«Сільпо» — сеть супермаркетов, входящая в одну из крупнейших торгово-промышленных групп Украины Fozzy Group. Отзывы о работе в Сильпо, зарплаты
Грузчик 3 5 600 .. 8 000 грн Деловод 1 10 000 грн Заведующий отделом 1 28 000 грн Завхоз 1 15 000 грн Заместитель директора 1 21 000 грн Заместитель директора магазина 1 14 500 грн Заместитель управляющего 2 12 000 .. 25 000 грн Инженер 1 24 000 грн Кассир 7 4 000 .. 15 600 грн Официант 1 12 000 грн Охрана 1 10 000 грн Охранник 1 15 000 грн Пекарь 1 11 000 грн Пекарь-кондитер 1 8 000 грн Пиццейола 1 8 000 грн Повар пиццы 1 12 000 грн Приемщик 2 11 000 .. 12 440 грн Продавец 6 2 000 .. 13 200 грн Продавец кулинарии 1 5 200 грн Продавец стеллажка 1 7 000 грн Продавец-кассир 1 7 500 грн Продавец-консультант 7 5 500 .. 15 800 грн Стажер продавец-консультант 1 10 000 грн Старший продавец-кассир 1 8 500 грн Управляющий 1 37 800 грн Управляющий магазином 1 33 011 грн Добавьте зарплату в компании СильпоДобавить отзыв о работодателе Сильпо Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Сильпо?
Кто работает/работал охранником в Сильпо? Как впечатления? Что входит в объязанности охранника? Какие есть доступные должности охранника (касса, сидеть на камерах, рампа, чиповка товара)? Какой самый лучший пост охраны? Какой график работы/зарплата?
Працюю давно и нравітся и устраівает почти все.но видимо возникла задача у куратора- начальства вытурить меня.если честно то обидно.почему постоянный прес со стороны куратора и начальства
@Гость, Честно, будешь лицемерить перед руководством будешь и будешь стараться угодить им , придется идти по людям. Если тебя не смущает можешь идти. КЗОТа не придерживаются, бардак в ведении документации. Законами Украины пренебрегают. Будешь идти наперекор руководству из уважения к подчинённым элита съест. Мобинг это святое . Не могу ответить за все филиалы, а только за свой. Охрана подслушивает разговоры, потом их распространяет по сети. Идёшь на другую работу будут преследовать, то что читала по отзывам от других действительно. Сама столкнулась. Вначале пришла нравилось, потом пошла жесть. Самый яркий пример, ЗП согласно штатного расписания, я штатное расписание до сих пор в глаза не видела. Забудь, про аванс. Зарплата идёт с задержкой в 1 месяц. Есть две основные выплаты зарплата и аванс, премии это дополнение. Здесь грубейшее нарушение аванса нет. Зарплата и премия . С декабря 2023 и по сегодняшний день не доплатили 6000 грн. Администрация не помогает решить вопрос.Готов к такому, вперёд. Удачи.
Морочат голову людям, приезжаешь заполняешь анкету, потом говорят,что им не требуется что они якобы взяли,на сайте вакансии открыта,но на магазине отрицают наличие вакансий, бардак
Зарплата хорошая, но и нагрузка большая.Будете делать все, что только можно делать в магазине.
Выкладка товара, работа на кассе, руководство персоналом, составление графиков, общение с гостями, поставщиками и т.д., и т.п.
Одновременно вы должны быть руководителем, продавцом, кассиром, коммерсантом, приемщиком,грузчиком, если вы мальчик.
Не рекомендуюі, зарплата стабільна, але низька і перегляду на тій посаді, що я, не передбачається, як і премій, обсяг роботи такий, що всі вихідні теж берете роботу додому.
Добрый день !
Подскажите что за условия работы и заработной плате на должности Заступник керуючого магазином.
Желательно г.Одесса
Большое спасибо !
есть ли тут кто работает или работал в Николаеве? Интересует работа комплектовщиком онлайн заказов. Есть ли какие то минусы и как проходит собеседование на эту должность?
Працювала у Сільпо у Івано-франківську на вул. Мазепи. Мене взяли туди тимчасово, так як готувалося до відкриття інше Сільпо, і при відкритті мене мали перенаправити туди. Особисто у мене на Мазепи усе було нормально. Дружній колектив, хороші люди. При спізненні я просто відпрацьовувала й поверталася пізніше. Зп стабільна й без приколів. З мінусів— з зарплат усих працівників почали віднімати +- до 200 гривень військового збору, не попередивши їх. Мені хтось з працівників сказав що це має відбуватися за добровільною згодою а не за умовчанням. Не знаю чи це правда.
Зверніть увагу, у мене був складеним і затвердженим графік роботи на місяць. Перевели на нове Сільпо що відкривалося на вул.Вовчинецькій в Івано-Франківську, на те саме у стилі слов’янських богів у Велесі. Мені попередньо сказали що всі матеріали закуплені, що об’єм робіт дуже великий і потрібно зробити цінники на весь магазин і що в мене є менше тижня+-. Коли я приїхала на місце, виявилося що потрібних матеріалів НЕМАЄ абсолютно, ні матеріалу на цінники(це особливий чорний пластик), ні кольорових маркерів які мають бути конкретної фірми, які видно на чорному пластику(звичайні не підійдуть). Що вирішило керівництво? Керівництво дало тряпку в руки і послало витирати пил на полицях, й тягати ящики з товаром на полиці. По перше я худа дівчина, по друге це абсолютно не входило в мої обов’язки. Після кінця робочого дня коли я мала повертатися до дому, до мене підійшла жінка і спиталася чи можу я ще попрацювати годину додатково. Я трохи здивувалася, та це був перший день на новому робочому місці і я погодилася. Це виявилася новоспечена керівниця новоспеченого магазину. Матеріали кілька днів все не завозили і годували мене обіцянками що ось-ось з дня на день вони будуть, хоча при переведенні на магазин запевняли що все вже готове і я буду виконувати тільки свою роботу. В магазині ввели потужний контроль за працівниками. Абсолютно в любий момент хтось з керівництва міг підскочити до тебе і запитатися чи ти виконуєш свою роботу, на технічній перерві і на обіді включно, і робили це дуже і дуже часто. За весь робочий день доступна година обіду, і дві технічні перерви по 5 хв на перекур. Під час обіду могли приходити й просити доробити то тут, то там, то ще трохи попрацювати. При виході на кожну технічну перерву працівники мають звітуватися дохвилинно в журналі, коли вийшли і коли повернулися, чого не було на попередньому магазині.
Вишенька на торті. З матеріалів завезли лише цінники і білі маркери, і не зразу. Кожен день коли вони відтягували їхню доставку, об’єм моєї роботи збільшувався до відкриття. Була сильна спека, під кінець робочого дня МЕНЕ ВІДПРАВИЛИ ЗА МАТЕРІАЛАМИ ЯКІ МАЛИ КУПИТИ САМІ. Була година до кінця робочого дня, і керівництво відправило мене закуповувати маркери для роботи. Я спробувала пояснити що звичайні в канцелярських магазинах не підійдуть, показала варіант в інтернеті яким я користувалася на попередньому магазині, на що була відмова, адже потрібно було б чекати на доставку два дні. У мене був перший день дуже важких місячних (вибачаюся за подробиці), на вулиці була аномальна спека, мене послали в магазин в 15-20 хвилинах ходьби. Мені довелося у них же просити гроші що би за щось ці маркери купити, і їх мені дали самі знаєте з яким зверхнім обличчям. Коли я прийшла потрібних маркерів не було. Мене послали в інший магазин. Я вже йшла пів години під палючим сонцем. Там теж їх не було. Потім роздратовано послали в третій магазин. В результаті я більше години ходила по них. Коли і там їх не знайшлося, мені натякнули що я погано шукала, що я передбачила і скинула фото всього асортименту що би переконалися самі. Я повернулася в Сільпо вже після закінчення свого робочого дня, і мене начальниця спробувала після робочого дня відправити в ще один магазин за тими матеріалами, що був майже в годині їзди від Сільпо. І мені давали варіант або після роботи годину туди кататися, або на наступний день піднятися ще на годину раніше що би закупити маркери і потім поїхати на роботу. Далі ще одна вишенька на торті. У мене за графіком мали бути законні вихідні, і залишалося кілька днів до відкриття. Я нагадала на всякий випадок керівництву що у мене вихідні, на що воно щиро здивувалося, і сказало що у мене вже були вихідні. На нараді на якій мене не було вони змінили мені графік роботи і не повідомили про це. Тож коли за їхнім графіком я працювала у свій вихідний ніхто цього не помітив. Тож вони хотіли що би я попрацювала тиждень без вихідних, на що мені довелося вигризати право на свій один день на відпочинок. Тому що тиждень до відкриття найважчий, нагрузка величезна, і мені хотіли дати вихідні уже на наступний тиждень. В магазині дуже багато працівників скаржилися на невнормований графік роботи, що їм додавали години і змінювали графік примусово, що на продажі одна працівниця працювала за двох 12+ годин, і таких було дійсно дуже багато. Була величезна хвиля массових звільненнь. Тільки за тиждень звільнилося 14+- людей. З інших сільпо перекидували працівників в нове, і вони не знали на що підписуються, й потім звільнялися, тому що пояснювали мені що за правилами повернутися назад в свої старі точки не дозволяють, шлях тільки один, або звільнятись взагалі або терпіти. Далі. Керівниця попросила пофарбувати фарбою в балоні для автомобілів декоративні колоски в магазин, й сказала потім після роботи занести їх в робочий кабінет в якому ми працювали. Я сказала що приміщення без вентиляції, що ця фарба має запах, який не вивітриться в такому приміщенні за ніч. Тим більше що мені потім в тому кабінеті весь день працювати, що вона проігнорувала. Коли вона пішла я почала питатися за рукавички й респіратор, на що мені відповіли що респіраторів у них впринципі немає. На балоні писало про можливий головний біль, нудоту, і різкість в очах й запаморочення, й що в разі появи симптомів потрібно було звернутися до лікаря.Також що його потрібно тримати подалі від вогню. В кількох кроках від мене чоловіки щось пиляли болгаркою і іскри розліталися в різні сторони. В питаннях безпеки ніхто не був зацікавленим. Я не віднесла їх у кабінет, й після робочого дня, помітила що керівниця мені написала що вона ж просила мене це зробити, і чому я не виконала її прохання. Й так ніби цього було мало скинула фото тих колосків.
Далі, я спокійно працювала в своєму кабінеті що був паралельно й кабінетом керівниці. Вона зайшла туди і одразу з порогу почала звинувачувати мене в тому що я ніби то курила в приміщенні, і що вона чує запах. Я чесно була в глибокому шоці з такого звинувачення, адже уявити навіть не могла що б таке зробити в приміщенні й тим більше на робочому місці. Я не уявляю наскільки потрібно бути відбитою людиною що б таке зробити, тому це звинувачення мене глибоко обурило. Я відповіла що я таким не займаюся на що вона далі продовжувала стояти на своєму й стверджувати що вона досі чує запах, що тут тільки нас двоє, і що вона на відміну від мене не курить. Я пояснила ще раз що я цього не робила, і якщо й так, то що би вона глянула на камери, на що вона відповіла що камер немає. Питання закрилося на її словах «що б ти так не робила більше, бо може спрацювати пожежна сигналізація.» За кілька днів, після моєї заяви на звільнення ситуація повторилася. Вона знову почала звинувачувати мене що я ніби то курю в кабінеті і що вона знову чує запах. Я знову пояснила що я цього не робила. До приміщення має доступ багато людей, туди часто хтось міг заходити чи виходити доки нас не було, та вона всерівно продовжувала мене звинувачувати в тому чого я не робила. Потім просто роздратована забрала свої речі й демонстративно пішла працювати в інший кабінет.
Я просто немаю слів що до цих ситуацій, і те наскільки багато працівників зазнавали морального тиску, невнормованого графіку й свинського ставлення в цьому закладі, й що в державі неймовірно багато законів що захищають клієнтів, і майже жодних що захищали б працівників. Я ніколи не забуду як я працювала 14 годин за день до відкриття що би встигнути зробити велику кількість роботи, яка була такою неосяжною не по моїй провині, тоді як моїх робочих годин мало б бути лише лише 9. Я повернулася до дому лише в 11 ночі, і повернулася б за північ якби мене не підвезли працівники. У мене ставка і за це мені ніхто не доплачував, лише могли відняти від робочого часу з наступного тижня ці години.
І навіть тоді коли я прийшла що до цього питання до керівництва, мені довелося доводити кількість перепрацьованих годин, бо якогось дива з 5 перепрацьованих годин перетворилися в дві з половиною.
Я не розповсюджувала цю інформацію, минув майже рік з того моменту, як я знову захотіла працювати в старому Сільпо, у якому було усе гаразд, та коли мені відмовили натякнувши що можливо це сталося через «конфлікти з керівництвом», я просто була в шоці. Я чудово знаю хто цьому посприяв.
Я знаю що будь хто в старому закладі міг підтвердити що я була спокійною й неконфліктною, і ніколи ні з ким не мала проблем, та це тепер немає значення. Розумію що минуло багато часу і потрібно було повідомляти про це зразу, та куди? Що я зміню? Все що я можу це просто виговоритися сюди, що б хоча б зараз стало легше, бо за стільки часу мене досі тригерить коли згадую цей досвід роботи. Зараз мені просто нічого втрачати
Ніколи не думала що прийдеться писати, та виносити сміття на загальний огляд. Але накипіло. Пропрацював фактичних отримати подяку 5років, щоб тобі недоплатили кошти у розмірі 6000грн звернулася до керівника, геть убрали з графіка на 5 місяців. Всі звернення керівник ігнорує.надалі знущання над моєю малолітньою дитиною. Працівники охорони можуть принизити як жінку так і дитину. Чомусь вони вирішили, що мають на це право. Керівник ігнорує. Бо потрібно я так розумію просто пересидіти. Результатів не побачила. Результатів розгляду звернень не побачила . Моя дитина отримала гостру реакцію стрес. Але на дітей у цьому філіалі наплювати. Можу сказати з впевненістю. Як і на інших якщо ти не блюдолиз та не підхалим. Порядність не в ціні. Також можу добавити що за своєчасним проходженням медичного огляду тут не стежать. Є така яскрава Тараненко Тетяна, яка вважає це за непотріб. Бо на постійній основі у неї протерміновані медкнижки, але це фігня. Головне не псувати настрій, бо знову тобі не дадуть своєчасно пройти медогляд, або не надамо повний звіт щоб правильно нарахували гроші.Таке собі болото.Мова йдеться суто за один філіал, а не за всю мережу.
Працював в Сільпо м.Вишгород.Це жах і страх хто поставив таку керуючу.Вона бігає по залу матюкається, постійно на негативі, розігнала вже майже всіх.Багато звільнились через неї.+вона мутить якийсь її певно знайомі приїжджають зі сторони рампи і типу забирають прострочку.Певно поїсти на шару))
@Гость, хто такі перевершники? На якій посаді ви працювали? Бо бачу, що є багато вільних вакансій охоронників, і цікаво, що в ходить в їх обов’язки. Скільки зазвичай охоронників на зміні?
ОЛЕНІВСЬКА
Багото років працювала в цьому сільпо,при попередні владі.
Ігорь нач.Охрани був справедливий,
з повагою ставився до перевершників.
А тепер читаю відгуки і думаю ,вчасно я пішла звіти,хоча була думка повернутись ,але після такого не мае бажання.
Хто за те що цю шайку потрібно відправить на ноль,і повернуть попередню владу.
ПЕРЕВЕРШНИКИ пишить заяви,хай проведуть рослідовання їхне місце за гратами.
Еленовська 3.
Пришла к Марине HR,как расказала как все отлично,уменя крыла виросли и согласилась работать.
Вот и началось каждый день только оправыдывалась,каждый день сльози,начинаю на тебя все вешать.
Мусиенко начальник охраны-быдло.
Както подошла к ниму посмотрите камеры я такого не делала на что он ответил тебя спасёт толька то что ты напишеш объяснительну,(вопшем возму на себя),
угражал мне,забуть о заяве на уволнение,ты будеш работать пока тебе здесь скажут.
Ходовицка,Невгод,Чернега,Павловська-толька слышала что я плохой работник,
иди отскануйся на выход,и продолжай работать но,за выходной забудь тебе дадут когда найдут дурака на твоё место.
Доработалась что попала в болницу,
ТОЛЬКА ТАК Я СМОГЛА ОТУДА УЙТИ.
Здоровя угробила немогу востановится.
Разве нет в этом магазине,соотвещух проверок,посматрите какая текучка.
БУЛИНГ,работаеш по15ч.при етом сканушся 11ч.
Это что РАБСТВО???
Де наша вильна Украина,за что погибают радные?????
Вот читаю отзыв,второй,луче первого))) И всё как бы понятно простой трудяга обесценин.
Почему всё так плохо да посмотрите на другие страны ети сильпо да варусы все бы прикрыли,а у нас ето безнаказуемо,ВСЕ НОРМЫ ТРУДОВЫЕ НАРУШЕН,ПРОСТОЙ ТРУДЯГА РАБОТАЕТ 12-15часов,за копейки.
Когда начнут,притягивать к ответ…??????
Кагда перестанут издеватся????
Да эти супермаркеты как КОНСЛАГЕРЯ.
ОСТАНАВИТЕСЬ!!!!!!!!
Відпрацювала неповний місяць у Сільпо на Фабра у Дніпрі. Година роботи -70,60. Відпрацьовано 61 годину. Заплатили 1542 грн.Шукають лохів, люди весь час змінюються, працювати нікому.
Работала продавцом в на отделе гастроном! Магазин 295 во Львове. Что могу сказать пришлось по семейным обстоятельствам уволиться но так скажем не множко нае**ли и за последнюю зарплту не доплатили тех 500 грн ! ничего хорошего за это не могу сказать на**ут на каждом шагу пусть это не большая сумма а все равно это моё заработанное.. вот вот больше сказать не чего
Привіт ! Залиште людині — котру хочете віддячити — записку, про Ваші наміри та потім зустріньтесь особисто — бажано не в магазині, але десь в іншому місці і віддячте. Але чи захоче людина прийняти таку подяку ?!?! Зараз багато пранків, хейту, багато аферистів і майстрів обману і деякі люди під намідом зробити добро і допомогти — просто поводяться нечемно обманюють та всіляко псують репутацію…
@Бывший сотрудник Сильпо, о, начало прям как у меня на собеседовании в сильпо в ЗП. Правда за ставку сразу сказала меденжер, потом в подвал к какой-то главной, распрос как у ФСБ хах
ОЛЕННОВСЬКА 3
Читаю отзыв работников,я тоже както работа в этом магазине,толька после все увиденого и услышаного лечилась пол года.
Прышла на кулинарию,как бы ничего страшного,но нет……….
Просрочку каторую списана тебе нужно продать,а людям говорить СВЕЖОЕ …ВРАТЬ.
Патом на продавца вешаю не достачи
СУМА 200-300 тисяч гривень,хоть я списовала ,при этом списание должны делать зав.ОТДЕЛОМ.
Потом тебе подставляют,и ты в далгу перед ними.
ЕТО МАФИЯ ГРУПИРОВКА 90-х
ПАВЛОВСЬКА,МУСИЕНКО,
ГОРБОЧОВА ,НЕВГОД,ЧЕРНЕГА,ХОДОВИЦКА.
ДОКАЗАТЬ ЧТО ТЫ ПРАВ НЕТ.
ВИДЕЛА КАК ДРУГИМ РАБОТНИКАМ ПОБРАСУЮТЬ ТОВАР,ПОТОМ РАБОТНИК БЕРЁТ КРЕДИТ СНИМИ РОСЧИТАТСЯ НА КРУПНУЮ СУМУ 50-100
тисяч. гривень.На всех оделах такая хрень .ГОСПОЖА ПОЛИЩУК ТОЛЬКО НА ВСЁ СМОТРИТ ТИХОНЬКО
,А КОГДА К ДЕЛУ АНА ВЕРНА ПРЕДАНА БАНДЮКАМ ,НАВЕРНИКА ОНА СНИМТ ВДОЛЕ.
Сами дохринеще вывозят ворую.
На работу приходят только чтобы часы себе дописовать,да наворовать побольше.
Не ужели выше рукодво,КУРОТОР не видет что они делают.
Потому и такая текучка,на вас навешали того что вглаза невидели деньги свас выбели себе в карман.
ВОЛЯ.ЗАВТРА ДРУГОЙ ПРИЙДЁТ.
ОЛЕНІВСЬКА 3 м.Київ.
Залишу відгук,щоб ініші розіміли куди ідуть.
Пропрацювала касиром майже більше пів року,але шкодую що відразу не пішла з цього сільпо.
Такого хамського відношеня я небачила.На вечір залишають мене одну ,працюй на двох касах,тобто лента,і табачка.Прицьому інші касир,лише отримує зарлату йому ставляють години,бейжик його сканують.Тільки чуеш від начальника охорони Мусіенко погрози ти отсюда підеш з вовчим білетом та ми тобі зделаем,не так просто піти,а завласним бажанням забуть.
Як що ти звертаєся до керівниства,у нас такі правила.
Після скарги стає гірше @любимчики))) керівниства приходять до тебе принижують на весь магазін обзивають такими матюками і погрожують.
Жалуеся значить на перекур не вийдеш в 16.30 год.закривають рампу,а ти працюеш до 23,3год..
Під час того як ти обслужуеш гостів (відвідувачів)тобі тичуть купу бумаг бисто підпиши я відмовила підписовать.
Вони мені влаштували цілий тирор з усіх боків.
Тож бажаю всім приемної роботи.
Канів.Працював в сільпо,збирав замовлення,оформили на ФОП,і з цього моменту понеслось.Кадровичка олена спочатку люб’язна,чуть не [вырезано] лиже,а коли діло доходить до ньюансів,ніфіга не знає,дзвоніть на гарячу лінію.По ЗП най×обують по повній,мені 3 дні за грудень так і не виплатили.А ще коли немає замовлень,стаєш і допомагаєш продавцям.Нахрена питання,якщо в мене посада інша?Адміністратори,це взагалі повний п….,наташа носач і юля всіх продавців криють таким матом,що в колонії таких не почуєш,юлька,жаба жирна,корчить з себе не понятно шо,наташка со×е в начальника охорони,коротше,чим ти вище по посаді,тим і краще.Не рекомендую
Менеджера там тем более ничего не решают
Не смешите
Одно название- менеджер
Они ничего не делают
Только какие- то цифры собирают
Еще и нарисованые
Працюю в Сільпо м. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ВУЛ. КАМ’ЯНЕЦЬКА 122.
Я розумію, що в країні війна і не вистачає працівників. Але не до такого ступеню, щоб тримати продавця Наташку-алкашку. Да, да вона щодня з будняки і з ТАКИМ перегаром, що покупці просто в шоці, як можна алкоголічку взяти продавцем.
Надіюсь, що керівництво читає відгуки і звільнить її, цю Наталію, просто нормальним людям не приємно з алкоголічкою працювати. Невже керуюча супермаркету не бачить, що на роботу взяли алкашку.
@Аноним, у нас куратор довбо… взагалі, про що мова? Дої*** заради дої***, ускладнювати роботу заради ускладнення, творити ху**ту через які зростуть списання і впаде продуктивність? Та залюбки
По поводу Сильпо на Еленовской — Павловская та ещё жаба, не идите туда работать, её оставят при любых, а вас потом, благодаря её отзывам, не возьмут ни в Сильпо, ни в АТБ, ни в веллмарт, так как служба охраны между собой общается и пишет то, что нужно таким, как эта селючка
Hr у них одни старухи или тётки, которые возомнили, что им все обязаны, так как всё равно ты к ним придёшь за какой-то дибильной бумажкой. Уважаемые кадровички,Вы не менеджера по персоналу, будьте проще. Вся Ваша работа заключается в том, чтобы бумагу по папкам раскладывать. Был на собеседовании в Сильпо на Оболони — это полный провал, набежало людей, как-будто меня в прокуратуру принимают, а не на продавца, воду таскать. И тётка эта, и заведующая, и охрана, и управляющая. Смысл этой тёти, которая сидит в кабинете 2 на 2 без окон? Ужас,какой бред. Пошёл в другую компанию, правда ездить дольше, но там понятно, кто hr и мой руководитель. Цирк за копейки это ваше Сильпо.
На Вербицкого 30 пришла такая фифа HR, раньше сидела на кассе, потом варила кофе на бутике, а сейчас HR, которая ничего не делает, только в фейсбуке выставляет высокие зарплаты, а в жизни до слез как мало! Также относится как к дерьму к текущим сотрудникам, а на собеседовании ангел.
працюю в сільпо у Львові, гроші за тривоги ніхто не знімає, скільки годин відпрацювали, тобто норму в місяць, стільки грошей отримали, плюс якщо по біржі йдеш працбвати, читаю і дивуюсь, якби не працювала там, не пішла б на роботу в сільпо, але працюю пів року і такого, що пишуть, в нас нема.
Сильпо в Черновцах ТЦ майдан- это-то место, где ты будешь рабом, а не работником. Сотрудников считают рабами. Заведующие и администраторы не считают человеком обычного продавца. Материальные сертификаты, которые выдаются продавцам,как поощрение за работу, получают те кто умеют красиво улыбаться и целовать в попу управление этого магазина. Те кто реально пашут на этой работе, не видят сертификатов годами!!! Если начнёшь высказывать свое возмущение или недовольство, то услышишь ответ «ты согласился на эти условия при приеме на работу». На недовольства сотрудников администрации магазина пофиг, им главное чтоб были большие выручки и высокие показатели!
Заведующие садятся на голову своим продавцам и потом до увольнения не слазят, это ужас. Продавца вынуждают уволиться с этой компании своим отношением и наглостью. В этом магазине есть нормой обсудить за спиной любого сотрудника.
Уволиться с этого «гадюшника» было верным решением. Уверен(а), что с каждым месяцем в компании принимаются новые решения или новаторства, которые будут не на сторону продавца, а только в сторону руководства магазина. Сильпо-место работы только для рабов, обычному человеку там не место.
@Гость, А якщо ще уважніше почитати закон, то у статті 4 закону №2136 вказано:
1. У зв’язку з веденням бойових дій у районах, в яких розташоване підприємство, установа, організація, та існування загрози для життя і здоров’я працівника він може розірвати трудовий договір за власною ініціативою у строк, зазначений у його заяві (крім випадків примусового залучення до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, залучення до виконання робіт на об’єктах критичної інфраструктури).
Тобто, це відноситься тільки до тих підприємств, що розташовані на території, де ведуться активні бойові дії. Перелік цих територій затверджується Урядом.
Також статтею 38 КЗпП України передбачено вичерпний перелік причин, за якими працівник може звільнитись, не попередивши роботодавця за два тижні.
Робота «Казаться, а не быть»
Погоня за цифрами: вакансії мають бути закриті, тому будуть брати пьяниць, без військових документів, без медогляду, або з купленим медоглядом
Переводити мертвих душ
Плинність будуть перекривати так само. Хімічити з цифрами, не звільняти тих, хто просить про звільнення, приймати або когось неадекватного, або переводити з інших відділів людей, які не будуть на тій посаді працювати
Малюють клоунаду ейчар директору регіону
А вона або дурочка, або такі самі намальовані цифри передає вище. І дурником вже вважається її керівник
Завжди було цікаво, вони не бачать очевидного?
Менеджера ейчар взагалі загадка
Аніматори у кураторів
Але під їх типу керівництвом є ще ейчари, які роблять всю роботу
Взагалі безполєзна ланка посада менеджерів
Таскатєлі ноутбуків з магазину в магазині вручатєлі табличок з днем народження магазину
Ну мій відгук нічого не змінить, тому бажаю просто зняти рожеві окуляри кураторам, для яких наряжають зал трьома змінами, а на покупців персоналу як правило начхати , бо дрючити буде упр та куратор, а не бабуля з району яка прийшла за кількой
Тому полки заповняться ідеально та вимиються поли тільки для пан господ
Щоб щось змінилось, рядовому персоналу платити треба більше і тоді захочеться наряжати зал не тільки для пана куратора
А ейчар директору бажаю прорядити ряди безполезних менеджерів та підняти зарплату тим, хто не цифри в екселі перебирає, які нікому не потрібні, а хто реально робить найм
Але це не про сільпо і не про торгівлю
Тому просто побажаю ейчарам вижати досвід та знайти достойну роботу не в кабінеті біля рампи без вікон
Зп маленькі, час обіду вираховують але цілий час не обідаєш, бо треба бігти, бо дуже багато роботи, не робота а рабство, і як говорять керуючі тут треба бігати а не просто робити, не робота а дно! Не рекомендую!
Ррботал 3 месяца в Сильпо г. Киев улица Еленовская 3 и это жесть!!!! Всеми сплетнями, интригами и хамством управляет бывшая зав.отделом и сейчас админ ПАВЛОВСКАЯ.ЭТО НЕ ЖЕНЩИНА, А СЕЛЬСКАЯ БАЗАРНАЯ БАБА которая имеет мохнатую лапу в сфере Сильпо и это ей позволяет унижать, оскорблять, издеваться и срезать зарплаты с людей, которые не принадлежат к ее селюам с одного села. ПАВЛОВСКАЯ увольняет хороших и порядочных и трудолюбивых людей с Сильпо не только своими грязными руками, а и руками не менее грязными своих односельчан, которые вместе с ней приехали покорять столицу Киев К этим селюам относятся: Негад, Чернега, Ходовицкая, Савицкая, Андрей начальник охраны и еще другие подхалимы которые хотят выслужиться перед селючкой -ПАВЛОВСКОЙ -ЖЛОБЫХОЙ, КОТОРАЯ НАКЛЕИЛА РЕСНИЦЫ И НАКОЛОЛА БРОВИ И ДУМАЕТ ЧТО ОНА СТАЛА ГОРОЖАНКОЙ. ЭТО СМЕШНО. Особенно эта селючка с селюками ненавидят Киевлян и порядочных людей.
ОБХОДИТЕ СТОРОНОЙ СЕТИ СИЛЬПО_ЭТО НЕ РАБОТА, А КОНЦЛАГЕРЬ ВО ВСЕХ ОТНОШЕНИЯХ И НЕ ВЕРЬТЕ НИ ОДНОМУ СЛОВУ В ОТДЕЛЕ КАДРОВ ОСОБЕННО МАРИНЕ.
Знімають за тривоги. Ми винні що в країні війна. Львів. 21 грн за годину, якщо тривоги. А тривоги майже кожен день.
@Гость,да нужна мед.книжка, на первое время подойдёт флюрограмма. И в втечение первого месяца нужно принести мед.книжку, либо дают направление или если хотите, сами выбираете где проходить.
Воєнний стан дзвоніть на гарячу лінію це не законнно ! Під час воєнного стану звільняють одним днем , читайте закони !
Може хтось сказати, які документи треба для працевлаштування? Чи треба медична книжка? Як часто проводяться вторинні медогляди безпосередньо за ініціативою Сільпо?
@Гость, Доброго дня коллего,та ж сама проблема,я працюю в іншому сільпо у Львові ,теж знімають гроші,,за тривоги,,хоча ми працюємо як і працювали тільки без людей.А потім отримала копійки
Допомогають? Ви що там курите? Гиркають, оце так, підгоняють хоча і так швидкість вже завелика рахуючи ту заробітню платню. З працівників останні сили витягують і вічно вони не довольні…Повсюду безлад, що где знаходиться не зрозуміло, навіть адмін знайти не має уяви де те чи інше. Чому? Бо одна людина виконує більше обов’язків ніж повинна, працює за 3х або 4х працівників і цього теж не вистачає.
Щоб управляюча не була касиром треба перш за все нормально відноситься до співробітників які кожен день працюють на кассі, а не так що тебе і на 5 хв немає ким підмінити. Все правильно, спочатку на шиї гойдаються, а потім самі стають на це місце і більше 2х годин не можуть попрацювати, бо то ж з людьми спілкуватися да вислуховувати все що заманеться покупцеві. А контрольна закупка? Ходять охоронники яйцями крутять, як побачити що хтось здоиснув з алко за спиною вони не можуть, проте коли багато людей і так стоїть, то вони «перевіряють» касирів…роботу додати це да, кого ви охороняєте якщо покупець кидається на касира бо він не твереза скотина? Правильно, нікого. Головне щоб він не розбив товар який на полицях стоїть, а на людей працюючих Сільпо кладе великий х…
Не йдіть якщо ви себе поважаєте, постійно висять оголошення про пошук тих чи інших вакансій, вони через 2-3 неділі оновлюються, бо працювати там…це себе не поважати.
Всім доброго дня!
Хочу сказати що риба гниє з голови і всі жалоби які ви пишите мають з цим пряме співвідношення.
Я працюю в одном з магазинів Київа(Святошинського району).Да, праця не легка,товару багато,роботи багато( на ногах 12 годин,гості- покупці бувають різні,багато неадекватів)
АЛЕ,велике значення має колектив!
В нашому магазині :
1.Завідуючі не бояться роботи і не цураються стати і допомогти продавцю з викладкою товару(стають розпаковують коробки і виставляють товар)
2.Адміністратори в вільний час завжди проходять по стелажам і наводять порядок та впорядковують товар.
3.Це мабуть буде ТОП-чік ,бо я думаю що не багато магазинів можуть про це сказати.
А в нашому магазині управляюча магазина може стати за касу коли настають піки покупців і касири не встигають.І я це бачила не раз.
Можу зробити ітог= праця не легка, але комфорт робить колектив і та злагоджена команда працівників що є на магазині.Якщо управляюча,адміністратори та завідуючі відділів зацікавлені в стабільній роботі магазину вам завжди допоможуть!
Бережіть і шануйте одне одного!
Все буде Україна!
Почитала відгуки інших і теж маю що сказати, на співбесіді також нічого не розповіли про умови, мені зателефонували через тиждень після співбесіди стосовно роботи (я так розумію хотіли відмовити, але через те що не вистачало працівників взяли).
На роботу ходила хвора тому що вихідний не давали і лікарняний теж
Ще працюю тут не сама а з своєю знайомою я продавець консультант вона касир, так от адміністратори постійно доводять її до сліз на робочому місці, вичитують перед покупцями, лікарняних не дають, сварять за те що хворієш і за те що не береш зміни.
Це просто дно а не магазин
Є вакансія Сільпо зарплату обійяют від 13000 до 19000. Тепер питання співробітник який працює багато років має 14000, хто з продавців має 19000?
Чому компанія не надає премії робітникам, які працюють більше 2 років.
Чому не має системи мотивації?
Не має премії?
Не має системи вихідних?
Підніміть зарплату тим, хто з Вами залишається та не обіцяйте зарплату тим хто приходить, якої у Сільпо не має.
Написала заяву на звільнення за власним бажанням 15 грулня.По закону потрібно відробити 14 днів тобто до 29 грудня,але не можуть мене розрахувати цього,а лиш 5 січня.
Жахливе ставлення до працівників. Зміни по 15 годин, мало вихідних, не вистачає людей, наймати більше не хочуть, якщо говориш про звільнення — шантажують поганою рекомендацією, скарги про втому або прохання зменшити робочі години ігноруюються. Компанія — треш.
@Гость, часом не пані Ірина вам проводила співбесіду? Стара діва, яка самостверджується за рахунок кандидатів😂😂😂 вона напевно думає що працює в компанії світового масштабу
Я живу рядом з магазином ,Сільпо, Нивки По,ПЕРЕМОГИ,94 наблюдаю два роки як сердобольний начальник охорони Ігор на постійній основі грузить в свій автомобіль коробки і повні мішки, такий чорненький малий чоловік як бджілка все грузить і грузить мабуть щось ціне, я один раз попросила пусту картону коробку то він відмовив,а сам повні коробки вивозить з магазину
сільпо м Біла Цеква. героїв Небесної Сотні,
якщо сподобаєшся то візьмуть на роботу,а якщо ж не вийшов лицем то ні.
готуйся пахати по 12 1 годи та ще й біржі брати бо не вистачає людей працювати
була нещодавно на співбесіді по вакансії фахівця по персоналу, це був найгірший досвід співбесіди в моєму житті, мені взагалі не розповіли про умови роботи та про компанію, лише як кота помакали головою в те саме.
Співбесіда була побудована на «поржати над кандидатом йому ж в очі» і «покажи шо ти за фрукт», «розкажи може знаєш шось нове чого не знаю я» з підтекстом «ти тупа». Розпитували тільки про мене, жодного слова про компанію, жіночки просто хотіли розважитись і поржати з когось. Питання «готова перепрацьовувати?» само собою. А в кінці питання « може якось оправдаєтесь? може ми думку не таку склали?». Ця панянка не розуміє шо в моїх очах вона представляє ВСЮ компанію і несе за це відповідальність, хоча шукає відповідального рекрутера. Висновки зробила, дякую.
Сама не піду туди працювати і нікому не пораджу, шарашкіна контора.
@Гость, як можна віддячити працівникам касси щоб не наразити іх на непріємності ( дати на чай)? я бачу яка це нелегка справа — хожу в сильпо кожен день. посміхаюсь але якщо б була можливість просто дати гроші — може кілька доларів які в касу не покладеш. що порадите ? Дякую..