Рулет — единственная компания в Полтавской области, которая занимается производством защитных роллетных систем. Наша продукция поставляется не только в Полтавскую, но и в Днепропетровскую, Киевскую и Харьковскую области. Рынок сбыта достаточно велик: это как оптовая, так и розничная торговля. Так же мы занимаемся продажей секционных ворот, солнцезащитных роллетных систем и жалюзей. Для нашего предприятия важно качество выпускаемой продукции, поэтому каждое изделие мы делаем добросовестно, вникая в детали. Мы ценим людей, которые работают в нашей компании, вкладывают свой талант, силы и время для получения наивысшего результата. И люди, ценят компанию. И поэтому над нами не властен кризис, депрессии и конкуренция. Мы движемся вперед и получаем от работы и от общения друг с другом неисгладимое удовольствие. Отзывы о работе в Рулет, зарплатыДобавьте зарплату в компании РулетДобавить отзыв о работодателе Рулет Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Рулет?
Полностью согласна с предидущими отзывами…Люди,которые бесконечно говорят про эмоциональный интеллект и про эмпатию,на самом деле этими качествами не обладают.Менеджер по персоналу Надежда,это что-то,так ювелирно притворяться при руководстве не тем,кем ты являешься,нужно ещё уметь!!!
Також в Рулеті,компанії,яка має мільйонні оберти заробітна плата навіки зупинилася на рівні 13-15 тисяч.Гідну зарплатню тут мають тільки ті,хто лише зади керівництва.А воно тільки те й робить,що будує стратегії,як накинути роботи,але не заплатити.Подумайте тисячу разів!!!
Даже дивная компанiя.Тут працюють тiльки мажори,дiтки забезпечених батькiв,а також люди низького достатку,якi з останнiх сил стараються довести,що вони також в топi.Будьте готовi,що спочатку всi будуть посмiхатися,як у дурдомi,а потiм з усiх полiзе гiмно.Власниця Колiнько Ганна Вiкторiвна не вважає за потрібне вітатися зранку,її чоловік постійно пре матюки,як вантажник з ринку. Незрозуміла фігура з Дніпра Наталія Володимирівна взагалі має мерзотний характер. Типу головний бухгалтер Світлана з останніх сил стримує себе,щоб не накинулися з матюками на своїх коллег,пияка та хамка.Окремо треба виділити рекрутера Надію,яка все доповідає керівництву(короче,грає роль шістки) збирає плітки, бреше, озабочена, але дуже боїться за своє місце,а тим часом бігає по співбесідах,бо також хоче звідси звалити.Цій особі не можна вживати алкоголю,бо починає лізти на всих чоловіків,розказувати,як вона *** і т.д.Зовнішньо тут панує спокій та дисципліна,але і вона приймає своєрідний відтінок-страх.Добре подумайте,чи потрібна вам така компанія,не ведіться на красиву картинку,в місці багато інших пристойних компаній!!!