SKELAR

SKELAR

SKELAR — це venture builder, який будує міжнародні IT-компанії за правилами світу венчурних інвестицій. Разом із нашими ко-фаундерами збираємо сильні команди, щоб запускати tech-бізнеси та перемагати на глобальних ринках.
Сьогодні в SKELAR — десяток бізнесів у різних нішах, що мають відзнаки від Product Hunt, потрапляють у рейтинги ТОП-стартапів та продуктових компаній України, займають найвищі сходинки в AppStore та розробляють платформи, якими користуються мільйони людей.
Наша місія: надавати high-перформерам можливості будувати компанії, які змінять tech-індустрію.
SKELAR foundation — благодійний фонд, створений співробітниками компанії. В межах ініціативи створюємо та фінансуємо проєкти, що сприяють подоланню наслідків війни та відновленню України.
SKELAR — середовище для самореалізації людей, які здатні створити успішні компанії. Ми такі компанії називаємо the next big everything. Віримо в їх потужність та масштаб.
Ми плануємо й надалі розвивати tech-бізнеси, підкорювати глобальні ринки та працювати задля перемоги України:
Для цього створили всі можливості всередині нашого venture builder’a:
8 інфраструктурних команд, які допомагають стартапам закривати будь-які питання: від рекрутингу до фінансів та юридичних питань;
Спільнота фаундерів, які вже запустили не один бізнес й можуть ділитися практичним досвідом;
Внутрішні клуби за професійними напрямками: маркетинг, розробка, фінанси, рекрутинг;
Тренінги, курси, відвідування конференцій;
Медичне страхування та корпоративний лікар.

Отзывы о работе в SKELAR, зарплаты

1. 18 апреля 2025

Ми повернемося з фідбеком — и тишина. Ребята, так сложно написать текстовку «простите, извините, но вы нам не подходите»? Цирк

2. 24 марта 2025

На dou миллион очевидно заказных панегириков, а по факту эта суперкомпания даже не считает нужным ответить на отклик(хотя на сайте указано, что фидбек поступает в любом случае в течение 5 рабочих дней)

Добавьте зарплату в компании SKELAR

Добавить отзыв о работодателе SKELAR

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании SKELAR?