Холдинг «СІМПАТІК Груп» — це торгова компанія зі своїм власним виробництвом (Healthy Pharm Ukraine),продукцію якої можна знайти як на інтернет ресурсах, так і в мережевих магазинах по всій країні. Холдинг працює з 2004 року і за цей час став одним із лідерів дистанційно-каталогової торгівлі на українському ринку. Отзывы о работе в Симпатик Групп, зарплаты
Контент-менеджер 1 14 000 грн Начальник отдела 2 25 000 грн Оператор call-центра 2 4 500 .. 15 000 грн Оператор колл-центра 1 8 000 грн Системный администратор 1 12 000 грн Добавьте зарплату в компании Симпатик ГруппДобавить отзыв о работодателе Симпатик Групп Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Симпатик Групп?
Перш за все себе непрофесійно СЕО поводить.
А ви тут за лінійного керівника з КЦ.
Інфантильний склад топ менеджменту та байдужість — дно.
Не працюю вже у сімпатіку давно, але не можу пройти мимо і не прокоментувати «отношение как к животним», бо це не так.
Так, великий мінус це агресивні продажі, і Музиченко дійсно інколи у спілкуванні поводила себе не надто професійно, але відношення до співробітників в цілому в компанії адекватна. Якщо ви думаєте навпаки, то не було у вас треш работодавців, які спілкуються матом, чи на треш співбесідах, де на вас дивляться на гімно і говорять до вас так само. Сімпатік у цьому плані комфортний. На співбесіді все пояснять, про зп розкажуть, що треба робити навчать з нуля. Офіційно плацевлаштують(так, треба писати за свій рахунок, це теж мінус), але воно є! Як і оплачувані відпустки і лікарняні (ціла куча компаній існує,які не дають жодних соц.гарантій, захворів, твої проблеми, а тут все оплачується) Стажування оплачується.
Так, є мінуси, як і в кожній компанії, але є треш компанії, які набагато гірші і нічого вам з того не дадуть, як це зробить Сімпатік
Проходила стажировку, не выдержала пиз**жа от человека, который обучал. Включила на первом же уроке 2 звонка, где пожилые люди звонят для того, что бы забрать свой выигрыш, а операторы заставляют сделать еще один заказ под предлогом того, что «документы говтовяться и для того, что бы их активировать нужно сделать заказ», я задала вопрос нае**лово ли это? Что за документы, на что она ответила «мало ли какие документы готовятся, менеджер хорошо оформила заказ и получила за него деньги», а то, что они уже ГОД е*ут мозги пожилому человеку своими заказами и го*но товарами их не беспокоит,. Я не выдержала, высказала им и вышла из этой конференции.
Если в двух словах: не вздумай идти сюда работать. Если интересны детали — глазки на текст ниже:
Работал в компании приличное количество времени, работал как оператором так и в админ составе в нескольких отделах видя всю кухню изнутри. Бывал в их офисе в Киеве даже. Ушёл недавно, поэтому все ниже описанное актуально. Пройдёмся по фактам:
Хоть призы и выплачивают (этому есть полно доказательств которые каждый месяц демонстрируют операторам), но это не отменяет того факта что в этой конторе п******ов все будет хорошо… КАТАЛОЖНАЯ ТОРГОВЛЯ В 2024 КАРЛ. Они тратят каждый месяц десятки миллионов на телефонию. Они делают столько звонков что бы навпаривать своего г**на пенсионерам на достаточные суммы. Не удивляйтесь что тюбик зубной пасты со смешной грамовкой стоит от 150 грн, когда по цене сотруднику она буде стоить не больше 30 грн. Это всё не только что бы набивать карманы на доверчивых пенсионерах, но и что бы рассчитываться с услугами операторов. Кроме всего тут относятся к персоналу как к животным. И я не только об операторах говорю.
Будь ты оператором — готовься к тому, что шизоиды из центрального офиса примут очередное гениальное нововведение в скриптах или IVR, которое прямо повлияет на показатели (регистрации и продажи), от чего разница в ЗП в сравнении с прошлым месяцем может составлять иногда больше 8к (в худшую сторону естественно). Операторы приходили на работу в отдел исходящей линии по одной бонуске, через несколько месяцев они её меняют на более убыточную приговаривая что так надо и что вы много не потеряете.
Что творится внутри кухни, чего не видят операторы? Там всё печально. Руководитель КЦ не компетентная женщина принимающая «гениальные» решения сходу, которые не редко оказываются провальными. Но виноваты в этом только ВЫ, как HR, Супервизор или Специалист по Адаптации.
HR е*ут потому что они не могут найти достаточное количество наивных людей, которые хотят не сложную работу и что бы всему научили (здесь это дают как не странно и качественно, бывали на этом процессе).
СА еб*т потому что они не могут удержать персонал которому не понравилась специфика работы по впариванию дешёвой продукции г**на (продукция на самом деле п*р*ша, проверяли несколько позиций. Это же твоя вина, что ты не удержал человека которому категорически не подошла эта работа.
Ну и СВ при*бывают за показатели и то, что ты не можешь никак повлиять на показатели. Как повлиять на показатели операторов, когда кретины в офисе пишут скрипты в которых написаны противоречия? Сами же в отделе Котролю Якости пишут что нельзя обманывать клиента и говорить что он Абсолютный Переможец (кто уже выиграл), но в скриптах это так и написано, и это исправлять не будут. Более того — если ты это сказал по скрипту — прощайся с % от ЗП ибо критическая ошибка.
Ну казалось бы начальство козлы, нееет) Между своими тоже постоянно тёрки. У супервизоров это возведено в абсолют. Была история когда пара СВ булили девочку которая только влилась в их колектив. Через какое-то время её поставили перед фактом работать как оператор или уволиться. Её потом уволили по итогу. Та в принципе СВ халатно работают, новичков даже удержать не могут нормально, трясутся над ВИП операторами что бы им было комфортненько.
Часто слышал что недообучают людей на должности, и потом дают по шапке что всё плохо выходит. Принцип называется наверное «я дам базу, а дальше сам додумайся».
В принципе Музыченко (Кос) неадекватная баба, сначала она ко всем будет котиком, в любой момент она найдёт к чему прикопаться и будет тебя морально уничтожать. Люди со слезами покидали место работы, потому что не вывозили морально эту духоту.
В симпатик любят уклоняются от налогов разными способами. Как наймом не официально по липовому договору ЦПД, который не имеет никакой юр. силы (вообще не понимаю как люди в это верят и отрабатывают 14 дней), так и ежемесячными заявами на отпуск за свой счёт. Я не знаю как их не накрыли за это. Это СВ пишут прямо в чаты команд.
Но ведь главное что ЗСУ помогают. Ну солнышки просто
У вас будет вопрос «Как их не закрыли?» Очень просто — они выплачивают призы, как бы вам не хотелось обратного, и у них на аутсорсе в телефонии есть Гос. Линии. Плюсом помагают часто ЗСУ. Их не накроют, но они сами по себе сдуются в скором времени. Вот увидите.
Но не смотря на выше описанный текст могу смело согласиться с одной вещью — симпатик это не худшее место если у вас 0 опыта. Вот вообще голяк. Натерпите полгода-год опыта и идите куда глаза глядат. С такой то спецификой научитесь всему, что понадобится в будущем поиске работы. Тут хоть и со всем трешаком, но можно устроиться оффициально. Это один из небольших плюсов в этой конторе.
Только не идите оператором на линию регистраций. Там ЗП самая копеешная. ВХ или ТМ лучше всего, но будьте готовы к жопоболи.
Сімпатік гроуп- БРЕХЛИВЕ ***! Ніколи не йдіть сюди працювати. Обманюють як людей так і працівників.
Стажувався в компанії. Цій багато говорити не буду. Коли ви правильна людина і в якій не байдуже на людей і на цей світ. Ця компанія не для вас. Цій компанії людей цінують але тих які заробляють на них, сама по собі робота негативна і коли ви нормальна людина яка цінує людей ви тільки би побажали. Щоб ця компанія закрилась але це не вийде бо як не хотілось це є все офіційно. Супервайзер це по***стична люди яким [вырезано] не людей для них основне лизати с***у керівнику щоб получати великі гроші бо це для них хліб. Пораджу один людям. Коли ви добрі ця робота не для вас коли ви людина з нормальною самооцінкою робота не для вас коли ви людина якій не [вырезано] на людей то не для вас. Бережіть себе і не працюйте там де вас не цінують 😇
Проходила навчання та декілька днів працювала, скажу так, такого жаху я ще не бачила.
Компанія продає продукцію яка є укр виробництва чи іншого, люди які замовляють товар, відкривають посилку де їх товар і документи, що ви переможець лише подзвоніть, щоб отримати винагороду, після дзвінка до нас, ми як менеджери мусимо знову впарити той мусор який клієнт і так замовив і оплатив, з поясненням що переможець це учасник, а абсолютний переможець це сам переможець і цей цикл постійний, телефонують здебільшого одні пенсіонери, які не розбираються і надіються на гроші і позичають, взалять в борги та живуть без пенсії, якщо у вас незалишилось совісті та співчуття, велкам в цю кампанію, люди які телефонують розказують про те, що позичав кошти щоб замовити товар відповіднго типу виграти гроші бо в нього дружина має лягати на операцію і кошти треба, але тут всім байдуже. І звичайно, прикриваються всіма законами де це є можливо відповідно тому їх і не прикривають, або хороші юристи сидять.
Відгукнулася на вакансію Менеджера з продажу, через 3 дні мені перетелефонували. Розмова тривала недовго, дівчина ніяк не представилася, ні сказала що за компанія (я в неї перепитувала). На моє прохання відписати в соц.мережах та скинути посилання на вакансію, щоб не повторювати умови (тим паче через 3 дні та багатьох інших вакансій просто забуваєш, де яка пропозиція була)- одразу скинула і не брала потім трубку. Дуже ефективний набір персоналу!
Працювала місяць разом із відпрацюванням у звʼязку із звільненням. Зп виплатили, хоча я дуже сумнівалась. Людей дурять, це факт. Вічні «переможці» так і не отримають своїх «призів». Ось це дуже сумно розуміти. Компанія тримається на наївності людей! Колектив дійсно молодий та приємний.
«Рабочее место», где держат за мусор как клиентов так и сотрудников.
Выжимают все соки из людей прикрываясь политикой «все для перемоги» и прочим бредом.
Уважающим себя людям тут не место. А клиентов постоянных всё меньше, скоро вообще не будет. Сплошной мрак и обман, да и в такое-то время.
Компанія перетворилась в помиї і «подякувати» тут можна лише вищому керівництву за це.
Смішні задачі, смішні зарплати, скотське відношення.
@Гость, Дякуємо за відгук та позитивний зворотний зв’язок, щодо адміністративного складу нашої компанії й колективу.
Щодо відділу контролю якості – основна задача цього відділу контролювати якість та коректність наданої інформації, відповідно до вимог Замовника.
Ви працювали на проєкті державного значення, де надання неправдивої, неточної інформації – недопустимо, бо це може мати відповідні наслідки.
Контроль якості розмов є у кожному контактному центрі й апеляції подаються майже у кожному КЦ. Бал може бути не повернуто тільки в тому випадку, якщо у розмові дійсно була допущена помилка. Наші керівники прикладають максимум зусиль, для того, щоб розмови наших працівників були коректні та відповідали стандартам компанії.
Окрім цього, наша компанія надає можливість проходити навчальні заходи, калібрувальні зустрічі та на практиці покращувати навички.
Мав досвід робити в даній компанії на не комерційному проекті . В цілому робота подавалась , зп виплачували вчасно,затримки по виплатам були дуже рідко . Дуже гарний колектив-один із найбільших плюсів. Із мінусів — контроль якості , критерії в якому придумувались на ходу , хоч вам і говоритимуть , що контроль якості має вас мотивувати і тд. — ні ! Головна задача КЯ — це зробити вашу зп меншою . Вам будуть говорити , що якщо з чимось не погоджуєшся то можна подати апеляцію, так можна , але результату з тієї апеляції — нуль ! Особисто з мого досвіду , то були дуже хороші супервізори! Керівники ліній, повторюсь виключно з мого досвіду, не компетентне [вырезано]!
@Діана, Ви я бачу зовсім не розумієте з ким звязалися. Це не спортлото, і не казино. Це шарага що торгує фуфлом. Призи це для таких наївних і жадібних до халяви людей, як ось ви. Заплативши , можна помріяти.
@Діана, Шановна Діано, дозвольте нам розібратися і пояснити цю ситуацію. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені результатами своєї участі в Акції.
Ми як торгова компанія регулярно розсилаємо товарні пропозиції нашим клієнтам і у подяку за лояльність ми надаємо їм можливість взяти участь в маркетинговій акції та здобути грошовий приз. Перш ніж зробити замовлення у клієнта є можливість ознайомитись з асортиментом товарів та офіційними правилами акції, які знаходяться у вільному доступі на нашому сайті.
У своїй діяльності ми керуємось чинними нормами законодавства.
Важливо зазначити, що процес визначення переможців та видачі призів відбувається відповідно до чітко встановлених правил та умов акції, а також під контролем нотаріуса. Усі отримувачі призів опубліковані на сайті нашої компанії разом із фотозвітом нагородження.
Ми цінуємо наших клієнтів, тому проводимо наші маркетингові акції відповідально та чесно, з дотриманням всіх норм.
Якщо виникнуть додаткові питання, ми завжди готові надати докладні роз’яснення.
Також, ви можете звертатися до нашого відділу обслуговування клієнтів для отримання додаткової інформації та консультацій. Ми завжди на зв’язку!
Хочу написати колективну скаргу до даної фірми, що не виплачують призи. Замовила вже більше як на 30000грн. Хто має бажання, зв`яжіться на пошту зі мною [email protected]
@Гость, а ви особисто працювали в офісі, що знаєте, що «закривають», «не дають вийти», звідки така інформація, з повітря?
Уважаемые работники, а что вы хотели и на что рассчитывали. Вам платят ту зарплату, о которой договорились. То что компания не продает ничего уникального, какое ваше дело? Зато хорошая прибыль и дела в шоколаде кое у кого. Вам не нравится, что какие-то клиенты не довольны? Так их никто не заставлял заказывать и участвовать в розыгрыше. То что все клиенты хотят как можно больше денег, скажите, а кто не хочет?! Да, суть бизнеса в розыгрыше, в игре на человеческих слабостях, жажде денег, но подумайте и о том, что вы принимаете участие в заработке для руководства. Все честно, они вам работу, вы для них — приносите деньги. Поэтому работайте как можно больше, и молчите, и все будет хорошо.
В вакансіях написана ЗП 13000-30000 , проте це просто гарна цифра для того, щоб люди йшли працювати в таку компанію. На справді, щоб заробляти такі кошти потрібно працювати не по 6 годин в день , а більше , плюс бути взагалі бездушною людиною, змушуючи бабусь, дідусів та інших не дуже освічених людей купувати товари в три дорого. Причому найжахливіше це те, як ці клієнти спілкуються, що вони говорять , просто постійні крики, галас, одні й ті ж питання, і щоб в тебе щось купували просто не можна прямо відповідати , потрібно щось вигадувати, а інакше ти заробиш тис 6 , але втратиш купу нервів своїх. Компанія — розчарування в великих бізнесах України. В нас їде війна, а компанія обкрадає бідних людей, та каже що допомагає армії, це просто підло. Не раджу роботу нормальним людям, якщо ви маєте совість та гідність, шукайте щось інше.
Общалась с людьми которые работали в этой шараге, так вот отзывы один хуже другого. Поэтому отвечаю руководству или работникам , которых заставляет руководство писать хорошие отзывы : выражение « сколько людей столько и мнение» здесь неуместно , сколько людей столько и ужасных отзывов о вашей [вырезано] компании . Тем что вы заставляет писать своих бедолаг хорошие отзывы ничего не решит и не улучшит вашу репутацию , поскольку ваша забегаловка упала на такое днище с которого уже не подняться. Змінити умови ? Да, люди и меняют , убегая из вашей шараги . Но в одном вы правы , нужно начинать себя , точнее с уважения к себе . Так как уважающий себя человек не будет работать в такой клоаке как ваша компашка
Читаю коменти — скільки людей стільки і думок…
Компанія завжди виплачую зарплату своєчасно, спілкування відкрите, відношення людяне, цінують співробітників, завжди в складних ситуаціях допомагають.
А що ще потрібно вимагати?
Якщо, не подобаються умови, то можна ж завжди щось змінити. Но потрібно починати з себе, мабуть)))
Ви просто жалюгідна конторка. Це просто жах, обманюють та обкрадають пенсіонерів! Той факт , що кожен переможець фіксується нотаріально та ви сплачуєте податки, не підтведжує того, що сам переможець отримує гроші. Ці «призові гроші» так і залишаються в компанії.
І ви на ринку 19 років не тому , що законно працюєте, а тому що верхівка цієї піраміду знає кому и скільки дати. Чому же ви мовчите про те, що коли оператори працювали в офісах, то людей там закривали і не давали навіть в туалет вийти, так боялись , що їх зараз накриють.Це ще раз підтверджує, що ви нікчемні бандюги. Поки такі шараги працюють в нашій країні, гарного життя не буде. Смішно було читати останній » гарний відгук», начеб то від працівника. Всі і так зрозуміли , що цей відгук залишило керівництво, бо щось багатенько набігло негативних відгуків. Так, що ж ви хочете ,яка компанія такі і відгуки. Ні в якому разі не влаштовуйтесь сюди на роботу. Все, що люди негативного пишуть — правда, починаючи від ставлення, закінчуючи виплатою зп. Тому , те що компанія повне дно це очевидно, не марнуйте свого часу
Працюю в компанії декілька місяців і натрапила на відгуки, так як являюся зараз працівником компанії, можу сказати , що нікого не хочуть обдурити , працівникам виплачують усе згідно, того, що ти заробив, штрафів ніколи не було в мене за час моєї роботи, керівництво намагається завжди йти на компроміс,це мій не перший досвід роботи, тому можу сказати, що відношенню до співробітників компанія створює максимально комфортні умови. Специфіка активного маркетингу так не для всіх, але знаю одне, що люди які полюбляють розіграші і акції, якщо не візьмуть участь в цій компанії підуть в іншу, тим паче, що основна мета цих акцій продати товар, які й так люди купують в магазині простор, червоний маркет, аврора або ева, також мені як співробітнику надсилали продукцію компанії, якість така сама як на поличкахв магазинах усіх масмаркетах.
Прикро за ваш негативний досвід.
Компанія працює вже 19 років і за всі роки у нас був досвід роботи з працівниками, які довіряють компанії і які мають певні сумніви щодо акції.
Для всіх співробітників, без виключення, ми проводимо низку заходів таких як:
Розповідь про історію створення компанії
Майстер-класи по алгоритму нагородження
Транслюємо ПІБ співробітника, хто оформив замовлення з переможцем акції.
І у кожного співробітника, який має сумніви, є можливість приїхати та «своєю рукою» обрати переможця і зрівняти всю інформацію на сайті.
Дякуємо за вашу думку. Ми прикладаємо максимум зусиль, щоб довіра до компанії була в кожного співробітника.
Ви срана шарага яка обманює довірливих лохів та власних працівників. Ваше існування на ринку не є легітимним. Фрази-обмани? Та обманом у вас є все що ви делегуєте чи пропонуєте. Вся ваша діяльність є звичайним лохотроном циганського гатунку. А ви ще тут розповідаєте про легітимність і законність своєї діяльності. Ви пірингова мережа — центр керування якою незрозуміло де знаходиться. Ви не можете навіть пояснити людям — звідки у вас призовий фонд та де ви знаходитесь. Ніхто в вас нічого не вигравав, і ніхто увас нічого не заробив. І ті що звязались з вами, пошкодують тільки про втрачений час. Перестаньте тут писати пургу. Вам ніхто тут не вірить.
Дякуємо за вашу думку.
Прокоментую ваш відгук фактами, які можна перевірити.
1. Виплата призів. Кожна проведена акція та вибраний переможець – нотаріально фіксується. З кожної акції сплачуються податки. Саме тому, наша компанія працює в рамках законодавства України вже 19 років. Це загальновідомий та загальнодоступний факт.
2. Заробітна плата. Заробітна плата складається з фіксованої частини (відповідно до МРОТ) та бонусу за КРІ. Сума заробітної плати залежить тільки від працівника, його старань та вмінь. Зі своєї сторони ми забезпечуємо всім необхідним для досягнення KPI та отримання високої заробітної плати: навчання, тренінги, майстер-класи, зворотні зв’язки, калібровки.
Низький рівень заробітної плати може отримати тільки той співробітник, який немає бажання працювати, навчатись, та не бере до уваги зворотний зв’язок.
3. Переважна більшість компаній використовують скрипт як інструмент продажу, так само і наша компанія. Скрипт — це допомога оператору вести розмову. Скрипти допомагають стандартизувати процес та направлені на допомогу оператору.
4. Керівники обираються за результатами об’єктивної оцінки на ассесмент-центрі та відповідають вимогам, та компетенціям. І це нормально, якщо комусь керівник подобається, комусь не подобається. У світі немає людини, яка буде подобатись всім. Ми в першу чергу за об’єктивність.
Никому не рекомендую данную контору ! Что бы руководство здесь не писало , это компания настоящих Мошенников и все это прекрасно знают и понимают. Вы говорите , что у вас маркетинг такой как у всех , а то что победители не получают обещанные деньги , вы только приезжаете и берете у них интервью , на этом все, то это по закону ? Думаю все таки нет. Зарплаты нищенские , человек без опыта будет зарабатывать копейки ! я общалась с ребятами которые делают много заказов и они с опытом , так вот даже они не зарабатывают очень много. Кто-то там говорил 90 тыс можно . Расслабитесь , далеко нет таких цифр. Лучший оператор здесь получает максимум 40-50 тыс . Мотивации в виде бонусов нет. Наоборот могут снять процент, если диалог по их мнению не идеален. Если у вас очень редко проскакивают русизмы или забудете сказать одно слово , все штраф и так за каждый диалог .
Вообщем компания вообще не заинтересована в вашем заработке , для них главное что бы вы работали как робот и продолжали заниматься разводом на деньги пенсионеров .
Руководство бездарное до ужаса , я не знаю кто пишет эти скрипты , противно было их даже читать, я не говорю уже о том что этот текст лишен смысла , последовательности и тд. Руководитель группы полный провал . Никакой энергии , мотивации , всегда только монотонный текст . Это не лидер .
Хорошим менеджерам здесь нечего делать , здесь не ценят хороших сотрудников , им нужны только роботы , которым они будут платить копейки .
И не ждите что после ухода вам заплатят всю зп
Вообщем эта шарашкина контора не стоит ваших сил и времени , сочувствую все кто там работает , так как работая в этой компании , вам каждый день приходиться плавать в какашках с улыбкой во рту
@Гость, Доброго вечора! Дякуємо за відгук. Всі призи клієнтам виплачуються відповідно до правил участі в акції. З правилами клієнти ознайомлені через те, що вони розміщенні на офіційному сайті компанії. Заробітна плата виплачується в повному розмірі, відповідно до результатів роботи місяця та системи KPI. Якщо у вас запитання щодо заробітної плати та нарахувань — з цим питанням ви можете звернутись до керівника. Щодо штрафів — штрафи заборонені законом України.
Бонус співробітника складається з % від оплат та балу якості розмов. Бал якості розмов — це поширений KPI і його використовують 99% всіх контактних центрів. Зі Шкалою оцінки дзвінків ви ознайомлювались на навчання, додатково розглядали з керівником, отримували зворотні зв’язки від керівника по дзвінках і мали можливість відвідувати «калібрувальні» зустрічі з відділом контролю якості.
Всі ці активності були направлені на те, щоб ваші розмови з клієнтами були коректні, щоб спілкування було ввічливе, лояльне, щоб не було фраз обману (всі розмови мають корелюватись та не суперечити правилам участі в акції).
Якщо співробітник допускає помилку в розмові: озвучив некоректну інформацію, не замотивував клієнта на покупку, або навмисно використав фразу обман для того, щоб оформити замовлення — такий співробітник отримує низьку оцінку за дзвінок.
Якщо дзвінків з низькими оцінками багато — це впливає на бонус, але це НЕ штраф. Такий співробітник отримує нижчий % від оплат, але бонус він все одно отримує.
І так, ви маєте рацію — перший місяць дзвінки не оцінюються, бо перший місяць адаптаційний, для того, щоб новий співробітник навчився та адаптувався вести розмови коректно.
@Гость, Доброго дня! Дякуємо за вашу думку та зворотний зв’язок. Компанія працює офіційно відповідно до законодавства України. Компанія пропонує клієнтам товар високої якості та додатково можливість взяти участь в акції. Таким вид маркетингу використовують різні компанії та це не суперечить закону України.
Проходила навчання тут майже рік тому. Тоді відгуки про компанію не читала, забула, а зараз зацікавилась, бо весь цей час бачу відкриту вакансію оператора кол-центру в цій компанії (отримую розсилку з ворк.аю та робота.юа). Що можу сказати про стажування. Все було ок, до моменту як я побачила скрипт. Це якийсь жах, стільки води, стільки лапші, я не знаю хто там на трубці слухає весь цей потік слів. Сама поки читала до кінця абзацу вже забувала про що взагалі мова. І тут проблема не в моїй пам’яті, так як досвід роботи в кол-центрі в мене більше року і я вчила багато скриптів, проблем не було. Поняття не маю як вони ще тримаються на ринку. Та і як писали коментатори нижче, товар не має жодної унікальності, але впарювати намагаються так, наче там щось прям вааау.
Намахують як клієнтів так і працівників. Не виплачують зароблене. Навіть не тратьте час. Працював у них 2 місяці. Далі почалось шукання »помилок в роботі». Штрафи кожен тиждень. Мало того що нагрівають довірливих снобів обіцяючи нібито виграші при умові купівлі фуфломіцину, але дурять і тих що працюють в них на удальонці
Компанія не вартує уваги , під час війни обкрадає бабусь та дідусів, які вірять в виплату коштів, не витрачайте час
Компанія змушує йти «добровільно» в відпустку за свій рахунок, щоб не сплачувати за співробітників податки
В компанії дійсно не цінують своїх співробітників, які працювали довгий час. Тому якщо ви хочете щоб вас поважали як співробітника шукайте іншу роботу. І все що написано про «компанія на перше місце ставить своїх людей» це не правда.
Доброго дня.
Останні відгуки на сайті викликали велике бажання поділитися своїми думками та відверто/розгорнуто написати власний.
Я працюю в Компанії понад 6 років. Займаю одну з керівних посад у Контактному центрі, а також маю невеликий досвід роботи у Холдингу, в управлінні однією з ліній, в комерційному департаменті.
Мій досвід у Компанії розпочався у травні 2017 р., коли я прийшов сюди працювати оператором контактного центру.
Важливий момент: коли ти в пошуках нового виклику/роботи — дуже важливо розуміти, що ти хочеш від неї отримати.
Моєю особистою метою було бажання рости та розвиватися, отримати новий досвід та досвід спілкування/досвід продажів.
З останнім не було проблем, оскільки враховуючи маркетингову політику Компанії та специфіку продажу, підтримку супервайзерів, а також враховуючи якісне та широке навчання технік продажу — важко цьому не навчитися.
Для того, щоб досягти максимального результату, вкрай важливо якомога швидше зрозуміти прості речі:
-вкрай важливо осягнути суть та формат роботи;
-проявляти активність: експериментувати та відточувати на практиці знання з тренінгів/поради СВ/поради успішних менеджерів;
-не боятися помилитися та вчитися на помилках;
-ставити цілі та з бажанням приходити на роботу.
Не дивлячись на те, яка ваша ціль роботи тут — ці всі прості пункти обов’язково допоможуть вам досягти успіху.
Ви хочете отримати кар’єрний розвиток? На особистому прикладі можу запевнити, що це реально. Більше того: на моїх очах десятки людей зростали та переміщувалися як горизонтально так і вертикально.
Ви хочете прогресувати, як менеджер? Є велика кількість успішних менеджерів, які своєю роботою та наполегливістю ледь не щомісяця оновлювали рекорди з продажів й встановлювали нові орієнтири по рівню заробітної плати.
Резюмуючи написане вище — Працюючи в Компанії, ви реально можете:
-Отримувати гідну заробітну плату, яка стабільно нараховується;
-Отримати реальну можливість кар’єрного зросту;
-Отримати важливий досвід (це також неймовірно корисно).
Що стосовно інших моментів:
-Специфіка роботи
Вона дійсно не проста.
Але дуже важливо глибше оцінити її та з правильним настроєм підходити до роботи. Як тільки з’являється бажання детально розібратися та не оцінювати її лише через призму почутого від клієнтів або пліток — все стає значно прозоріше та ясніше.
На своєму досвіді хочу наголосити, що в принципі не існує роботи, де б не довелося стикатися з різними труднощами, або ж де все виключно позитивно;
-Колектив
Один з найкращих, який я бачив. Люди — основна цінність цієї Компанії.
Так, буває різне: непорозуміння, непопулярні рішення, трапляються люди з своїм ставленням до роботи або ж співробітники, що надто «підвисли» в своїй зонні комфорту,
Але: щирість, небайдужість, відкритість, можливість бути почутим, молодий колектив, що прагне розвиватися та підкорювати нові досягнення — це надважливо;
-Заробітна плата
Я не вважаю рівень заробітної платні в Компанії хоча б ринковою.
Але, зрештою, у кожного є можливість впливати на власний рівень доходу. Об’єм виконаної роботи — прямо пропорційний до здобутих навичок та знань, є ключем для подальшого розвитку, а значить — допоможе отримати більш вищий рівень доходу.
Якщо ти оператор — в тебе немає стелі в рівні заробітної платні. Звичайно, це кропітка робота й недостатньо «відсидіти» 6 робочих годин щоб заробити, наприклад, 35.000 грн.
Але, всі можливості для цього є: відповідні навчальні заходи, допомога від керівників, а саме головне — бажання. Робота над помилками, бажання скористатися всіма наявними інструментами та самомотивація — основа всього.
Заробітна плата виплачується завжди стабільно та прозоро: кожен може вільно отримати інформацію та деталі свого рівня доходу (До речі, якщо ти — оператор, знаючи бонусну сітку ти можеш не лише прораховувати свій дохід, а і дохід свого більше досвідченого та успішного колеги, що дозволить тобі орієнтуватися, до яких результатів або KPI треба орієнтуватися);
-Графік роботи
Вкрай зручний.
Є можливість працювати віддалено, гнучкий графік роботи, який кожен співробітник може сформувати індивідуально з своїм керівником (якщо це не суперечить інтересам бізнесу), лояльне відношення до переносу робочих змін або відсутності можливості працювати через вагомі причини, достатня к-сть часу та кількості перерв. Я важко уявляю, як може бути краще;
-Корпоративна культура
Завжди була візитівкою Компанії і навіть попре на війну витрачає кошти та активно проводить різні корпоративні заходи: вікторини, конкурси, челленджі та інше.
Активно, фінансово, допомагає та підтримує тих, хто потребує допомоги (школи-інтернати) або ж забезпечує запити для військових, в тому числі колег, що зараз боронять нашу державу.
І, найголовніше й показове: не тільки поновила роботу після початку повномасштабної війни, зберігши при цьому більшість робочих місць, а й активно допомагає та працює, підтримуючі певні державні проекти, які дотичні до наближення нашої держави до перемоги.
«Сімпатік» має свої переваги та недоліки, безумовно. Він може стати для тебе другою родиною, або може бути лише тимчасовим місцем роботи для тебе. І, нажаль, якщо для тебе вийшло саме так — абсолютно точно це не привід бачити все лише в темних кольорах. Світлих та яскравих кольорів — точно набагато більше.
Сподіваюся, цей відгук став корисним.
Якщо у когось є уточнення або питання — напишіть, будь ласка, під ним, я готовий відповісти на питання, або ж зв’язатися, за потребою.
Дякую за увагу.
Погоджуюсь з минулими коментаторами про зп і тд. Дійсно можна отримати 50-40 тис , таких на вхідній лінії є декілька чоловік, проте інші в такому випадку можуть отримати 10-15 (ідеальний варіант). Чому не вирівняти ЗП для всіх , щоб всі отримували 20-25? при цьому ті хто отримує високі зп не завжди чесні, не все виконують як зазначає компанія (як приклад не приймають дзвінки по НК, і тд). Чому їх за це не карають наприклад, а навпаки платять їм високі зп. Чому сумлінний працівник виконує цю умову, тим самим зменшує свою заробітню плату? І таких моментів дуже багато, тут виживають і добре себе почувають найхитріші працівники, а ті хто виконує усе не цінуються
+ та — роботи в Сімпатік від сумлінного працівника вхідної лінії:
Дистанційна робота; шестигодинна зміна в період з 08:00 до 20:00 на твій вибір; вихідні можна самому планувати на перед; тренінги; дружній та молодий колектив; призи компанія виплачує, особисто спілкувався з переможцями, навмисно бреше той, хто пише, що не виплачує.
—
Не все обіцяне виконується; майже ніколи не можна вийти в бонус за якість дзвінків, тому що майже за все знімають бали, з такою бонусною системою можна виходити частіше в мінус, або в кращому випадку в 0 та зберегти свою й так не високу ЗП; якщо тебе від бонусу до ЗП буде відокремлювати 0,1 бал (стобальна система оцінювання дзвінків) — то це твої проблеми, так само і з планом; сумлінних, талановитих та працьовитих працівників ніяк не заохочує додатково керівництво; робота підійде не кожному, адже це не просто продаж товарів, робота морально важка, особливо з теперішньою ситуацією в компанії; складна ситуація з товарами які ми продаємо, нових дуже мало, а той товар який компанія сама виготовляє — в постійних клієнтів «вагон і тєлєжка», буває нічого запропонувати навіть.
ЗП віднести до + чи — не можу. Якщо пощастить не втратити гроші за прослушку дзвінків та виконати план (а його виконують далеко не всі, адже роблять навмисно щоб напрягся, приходиться перепрацьовувати норму годин, а це втрачені вихідні), то буде тисяч 15. Не виконав план і вийшов в мінус по прослушкі дзвінків — розраховуй на +-9 тисяч. В порівнянні з мінімальною ЗП в Україні це не погано може здатися, але враховуючи сьогоднішні ціни на життя, та те що від нас вимагається, то хочеться отримувати кращу ЗП. Чи компанія сильно втратить якщо підвищить ЗП?
Несправедлива зарплата, високі ЗП отримують лише ті оператори, які нехтують усіма правилами, обманюють клієнтів та обирають дзвінки. І виходить що компанія цінує шахраїв, а оператори які добросовістні, працюють згідно усіх норм та правил отримують малі зарплати. Не зрозуміло як таке можливо в сучасних реаліях. Потрібно компанії над цим замислитись
@Гость, Доброго дня!
Дякую за відгук.
Наша компанія надає соціальні гарантії: виплачує лікарняні та відпустки.
@Гость, Доброго дня!
Дякую за відгук.
Ми врахуємо ваш зворотний зв’язок і розберемось детальніше в цій ситуації.
Доброго дня!
Дякую за відгук.
Всі розмови з головними переможцями записуються, будь який співробітник компанії може послухати актуальні дзвінки та звірити з інформацією на сайтах.
Фрази обману формується по прослуханим дзвінкам. Коли хтось з операторів озвучив клієнту неправдиву інформацію, ця фраза заноситься у список, щоб інші оператори не допускали таку ж помилку. Також наша компанія проводить навчання по правилам акції, щоб співробітники максимально детально розуміли правила акція та не озвучували неправдиву інформацію клієнтам, це допоможе в майбутньому відійти від поповнення фраз-обману.
На жаль, на звільнення співробітників впливають багато факторів. Якщо людина у нас в компанії виросла професійно та особистісно і ми не можемо запропонувати їй більш вищу посаду, то ми даємо можливість реалізувати себе в іншій компанії чи справі.
@Сімпатік Холдинг Груп, з усім цим можна поспорити, наприклад з приводу виплачених призів. На навчанні усім майбутнім операторам дають послухати лише один дзвінок з клієнткою яка по вашим словам перемогла, також на момент моєї роботи попадалося багато дзвінків клієнтів які є на ваших сайтах РК, ПТ, та ІК як переможці але чомусь вони мені повідомляли що приз ніякий так і не отримали : «приїхали, поздравили, сфотографувались та поїхали». Це були їхні слова. І взагалі краще б зайнялись своїми товарами та дзвінками до одних і тих же клієнтів по декілька разів на день! А ніж операторами, кожного місяця знову придумувати нові фрази які не можна використовувати та багато інших обов’язковів. Багато св звільнилося останні місяці і це не дивно, бо компанія вже іде на дно. Це не той Сімпатік який був раніше
Новая св Коваленко Марина просто ужас, слишком много на себя берет и не уважительно общается с операторами
Абсолютне не дотримання соціальних гарантій! Не витрачайте свої нерви
Почитавши коментарі дивуєшся. Чого це, є негатив, на компанію, яка:
1. Дійсно печеться про своїх співробітників
2.Надає всі умови для праці, бо дистанційно працювати, дійсно круто.
3. Вчасна заробітна плата(навіть під час війни)
4. Можливість впливати на свою заробітню плату. Якщо і існують якісь штрафи, то вони чітко прописані, тому дотримавшись їх, штраф нікому не світить.
5. Круті колективи і керівники з якими легко знаходити спільну мову
Багато «за» для того, что б бути частиною команди.
Завжди знайдуться ті, у кого просто не вийшло стати частиною команди, от і все, через що є негатив.
Сподіваюсь, я пропрацюю в цій компанії ще не один рік, тому що, ніяких «проти» для себе, поки я не бачу.
Всім дякую за увагу.
@Гость, Добрий день. Дякуємо що повідомили про ситуацію яка склалась, впевнені що це виключно непорозуміння, оскільки на дистанційний формат роботи часто впливають технічні аспекти та непередбачувані обставини, які в сьогоднішніх реаліях, на жаль, можуть виникнути. Перепрошуємо за незручності, та неприємне враження. Ви можете звернутись до іншого НR менеджера, яка надасть Вам повну інформацію про роботу, та відповіді на всі питання.
Договорился о дистанционном собеседование с некой Еленой(+380664110710), по итогу сначала встреча перенеслась на следующий день и при этом она не предупредила об этом заранее, мне пришлось писать ей самостоятельно, еще на следующий день произошло тоже самое при этом она даже не отвечает. В результате я получил полное отсутствие компетентности и уважительного отношения к себе.
Всем привет, я сотрудник компании с 2020 года, зашёл на этот сайт ради интереса и был в шоке от необоснованного количества негативных отзывов, я действительно не понимаю от куда они взялись и на основании чего. Начнём с того что изначально я пришёл в компанию на временной основе, прошёл первичное обучение на протяжении 5 дней у специалиста по адаптации, специалист по адаптации оказался не только хорошим учителем и наставником, но и хорошим другом, получал ответы на все свои вопросы, приступил к работе в линии и всё хорошо. Начисление зп максимально прозрачное, ты сам можешь посчитать свою зарплату и убедиться что всё сходиться, график удобный настолько, насколько это возможно, в начале месяца ты сам себе его проставляешь, это очень удобно для студентов тк. супервайзеры это не просто злые начальники, а твои коллеги и друзья, они всё понимают и могут пойти навстречу когда это действительно необходимо, компания имеет конкурентную заработную плату, в компании доступен карьерный рост, на моём примере можно увидеть что я пришёл в компанию не зная абсолютно ничего о продажах, меня всему научили и всё рассказали, руководство компании относиться к вам не как к «подчинённым», а как к коллегам, будучи оператором я лично несколько раз общался с директором контактного центра, очень приятная и мудрая женщина, поэтому всё что касается работы меня более чем устраивает, ни на минуту не жалел что, пошёл работать именно на эту компанию
@Гость, Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
Наша компанія є надійним роботодавцем та має прозорі умови праці. У кожного співробітника є доступ до контрольного листа оцінки, за яким відбувається оцінка розмов оператора. Дійсно, бали можуть бути зняті якщо оператор допусти помилку: некоректне спілкування з клієнтом компанії, некоректно внесені дані й так далі. Якщо оператор не згоден з оцінкою дзвінка – він завжди може ініціювати апеляцію. Прослуховування дзвінків і оцінка, згідно з контрольним листом, є в будь-якому контактному центрі.
Оскільки оператори працюють відділено їх роботу курує Супервайзер, який проводить регулярні бесіди для покращення навичок співробітника. Додатково, кожен оператор має можливість відвідати тренінги, де отримують навички роботи з різними клієнтами. (у будь-якій сфері є позитивні та негативні клієнти, і в інтернет-магазині, і в банку, і наша компанія не виключення).
Наша компанія виплачує призи переможцям, про це свідчать: 1. Нотаріально завірені документи, де вказаний переможець. 2. Записи телефонних розмов, коли ми зв’язуємося з переможцями й кожен оператор може їх прослухати. 3. Відеозапис розіграшу та вручення призу.
Щодо звільнення співробітників – наша компанія подякувала співробітникам з різних міст України, які не досягали цільових показників. З ними була проведена додатково робота, щоб допомогти їм у роботі. Ми цінуємо кожного співробітника, який співпрацює з нами, але як і у будь-якій компанії, якщо співробітник не виконує роботу належним чином, це означає, що співробітнику краще спробувати свої сили в іншій сфері діяльності.
Эту контору даже сложно назвать «компанией» начиная от акций заканчивая прослушкой,баллы снимают практически за все,ошибки в звонках высасывают из пальца,чтоб урезать зарплату операторам и не выплачивать бонус. Никакие призы людям не выплачиваются, просто в «компании» это все идеально продумали, чтоб никто об этом и не догадался) Плюс во всей этой работе только то что можно работать с дома, но морально это невыносимо. Теперь стали увольнять всех сотрудников из Сум из за того что какая то группа людей отправляла как бы от «компании» документы от «главы призовой комиссии» (кстати таких людей в симпатике не существует, зато клиентам мы звоним именно от главы призовой комиссии) получается шахраї на шахраях)) Посмотрим как вы справитесь если уволите четверть операторов компании) симпатик можно обсуждать долго и нудно, вызывают только негативные эмоции. Надеюсь что эту шарашкину контору прикроют хоть когда то, и клиентов оставят в покое.