Shtefanyo V&V

Shtefanyo V&V

Відомий по всій Україні бренд тм ShtefanyoV&V — це власне виробництво кондитерських виробів за унікальною рецептурою та технологією засновника та ідеолога Валентина Штефаньо.
Валентин навчався та жив у Франції, де отримав знання, досвід та натхнення творити.
Валентин Штефаньо разом з сестрою Валентиною є Лауреатом Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des arts sucres 2008, що було величезним проривом для українського кондитерського мистецтва у 2008 році. Є наставником DGF International Culinary School та наразі його запрошують, як експерта до складу журі на Національний Чемпіонат України з кондитерського мистецтва.
Валентин особисто керує виробництвом в Ужгороді та створює нові солодкі шедеври за власними рецептами для всіх поціновувачів прекрасного.
Компанія тм Shtefanyo V&V має власні бутіки в Ужгороді для того, щоб надати можливість кожному ужгородцю ласувати солодощами в неповторній атмосфері Франції, а місту Ужгороду — мати вишукану туристичну родзинку.
Фірмовий «Торт Ужгород», тістечка Fekete Sas, Чонтварі, Канле-бордоле, Macarons та багато іншого — візитні картки «солодкого» Ужгорода.
Якість, неповторний смак та вишуканість в деталях — головні критерії нашого успіху!
Цікавість до нашого продукту та концепції закладів підтверджує постійно зростаючий попит, та орієнтуючись на це, наша компанія постійно розвивається та зростає.
Ми завжди шукаємо в команду позитивних, активних, охайних та комунікабельних молодих людей, яким пропонуємо:
Стати частиною команди SHTEFANYO V&V;
Представляти гостям якісний авторський продукт та отримувати насолоду від подяк;
Працювати в комфортних бутиках з чудовою атмосферою;
Проявляти ініціативу та впливати на розвиток бренду;
Бути впевненим в завтрашньому дні та отримувати конкурентну та своєчасну ЗП;
Постійно навчатися новому та зростати професійно.

Отзывы о работе в Shtefanyo V&V, зарплаты

Ужгород,
17 000 грн

Добавьте зарплату в компании Shtefanyo V&V

Добавить отзыв о работодателе Shtefanyo V&V

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Shtefanyo V&V?