Щодня

Щодня

Компанію «СвітХім» було засновано в 2001 році.
СвітХім — це сучасна компанія, яка стрімко розвивається.
Ми працюємо у двух напрямках:
Мережа магазинів «Щодня»
Діяльність: Мережа магазинів побутової хімії, косметики, господарчих товарів, іграшки, канцелярії, посуду та текстилю.
Дистрибуційна компанія, направлена на формування довгострокових відносин з нашими клієнтами і партнерами
Місія нашої Компанії: Ми пропонуємо нашим клієнтам товари високої якості по помірним цінам при найкращій якості обслуговування, що дозволяє покращити якість життя навколо. А нашим співробітникам: перспективи професійного і кар’єрного росту, мотиваційні програми і премії.

Отзывы о работе в Щодня, зарплаты

1. 10 апреля 2025

Умов для роботи ніяких, годину робочого часу не враховують так як це обід, але по факту обід 20хв. поїсти можна сидячи на підлозі або стоячи. Затримки з заробітної плати, коли захотіли тоді заплатили. Робочі години також як хотіли так проставили, головне ви ходіт. Ти і продавець і консультант і прибиральниця, і двірник і вантажник і т.д

2. 9 апреля 2025

@ Гость , так і з директором в одній комірці їсти не можна, так як у кімнаті може знаходитися тільки одна людина.

3. 7 февраля 2025

Дуже цікава ситуація ! Узяли в РД Щербак яка обікрала Ekonom Class . Її батько викрав ключі після звільнення ! Що чекає на вашу меружу ?

4. 11 января 2025

Перерва: з 9 робочих годин — зараховують 8. Із 12 (робочих годин) — зараховують 11. Тобто по їх програмі 1 година — це перерва. В реальності: обід приблизно 15 хвилин. Стільця посидіти під час обіду — немає. Столу, щоб поїсти — немає. Чайнику зробити чай — немає. Їсти можно в тісній кімнаті з директором і стоячи. Туалету немає. Базової аптечки немає взагалі ніякої.

Після роботи: треба підмітати магазин + мити поли (холодною водою). Цей час не оплачується. В робочий (оплачуваний час) — прибирати не можна. Керівництво: цінують жополизів. Грубе і хамське відношення до працівників. Штрафи: за неправильно викладений товар, за те, що не привітався в покупцем.

Стажування: відсутнє (ніхто не стажує, ніхто нічого не пояснює). Коли я запитала, чи буде мені хтось щось пояснювати / стажувати, мені старший продавець відповіла: «тут ніхто цяцькатись з тобою не буде».

5. 20 августа 2024

Поработала я в Щодня и что могу сказать,начальство в магазине гнилое,очень любит **полизов.Выживали нормальных девочек,которые работали,а те,кто косячил реально,защищали и говорили,какие они молодцы.Кстати,эта жополизка до сих пор там работает.

6. 14 мая 2024

Працювала в офісі, атмосфера абсолютно не здорова, плітки літають швидше світла. Всі рішення приймає одна людина (директор-власниця), де головне потрапити на її гарний настрій. На працівниця будуть тиснути та вимагати наскільки це буде можливо, а коли заявляєш про рішення звільнитися,чуєш «упс, а що трапилось?»
    Працювала неофіційно, зп всю не виплатили, знайшли мільйон причин чому зрізали 30%.

7. 3 мая 2024

Я була на співбесіді. Давно, ще в 2018 році. Розмова з директоркою тривала напевне 1,5 години. Більша частина розмови була про те, чому я у свої 29 років незаміжня і без дітей. Питання: що, всі не такі як треба, ніхто не підходить? Тверження: треба, щоб вдома хтось чекав, не обовязково, щоб було кохання, треба щоб було з ким вдома поговорити.
    На мої питання щодо зарплати — коментарі, чого так багато. На мої питання щодо офіційного працевлаштування — а нащо це вам, а ви збираєтеся хворіти? а ми в разі хвороби допомогаємо, якщо потрібно.
    Звичайно, мені сказали, що зі мною звяжуться. Звичайно, не звязалися. Шкодую, що не припинила цю співбесіду і ці нетактовні питання, і витратила стільки часу на неприємне спілкування.

8. 20 декабря 2023

Я працювала в офісі компанії, все було ок. Але є токсичні люди, які не бажають компанії розвитку… Робота мені подобалось, але набридло сперечатися і переконувати в необхідності змін

Добавьте зарплату в компании Щодня

Добавить отзыв о работодателе Щодня

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Щодня?