Наша компанія виготовляє найкращі коронки, вініри та мостики а також інші протетичні конструкції стоматологічним клінікам та приватним стоматологам у різних регіонах України та закордоном. Надаємо професійні консультації та супровід при виконанні. Постійно працюєм над підвищенням рівня знань та навиків у наших клієнтів та співробітників у нашому навчальному центрі. За минулий рік провели більше 10 майстеркласів та лекцій в тому числі з участю міжнародно визнаних лекторів. 8.У нас комфортні повністю оснащені робочі місця що постійно вдосконалюються та оновлюються (мінімум 10% від доходу вкладається в нове обладнання інструменти та програмне забезпечння). 9.Близько 10-ти робочих місць зубного техніка оснащених компютером та відповідним програмним забезпеченням.Постійно проходять курси англійської мови та курси підвищення кваліфікації для співробітників (10% від прибутку виділяється у фонд навчання). Виплата заробітньої плати проводиться регулярно (два рази на місяць) та вчасно, працює система заохочення та преміювання. Отзывы о работе в Смайл Енерджі Груп, зарплатыОтзывов пока нет Добавить отзывВакансии 40 000 грн
20 000 – 40 000 грн
20 000 – 60 000 грн
Работа и зарплата в компании:Смайл Енерджі Груп — це провідна приватна зуботехнічна лабораторія в західній Україні, що спеціалізується на виготовленні коронок, вінірів, мостиків та інших стоматологічних конструкцій. Компанія активно співпрацює зі стоматологічними клініками в Україні та за кордоном, зокрема в країнах Європейського Союзу. Добавьте зарплату в компании Смайл Енерджі ГрупДобавить отзыв о работодателе Смайл Енерджі Груп Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Смайл Енерджі Груп?