«Сінево» — це 16 років піклування про здоров’я українців. Це 350 відділень поруч із домом у 150 населених пунктах по всій Україні. Отзывы о работе в Синэво Украина, зарплатыВодитель 1 7 000 грн Лаборант 1 6 000 грн Медсестра 6 8 000 .. 15 000 грн Добавьте зарплату в компании Синэво УкраинаДобавить отзыв о работодателе Синэво Украина Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Синэво Украина?
Работа в Synevo для меня стала не просто карьерой, а настоящим профессиональным призванием. Я присоединился к компании в 2020 году, и за это время получил уникальный опыт работы в команде, где главными приоритетами являются качество, точность и забота о пациентах. С самого начала меня впечатлила организация работы: всё четко, профессионально и направлено на максимальное удобство для клиентов. Мы используем самое современное оборудование, что позволяет нам обеспечивать высокий уровень точности в каждом анализе.
Каждый день в Synevo — это возможность учиться и развиваться. Здесь мы регулярно проходим обучение, участвуем в тренингах и семинарах, чтобы всегда быть в курсе новейших достижений в области лабораторной диагностики. Благодаря этому мы можем предложить нашим пациентам не только качественные медицинские услуги, но и полное сопровождение на каждом этапе их обращения.
Что мне особенно нравится в работе в Synevo, так это атмосфера внутри коллектива. Здесь каждый сотрудник — важная часть команды, и каждый вносит свой вклад в общий результат. Руководство компании всегда открыто для предложений и идей, поощряет инициативность и поддерживает стремление к профессиональному росту. Ты чувствуешь, что здесь ценят твою работу, а это мотивирует достигать новых высот.
Отдельно стоит отметить, как компания заботится о своих пациентах. Мы всегда стараемся создать максимально комфортные условия для каждого клиента — начиная от процесса записи и заканчивая моментом получения результатов. Каждое обращение для нас важно, и мы делаем всё, чтобы пациенты чувствовали себя уверенно и спокойно. В Synevo действуют прозрачные процедуры, и клиенты всегда могут быть уверены в точности и надежности наших результатов.
Работа в Synevo — это больше, чем просто выполнение обязанностей. Это чувство того, что ты делаешь важное дело, влияешь на здоровье и жизнь людей. Я горжусь тем, что являюсь частью этой команды и что могу вносить свой вклад в развитие лабораторной диагностики на таком высоком уровне. Каждый день здесь приносит новые вызовы, но и новые возможности для роста, а это делает работу в Synevo не только интересной, но и по-настоящему ценной для меня.
Як працівник Сінево, я з гордістю можу сказати, що це місце, де по-справжньому цінують професіоналізм і відповідальність. Команда дуже дружня, підтримує та допомагає один одному. Завжди відчуваєш себе частиною чогось великого, адже кожен з нас докладає зусиль для надання найкращих послуг пацієнтам. Мені подобається працювати в середовищі, де розвиток і навчання є пріоритетом, а результати нашої роботи відчутні і викликають гордість.
Працюю в Сінево вже кілька років, і можу з впевненістю сказати, що це місце, де цінують кожного співробітника. Компанія постійно інвестує в розвиток своїх працівників, надаючи можливості для навчання та професійного зростання. Робоча атмосфера завжди доброзичлива, колектив дружний та підтримує один одного. Крім того, в Сінево дотримуються високих стандартів якості обслуговування клієнтів, що робить роботу тут ще більш приємною і значущою. Раджу Сінево як чудове місце для тих, хто хоче розвиватися у сфері медицини та діагностики!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що ви поділилися своїм досвідом роботи в Сінево! Нам дуже приємно чути, що ви відчуваєте підтримку і розвиток у нашій компанії. Ми постійно прагнемо створювати умови для професійного зростання та забезпечувати комфортну атмосферу в колективі. Ваша думка є для нас важливою, і ми раді, що ви бачите Сінево як місце, де можна реалізувати свій потенціал у сфері медицини та діагностики. Бажаємо вам подальших успіхів і задоволення від вашої роботи в нашій команді!
Працюючи в Сінево, я отримала неймовірний досвід і багато позитивних вражень. Команда професіоналів, дружня атмосфера, чітка організація роботи – все це створювало умови для розвитку та кар’єрного зростання. Завдяки підтримці колег і керівництва, я завжди відчувала себе цінним членом команди. Особливо приємно було бачити, як компанія постійно вдосконалюється, впроваджуючи нові технології та прагнучи до високих стандартів якості. Це був чудовий період у моїй кар’єрі, і я вдячна Сінево за надані можливості!
Працювала у Сінево 5 років. Довелося звільнитися через особисті обставини, проте якби не вони, працювала і ще б стільки ж. Дуже подобається загальна атмосфера компанії, Сіневопіпл найкращі взагалі! Усе завжди робиться для ще кращого обслуговування клієнта, для підвищення якості надання послуг клієнтам, для зручності. Загалом, це компанія зі стандартами світового рівня, і я дуже пишаюся, що була її частиною. Взагалі не можу сказати нічого поганого, усі спогади тільки найкращі, найпозитивніші. Тому, якщо у вас є можливість спробувати себе тут, не бійтеся — і пробуйте!
Ps:Сподіваюся, коли закінчиться війна, повернуться всі активності. Адже це допомагає тримати співробітників в тонусі та гарному настрої)
Доброго дня, Оксано!
Дякуємо, що залишили такий щирий відгук, нам дуже приємно, що ви були частиною нашого великого дружного колективу.
Бажаємо успіхів!