Мережа магазинів «Салют» — це сучасна та динамічна роздрібна мережа, яка успішно працює на ринку вже більше 20 років. Ми постійно вдосконалюємося та розвиваємося, маючи на сьогоднішній день 9 маркетів, де активно функціонує власне виробництво та кондитерія.
Ми пишаємося нашим талановитим та працьовитим колективом, який забезпечує клієнтів найсмачнішими та найякіснішими продуктами кожен день.
Запрошуємо в свою команду однодумців, що цінують:
Стабільність . Ми гарантуємо своїм співробітникам офіційне працевлаштування, конкурентну заробітну плату, соціальний пакет та можливості для професійного зростання.
Можливість впливати на продукт та покращувати його . Ми заохочуємо ініціативу, цінуємо нові ідеї та надаємо можливості для навчання та саморозвитку. Хочеш змін — пропонуй.
Справжн ю командн у робот у . Ми віримо в силу спільних зусиль. Поруч з тобою буде людина, яка передасть всі знання і, за необхідності, зможе допомогти з незнайомими задачами.
Чесні та прозорі відносини. У нашій роботі ми покладаємося на відкритий діалог та взаємне повагу, щоб створити дружню та продуктивну атмосферу.
Якщо Ви прагнете досягти успіху, долучайтеся до команди професіоналів!
Отзывы о работе в Салют, зарплаты