не побачите. Керівництво поводиться неадекватно і абсолютно не дбає про співробітників.
Найгірша компанія, в якій я працював: при звільненні не виплачують зарплату, і ще будеш посланий на три букви.
Поки такі підприємства працюють-нам не бачити Європи..»вища каста» даної контори дуже авторитарні та егоцентричні люди.ви подумаєте :»директор повинен мати якості сильної особистості»,але не в цьому випадку.
Замість того,щоб розвивати свою компанію і йти «в ногу з часом», зосереджені на пустій рекламі крадених дизайнів своїх «нових» колекцій.
відсутня повна комунікація з працівниками,в неділю робочий день 👀
Як можна працювати в атмосфері роздратування та ненависті?-лишиться для мене загадкою,яку не хочеться розгадувати.щиро прикро,адже в цього заводу великий потенціал
повнісью з вами згідна, льонокомбінат це жіноча колонія! Вони навіть популярні українські бренди копіюють і самі засуджують інші бренди за плагіат
Побувала я на цій канторі і можу сказати одне, хто б вам шо не говорив і як би вам не розказували, яке це ***єне місце з ***єнною зарплатою, НЕ ЙДІТЬ СЮДИ, бо вийдете звідси плачевно. Я погоджуюсь з усіма коментаторами, які писали про це місце. Всі тут пишуть про галину василівну як про дуже ***нуту людину, так от, так воно і є, можу тільки добавить, шо тут находу придумуються свої закони, яких навіть і близько в законодавстві немає. Те, що ви бачите хороші коментарі під роликами в інсті, це начальство просить своїх робочих можливо за премію а можливо просто написать, шоб було побільше хороших коментарів, можете це перевірити під постом про one by one та їхній плагіат. Взагальному це дуже токсичне місце, але якшо ви мазахістка, то вам сюди😁
Проходила в Рівному «стажування», за яке мені звичайно не заплатили. Роман (заступник пані Галини) якщо ти це читаєш, ти [вырезано] невихований. Нехай усе повернеться бумерангом їм. Про Червонюків взагалі вже мовчу, тут без коментарів, ***!!! Залишитесь колись без працівників, грошей всіх не заробите, а місце в пеклі вам вже забезпечено!!!!
Дуже вдячні Галині Василівній за робочі суботи просто супер 🤬
Ви що не бачите що люди ідуть з роботи бо немає нормальних вихідних???
Потішитися 2 місяці без робочих субот
Дуже дякуємо !
Але не знущайтеся з людей майте хоч капельку совісті !!!!
Було все добре поки не сказали що суботи знову робочі все як завжди люди звільняються
Чи ви думаєте на льонокомбінат ще іти хтось хоче
НІ НЕ ХОЧЕ НІХТО !!
Можливо і працювали тут би люди якби не робочі суботи !
Хотіла би трішки розказати про це жахливе та токсичне місце.Спочатку була співбесіда, на якій питали більшу половину особистих питань, на які я взагалі не повинна була відповідати, але це ще квіточки. Приїхала на «стажування» (якщо це можна так назвати). Коли зайшла у кабінет, то зі мною ніхто навіть не привітався, не пояснив обов’язків, не показав абсолютно нічого. Просидівши хвилин 40, попросила одну дівчину, щоб дала якесь завдання, на що вона відповіла «Я взагалі не те роблю». Ще хотіла б окремо написати про Романа ( менеджера з постачання невідомо чого), який за цілий день не сказав жодного слова, привітання, просто Тотальний ІГНОР, неповага та елементарна НЕВИХОВАНІСТЬ.
Не витрачайте свій час на кончених людей!!!
@Гость, Підтримую кожне слово,живу в гуртожитку вже давно і це все правда!!!
Валя виживає людей,всіх хто їй не подобається,і вже багато людей звільнилися через її.
До роботи претензії немаю, а от в гуртожитку дурдом!
Люди приходять щоб пообідати то мозги винесе за ті пів години і поїсти не дасть ,так само після роботи бігає як скажена.Ми живі люди і хочеться відпочити а не психічно хворих вислуховувати і терпіти!!!
Доброго дня хочу написати чисту правду про льонокомбінат , так як сама там працювала !
З приводу роботи немаю нічо проти працювала довго на роботі та планувала працювати далі ! Керівництво добре , хороші зарплати, вдячна щиро для Піддубняк Тетяни ,та Зоряни багато чого мене навчили !)
Якби не Валя ( комендант з гуртожитку ) звільніть її з того гуртожитку вона тупо зʼїдає тих дівчат які там живуть
Хочу звернутися до вищого керівництва ( Олег казимирович )
Я там жила та вона мене звідти вижила ! Вона не дає спокійно жити ! Якщо ти заселився в гуртожиток якщо до тебе жили там дівчата та к ванній де немає витяжки звичайно що набрякає техніка і якщо набрякло щось ви маєте його від купляти в два рази Більше ніж в інших магазинах
Тобто з вашої зарплати знімуть гроші і без вашого дозволу
Стіни красити , сапати клумбу , мене вона заставила чистити всі труби , ) матрас якщо трішки грязний її не подобається ви його купляєте і гроші вона бере на руки тобто собі в карман !
Але той матрас ви собі не забираєте він лишається там !
Якщо щось її не подобається буде пиляти вас доки ви не виселитися , якщо висилилися буде пиляти далі !
Та що це таке що дівчата хочуть іти працювати а як взнають що там така Валя в гуртожитку одразу звільняються
Знаю 4 дівчат які звільнилися суто через неї +я
Вона мене дістала до самої кришки !
Вранці не дасть піти спокійно на роботу прийде в стріпає нєрви , після роботи маємо стояти сапати ту клумбу
Ми їдемо на роботу клумби сапати. , стіни красити ?
Хімчистка приїжала до дівчат чистити матраси вже в хімчистка не хоче їхати туди бо там є така Валя
Керівництво зверніть увагу на це !!!!
Якщо ви хочете щоб до вас ішли люди там Валя ненада ! Бо там жити ніхто не буде !
Дівчата ідуть рано на роботу щоб Валя не зловила ! Ідуть пізно з роботи щоб Валя не зловила та що це таке ?
Я мовчала довго але так як знайомі розповідають що там робиться я більше мовчати не буду
Зрадістю вернулася б на роботу якби не вона !
Це не людина це якесь людисько!
Зʼїдає до останнього !
Постійно бреше
Вже не раз на брехні зловили
Якщо дівчата живуть мирно в кімнаті буде їх всіх сварити , одному буде одне говорити іншому інше !
Шоб всі сварилися !
Що вона робить цілий день в гуртожитку ?
Відпочиває як вона казала !
Там неможливо жити ! Не мовчіть говоріть про це !
А так робота супер я була задоволена ❤️
м.Рівне
Хто схоче влаштуватися в цю компанію-не смійте,це жах
Здачі до ночі,зп не доплачують,керівництво просто жах,речі не якісні,замки не якісні,тканина не якісна,полиняє в той самий день на вашу шкіру!
Просто жах а не контора!
При звільненні почула що я «[вырезано]»
Всі позитивни коментарі пише керівництво даної контори, або за премії -працівникі. Ті хто дійсно там працювали чи працюють, хорошого-мало що скажуть.
Дизайн який розробила не підійшов ніби то, через рік його випускають в продаж.
Дизайнери, конструктора, які працюють тут, мені вас шкода. До поки ви пахаєте 24/7 ваші розробки, праця-не буде оцінена достойно. Як тільки вам це надоїсть(відношення) і ви звільнитесь, ви побачите на полицях магазину свою працю, за яку з вами не розрахувались. Незнаю, як досі ця піраміда обману існує, ще й під час такого важкого часу для нас всіх.
@Раб льоніка,
З даною персоною теж нажаль знайома. Не знаю де і ким вона виховувалася, і чи виховувалася взагалі. Не має жодної поваги до колективу, отримує задоволення від приниження працівників. Збирає та розповсюджує плітки, наставляє працівників один проти одного. Хитра, брехлива персона. Викрутиться з любої ситуації. Дивно, як її терплять керівники, адже вона реально нічого по толку не робить. Знають її вже не на одній фабриці. Те, що ви написали про неї — цілковита правда.
Усе що тут написано це не правда.
Працюю швачкою уже 7 років.І повірте зарплату завжди виплачують.На виробництві усе нове обладнання.Багато спец машин які спрощують роботу для швачки.Працювала до Льонокомбінату багато де але такої зарплати ви ніде не будете отримувати як тут.Звичайно буває і важко але щоб добре заробляти потрібно добре працювати.
Технолог вʼязального цеху Наталя яка говорить, що у неї досвід роботи технолога 10 років,НО такого не компетентного технолога ми ніколи не бачили. Не може розприділити роботу між швачками, ходимо цілий день без роботи а потом через 2 дні коли треба здавати готову продукцію на ГП вона каже « чому ви шарились а не шили. Не може розмісти швачок на операції. Обов’язки технолога не виконує ходить лише кричить і говорить по телефону, з роботи іде раніше часу і коли потрібний технолог то виявляється що вона пішла додому. В туалет треба відпрошуватися як у школі. Перекурів і перекусів немає є лише пів часа обіду за які навіть не встигнеш нагріти їсти бо до мікрохвильовки кілометрові черги. Технолог навіть не може показати як шити кофту бо сама не вміє шити. Коли вона стола керуючим в’язального цеху,корона в цеї персони виросла до стелі. Вона і так не виконувала свої обовʼязки як технолога а після підвищення вона взагалі забула про них. Максимум що вона може зробити це спитати хто скільки пошив і то це виконували бригадири, зарплату рахувати не вміє, завжди були помилки на 1000 гривень. Коли підходиш до технолога і говорите що немає роботи то вона вас дуже гарно проігнорує, а в кінці дня скаже чого ти не робиш, коли починаєте поясняти що не було роботи і підходили до неї питали за роботу то вона скаже що такого не було і вині станете лише ви,
Заставляють стірати кофти бо машинки з плямами навʼязали, тому ми маємо прати бо не виплатять зарплату а за саму стірку ніхто не платить хоча це потрачений час і ваші гроші но їм до С*АКИ просто.
При звільнені вас обі***ть з голови до ніг. Кажуть звільнятись одним днем та будьте готові то того що технолог НАТАША. Буде бігати за вами як вс*ана і контрулювати вас. Коли забираєте свої особисті речі такі як чай чашку то бутьте готові що вас зроблять злодієм тому що скажуть що це речі льоніка і їм побарабану що це ви принесли з дому. Коли будете доказувати що це ваші речі НАТАША технолог скаже що дорогенька на заборі багато чого теж пишуть. Не видають зарплату звільнившись одним днем свою зарплату прийдеться очікувати місяць. Правила міняються на льоніка просто на ходу спершу треба відробити 2 тижні потом кажу вже звільнятись і іти а гроші не виплачують. Крадуть речі особисті речі інші працівники коли жалієшся то кажуть навіщо приносили треба було не нести то і не вкрали б. Обіцяють в вакансії зп 30000 тисяч а на ділі дулю з маком получаєте, але якщо получили 12000 тисяч то необхідно подякувати і поцілувати ноги, знімають гроші за все просто брак не ваш їм всеодно знімають гроші бо їм треба більше……
Перет-тим як захочете влаштовуватись на роботу в цю кантору подумайте. І хто пише дуже хороші коментарі на льонік, та-щей мовою агресора то це просьби начальства, фу просто гитко……..
Сімʼя червонюків це жах, не адекватні люди! З його сторони ви почуєте купу матів в свою сторону , не аргументовані звинувачення, а з для цієї Хворої Жінки галини ви будете завжди брехуном або брехухою, вона несе таку нісенітницю що здоровий глузд це не переносить! Ви повинні працювати за 3х, і всерівно ви брешете, нічого не робите, крадете по їхнім словам це роблять всі! ФУУУ, не адекватні та бридкі люди ! СВИНІ !
Пропрацювавши на складі фурнітури
Можу сказати що такого безладу мало де бачив .
Дуже виховані менеджера та ввічливі .
Графік ненормований від ранку до ночі.
Великий колхоз.
При звільненні за власним бажанням почув у відповідь іти на х*р тричі))
Дуже адекватне керівництво.
Пані Піддубняк ще та …..Вона лізе кругом,де її і не треба обіцяє багато,скільки людей за не її звільняється кваліфікованих які хочуть працювати.Їй грамотні люди не треба їй треба барани щоб їми керувати бо по іншому не може бо доносить на всіх і за це їй доплачують.Керівництво жахливе,відношення до людей як до скотини,за вихідні можете забути.Якщо ви думаєте іти туди працювати то подумайте добре.Це пекло в яке спочатку заманюють великими грошима.
Доброго часу доби, я змушений залишити відгук до закрійного цеху. Робота полягала в тому щоб щоб зробити акантовку. Мій заробіток обіцявся навіть на половину не досягаючи реальності. Колектив оставляв бажати кращого, в більшості вимагали могоричів за любі празники. + До того вмішувалаася начальниця швейного, рідкісна [вырезано] хоча проскакують нотки справедливості пані підубняк, яка має нос навіть нос як на даний момент вознікає навіть в вязальний. Но яка вона [вырезано] не булаби, її розпізнали зразу
Не ценят талантливих специалистов с образованием,которие знают свои пряме обязаности.Им (начальству) нужно чтоби била «вся [вырезано] в миле», чтоби приклонялись им и угождали разними дополнительними заданиями. К сожелению, на образование никто не смотрит, им главное сделать тяп-ляп с хорошим заключенительним ефектом.
Відношення керівництва до працівників жахливе, керівництво знайде будь-яку причину щоб не заплатити вам, або оштрафувати. На робочому інвентарі працювати не можливо, все завжди ломається, а у відповідь керівництво відповідає: «твої проблеми». Якщо думаєте іти працювати то краще подумайте два рази.
Якщо Вам подобається жити в постійному стресі, то вам сюди. Керівництво взагалі неадекват, а це на хвилинку чоловік та дружина, які переносять свої проблеми на працівників. У швейному керівник продає речі мимо каси, які купують у відомих брендів, щоб копіювати для свого виробництва. Працівники в загальному дужн привітні незважаючи на постійний тиск власників та бажання зробити всіх ворогами
Не хотів би погано писати про цю компанію, але: Якщо ви прийшли сюди працювати — Ви раб. І працюєте за 4х. І за 4 професії. Коли є вакансія водія — Вам скажуть рубати дрова. І це реальна правда. І ще Ви будете винні у всіх проблемах. І на Вас усе спихнуть — усі проблеми, а ні то й звільнять без виплати. Керівництво не рахуй людей за людей.
Крики, матюки, скоцьке відношення — це те, що ви отримаєте коли прийдете на роботу в цю «контору».
Якщо Ви маєте намір влаштуватись на роботу в дану компанію то подумайте декілька разів. Всі негативні відгуки правдиві. а позитивні пишуть працівники компанії, які хочуть вислужитись перед керівництвом та відділ кадрів.
Зарплата просто ЖАХ, працюю на цю компанію у Хмельницькому!!! Дурять на рівному місті! Майже як рабство! Врізають зарплату за будь що безпричинно! Беруть на одну посаду, а працюєш на пяти посадах!! По поводу заробітньої плати, не платят того що обіцяють!!!!
Прийшовши сюди на роботу, якщо ви не вірите прочитаному на цьому сайті, запитайте в декількох працюючих зі стажем хоча б пів року часу: « Чи не було моменту, що ти хотів звільнитись?». Причина? -Відношення керівництва.
На пальцях можна порахувати працівників, які працюють довго(більше 5 років). І ні це не карантин, і не війна..
Всі хто там працюють, це молодий персонал і він наївно вірить, що він витрамає це все відношення, бо хороша зп, але з часом… ви це ще читаєте? То наступні можливо Ви хто НАЇВНО вірить, що витрамає.
Тут принижують персонал, аргументуючи, що на будівництві тільки через мати(матюки)-все працює.
*При працевлаштуванні підпишіть 100 бумажок, про відпустку, звільнення -не датованих.
І копію працевлаштування, яку по закону Ви маєте мати, можете взяти-з дозволу ГВ. Фото документів які підписуєте,теж забороняється робити.
Ужасное руководство в лице Олега и Галины. Абсолютно неадекватные и невменяемые люди. Если хотите почувствовать себя ничего не стоящим [вырезано], то вам сюда. Можно услышать о себе много нового, о чем вы даже не догадывались. И подаётся все это в прекрасной обертке отборного мата.
Працювала в цій компанії 2 роки. У Львові, трц Вікторія Гарденс. Умови праці жахливі, немає офіційних відпусток та оплачувальних лікарняних. Стажування триває 3 дні приблизно по 6 годин, не оплачується. Зп не зрозуміло як нараховується, кожного місяця придумують щось нове, розрахункові листи не надсилають. Ревізії кожного місяця до 4-5 ранку і на 9 ранку потрібно виходити на роботу ( не всім звичайно, але хтось мусив вийти), знімають повністю вартість товару, крадуть люди часто, за цим ніхто не дивиться. Адміністратор Мар’ян це просто ужас. Він повністью не справляється зі своїми обов’язками, не вміє організовувати роботу магазину, і сам толком не знає свої обов’язки. Регіональний менеджер Дана написав про звільнення працівників через зменшення товарообороті . Мене ніхто не попередив про звільнення. Аж поки не видалили з робочих чатів, і тоді я запиталась в адміністратора. Реакції менеджера на цю ситуацію я так і не дочекалась.
Фірма просто дно так як і її власники ! Галина Василівна неврівноважена , постійно виносять свої сварки з чоловіком на загал серед працівників! Якщо вам «пощастило» працювати з ними двома тікайте звідти! Постійна манія зняти з працівників гроші за будь що , бо «багато заробили»! Кожне 6 і 21 число місяця суцільний треш на фірмі оскільки твоя зп залежить від настрою керівництва! Якщо ви себе поважаєте як особистість оминайте цю горе-контору
Якість тканини дуже низька, брак в кожному рулоні! Якщо хтось захоче працювати з ціею фабрикою, подумайте три рази, перед тим як брати їхню продукцію!!! По пів рулона викидати в сміття, тому що обіну в них нимає навіть якщо ви відрізали пів метру від рулону!!! Повернення за свій рахунок, в любому випадку!!! За роки співпраці працівники не дорожать своїми клієнтами!!! Все падає на плечі замовника!!! Брак, це ваша проблема, ви відпрацювали пів рулону, а даль по всьому рулоні полоси, текстиль, прокраси і так далі, то це вже нікого не бентежить, ви берете і викидаете тканину, то му що фабрика не несе за це відповідальності!!!БАЖАННЯ ПРАЦЮВАТИ С ТАКОЮ ЯКІСТЬЮ, ТА І ТАКИМ ВІДНОШЕННЯМ НЕМАЄ НІЯКОГО!!! Плюс ціни явно зависокі за таку якість!!! Відверто кажучи, директор, чи інші начальники або не звиртають на це ніякої уваги, а бо це так потрібно, купили тай і годі, хай самі розбираються далі що робити с тим браком!!! ПОВТОРЮЮСЬ, БРАК В КОЖНОМУ ДРУГОМУ РУУЛОНІ!!!!
Ужасная компания
Ужасная работа:
Первая работа. Мне 18 лет. Девушка.
Платят копейки, директор Татьяна (на майдане) заставляла вместо грузчика тягать тяжеленные мешки с одеждой, мыть полы.
Рабский труд.
Хороший коллектив, можно многому научиться. Просто надо выполнять свою работу, трудно но реально.
90% положительных отзивов пишут работники (ну как пишут, их заставляют )
что думаю я ?
эсли кратко об +/-
+ офис приличный,
+ Зарплата нормальная, но как у кого
— робота по суботам
— Начальство ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ!!!!
— ты по факту должен ну и ты никто
— увольнение за 1 день потому что у кого то плохое настроение ну и вас обольют матами
Компания дает возможность развиваться по карьерной лесенке, но при условии, что ты добросовестно выполняешь свои обязанности. Принцип прост: работаешь на совесть, не филонишь, не конфликтуешь без повода, не опаздываешь — таких сотрудников магазин ценит, поощряет различными способами, часто повышают в должности. В общем, если на работе РАБОТАТЬ, это всегда заметят и в долгу не останутся
Я очень довольна работой в Goldi. Коллектив отличный, очень дружный, все очень стараются, переживают за свой участок работы, поэтому относятся к обязанностям со всей ответственностью. Руководство тоже хорошее, адекватное. Зарплату платят вовремя и в полном объеме. Покупатели тоже довольны, часто выражают благодарность. Нравится мне работать в этом магазине, чувствую, что нахожусь на своем месте.
Працював в компанії доволі довго,все було чудово,колектив,робоче місце, ЗП вчасно.
Работаю в одном из фирменных магазинов. Коллектив хороший)) Все очень приятные люди как внешне, так и по общению. Мне кажется, что, когда такие приятные дружеские отношения в коллективе — то работа только в радость!
Працюю 2й рік. Робота подобається. Говне старанно відноситися до роботи і проблем не буде. А якщо ходити, аби досидіти до кінця робочого дня — то й результат буде відповідний.
Дружній колектив, є колеги які дійсно допоможуть. Хороша та вчасна ЗП. Сучасне обладнання.
Мне понравилось — новый завод, цивильные бытовки, столовая, зарплата от выработки зависит, добираться нормально.
Работа мне нравится, темп вполне устраивает, потому как я предпочитаю активную работу и обучение в процессе. Когда я пришел, мне сразу предложили обучение и стажировку. За стажировку мне заплатили и сейчас не обижают.
Работала в компании 4 года, но из-за вынужденного переезда в другой город, мне пришлось уволиться. Коллектив был дружным и сплоченным, зарплата — своевременная и достойная. Остались только положительные впечатления.
Працюю в цій компанії менеджером. Сподобалося те, що є перспектива кар’єрного росту, дружній колектив і немає проблем із зарплатою.
Робота, хороша. У всіх тут чіткі завдання і терміни, в які їх потрібно виконати. Але це не напружує, тому що за виконану роботу в термін у нас є премії. Якщо у мене якісь пропозиції по роботі креативні виникають, то я їх завжди можу обговорити з керівництвом. Умови для роботи відмінні. Дякуємо.
Плюсів у компанії багато. З оплатою все добре))) Тут працюю дійсно фахівці, тому ледачим тут не місце!))
Проработала тут уже месяц и что я могу сказать: во-первых, оплата довольно не плохая, я бы сказала даже ооочень хорошая))
Во-вторых, присутствует карьерный рост. Главное с чистой совестью выполнять все свои задания)) И ваш труд обязательно оценят
На***ово конкретне по заробітній платі
З виплатами жесть
Приходить менше мінімалки