ROZETKA − найбільший онлайн-ритейлер та один із найтехнологічніших e-commerce-проєктів у країні. Наша місія — бути універсальним помічником з вибору будь-якого товару в інтернеті. Єдиним місцем, де можна знайти все. Завдяки розумному пошуку та чесному сервісу ми робимо життя наших клієнтів трішки кращим просто зараз. Наші системи розробляються всередині компанії, щоб максимально гнучко і швидко вдосконалювати веб-сайт, автоматизувати роботу складу, поштоматів, служби доставки, фінансові та операційні процеси. ROZETKA – це не тільки інтернет-магазин і мобільний додаток, відомі користувачам. Це логістика між 460 містами, доставка товарів у день замовлення, мабуть, найтехнологічніший склад та інтеграція з партнерами світового рівня. Масштаб і складність наших процесів безпрецедентні, а наша робота по-справжньому змінює життя людей. Ви не просто станете частиною компанії – ви зробите свій унікальний внесок у її розвиток. Стежте за новими публікаціями, ми швидко зростаємо і часто оновлюємося. Побудували справжню корпоративну культуру Наші співробітники – не просто головний ресурс ROZETKA. Вони – душа нашої компанії. Неважливо, яка ваша посада в компанії, ви завжди можете скористатися нашими ресурсами і програмами для вашого комфорту, здоров’я та відпочинку. Від неймовірної ідеї до блискучого рішення Різноманітність у єдності ROZETKA об’єднує професіоналів, що мислять нестандартно. Ми бачимо світ по-різному і створюємо продукти, які люблять і використовують мільйони людей. E-commerce Challenges Ми створюємо один із найтехнологічніших e-commerce-проєктів у країні. Rozetka сьогодні – дещо краща, ніж учора, і так щодня. Щоб залишатися найкращими, ми маємо адаптуватися до нових умов і бути гнучкими. Отзывы о работе в Розетка, зарплаты
Дизайнер 1 28 000 грн Директор 1 40 000 грн Зам. директора 1 30 000 грн Кассир 7 7 000 .. 15 000 грн Кладовщик 2 5 000 .. 8 000 грн Кладовщик 1 кат. 1 15 000 грн Комлектовщик-сборщик 1 11 000 грн Комплектовщик 1 11 000 грн Контент-менеджер 2 4 000 .. 9 000 грн Менеджер по выдаче техники 2 6 500 .. 8 000 грн Менеджер-универсал 1 20 000 грн Оператор 2 4 000 .. 17 000 грн Оператор на телефон 1 20 000 грн Продавец-консультант 1 15 000 грн Сервис-менеджер 3 10 350 .. 13 000 грн Экспедитор 1 2 000 грн Добавьте зарплату в компании РозеткаДобавить отзыв о работодателе Розетка Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Розетка?
Я хотел начать разглагольствовать на тему тестов, который дает эйчар на позицию такой простой должности как контент-менеджер, но вы все можете увидеть сами в вакансиях. Эйчара точно били в школе за то, что он такой отличник и нетакуся… Особенно мне понравились моменты как на скринах. Я теперь не удивлен, почему у них так коряво верстается кастомный рич и почему они не обновляют шаблоны рича по 5 лет, на обновление функционала которых требуется 5 минут.

@@ Гость , виглядає дуже не схоже на точки видачі — напевно ти працював на франшизі. Особливо про протирання підлоги — таке взагалі перший раз чую)
@ Гость ,
Багатьом моїм знайомим приходило смс про якусь віддалену роботу в Розетка. Де дуже легкі гроші. Мені теж таке приходило.
Але бути мамонтом і попастися на такий розвод це сильно…
Будьте готовы что вам будут отвечать по 3-4 дня как было у меня( Не знаю по каким причинам это произошло, но подав вакансию мне перезвонили аж в течении 3-4 дней, назначили собеседование онлайн и сказали что отправят смс с ссылкой на зум, но в итоге отправили мне на другой телеграмм, в итоге собеседование не было( а на мои объяснения мне отвечают спустя так же 3-4 дня и примерно вот такого характера (, на скільки, я памʼятаю у нас з Вами був шанс поспілкуватися, та Ви проігнорували співбесіду і не вийшли на зв’язок. Тому ми вдячні Вам за Ваш інтерес до нашої компанії, але наші колеги повинні ставитися відповідально до домовленостей, так як це цінно для компанії.) и все также на мои объяснения почему так произошло в ответ я получал до свидания и прочее. Так что я не удивлен почему про розетку такие плохие отзывы

Кто работал в офисе на Кирилловской (закупщики, категорийные), какие условия работы, уровень зарплаты?
«Коротше, оминайте цю контору. Вище керівництво тут дуже погане. Якщо ви їм не сподобаєтесь, то повірте — працювати буде ще важче, бо на вас тиснутимуть з усіх боків. Поки тут працює Альона як регіональний керівник та інші особи з оточення Шеремети, ситуація не зміниться. Альона позбавила роботи не одну людину. Так, інколи з її боку бувають моменти справедливості, але вони мізерні. Вона бреше вам в очі, а потім ще й поширює неправдиві чутки. Тому уникайте цього місця й шукайте щось краще.
А що стосується роботи — тут повно проблем. Помилок і недоліків у розетці вистачає: як у ставленні до працівників, так і в рівні заробітної плати. Посадові обов’язки, зазначені в інструкції, насправді сильно відрізняються від реальності.»
Всім привіт! Нарешті настав мій час розповісти про роботу в RZTK. Працював там приблизно 5-7 років і побачив дуже багато як хорошого в перші роки, так і всього іншого в наступні.
Почну з позитивного. Перші роки були чудові: багато людей справді були зацікавлені у твоєму розвитку, давали все необхідне для навчання. Якщо була потрібна допомога – вихідні чи якісь інші питання, всі двері були відкриті. Особлива подяка Славі – прекрасний керівник на Петрівці. Я працював із задоволенням, ходив на роботу з посмішкою щодня. Так, було важко обслуговувати велику кількість клієнтів, але атмосфера була крута. Зарплата на той момент була нормальною, і нарікань не було.
Але в певний момент усе почало йти вниз. Раніше на день народження давали сертифікати, вітали колеги, а потім – різко перестали. Колись безкоштовний чай і кава зникли. Пам’ятаю, як під час карантину працювали на повну, навіть доводилося ходити на роботу пішки, бо транспорт не працював. Але тоді робота була мрією, і це не здавалося чимось складним.
Переломний момент настав, коли компанія почала активно розширюватися. Зарплата почала просідати, і через це довелося перевестися з Петрівки на іншу точку. Почав працювати продавцем-універсалом, і тут почалося найцікавіше. Відкриття магазину було спільною справою всіх працівників, але через кілька місяців залишилося лише двоє співробітників, які тримали все на собі. Знайти нових працівників було важко – люди приходили на місяць-два і звільнялися.
Частина роботи була фізично важкою, але зарплата у всіх була фактично однакова. Потім почали набирати в основному дівчат, які не могли розвантажувати товар, а чоловіки через це працювали на знос. У мене особисто серйозно постраждала спина через постійні навантаження.
Через рік ситуація покращилася – прийшли знайомі, і нарешті склалася команда мрії. Ми працювали злагоджено, виконували всі обов’язки ідеально. Але в пікові періоди – на Чорну п’ятницю та перед Новим роком – ми залишалися на роботі до 23:40, хоча магазин працював до 22:00. Просто фізично не встигали все зробити.
Згодом змінився керівник, і до нас прийшла Усата Ірина. З нею ніхто не хотів працювати – вона «криса», зливала всю інформацію вищому керівництву, навіть якщо це були просто розмови. Ми були знесилені, вихідних майже не було, але замість підтримки отримували лише догани. Якщо казали, що не встигаємо щось зробити через нестачу персоналу, відповідь була одна: «Нажаль».
Проблеми накопичувалися, і ми почали частіше жалітися, адже працювати ставало все важче, а змін не було. Зарплата майже не зростала, хоча обов’язків ставало більше. Одного разу приїхав регіональний директор і запитав, що у нас відбувається. Ми чесно розповіли про всі труднощі – важке розвантаження, брак людей, відсутність допомоги. Але після цього почули, що нас хочуть позбутися.
Нас почали «душити» – чіплялися до дрібниць, вимагали ідеальної чистоти, тиснули на продаж послуг. Варіант був один: або перехід на інший магазин, або звільнення. Після переводу ситуація трохи покращилася – керівник на новій точці був адекватний, але в компанії загалом ставало тільки гірше.
З кожним роком ставлення до співробітників погіршувалося. Захворів? «Візьми один вихідний і повертайся». Потрібно поїхати в село на похорон? «А чому ти не попередив заздалегідь?». Таке ставлення – просто неприпустиме.
Якщо ви хочете будувати кар’єру в компанії, треба бути «улюбленцем» керівництва, доносити на колег і продавати топ-послуги. Без цього вас просто затиснуть. Якщо хтось думає йти працювати в ROZETKA – майте на увазі, що вакансії на точках видач відкриваються не просто так. Робота важка, зарплата не відповідає зусиллям, а посадові інструкції сильно відрізняються від реальності.
Зарплата виплачується вчасно, але цифри на сайті можуть сильно відрізнятися від того, що ви отримаєте. Премії залежать від продажів і кількості відпрацьованих днів (23-25 на місяць). Навіть кулера з водою зараз немає – купуй сам.
Загалом, якщо ви хочете працювати тут – добре подумайте. Все залежить від керівника, але загальна ситуація в компанії залишає бажати кращого.
А ставлення співробітників до покупців теж стало погане всі думають про гроші і як пошвидше видати замовлення. Багато співробітників навідь не знаю як користуватись ти чи іншим .Так товарів багато але навідь бази розуміння 0 просто . Коли мене навчали це було реально класна навчання але це було дуже давно . А зараз навідь з олх візьмуть шкета він попрацює і звільниці .Слоган розетки незамінних немає . Їм простіше найняти молодняків і замінити кваліфікованих тому що більше за все критикують цю роботу вони а молодняку пофіг працює і все і прицьому неякісно .
Висновок: не рекомендую роботу в ROZETKA. Зарплата низька, ставлення до співробітників жахливе, а кар’єрне зростання можливе тільки для «улюбленців». Сподіваюся, кожен знайде собі кращу роботу, ніж ця.
Дочка хочет устроиться…Я в шоке….Как в анекдоте, обещать, не значит женится….нблюдаем, отпишу обязательно.. со всеми подробностями…
@ Гость , у якому місті працювали? на якій точці? (переглядаю вакансії, цікавлюсь для себе). ..
Читаю тут відгуки… Я була кращої думки…..
Але, якщо розетка співпрацює з шахраями — нічого доброго не буде!
Є аутсорсингова «компанія» Філлін, яка набирає тимчасових працівників на Розетку. Набирає і….не виплачує всі зароблені гроші!
Можливо керівництво Розетки про то не знає…..
А якщо знає — нащо ви співпрацюєте з шахраями???
Rozeta.ua займається шахрайством.Підробляв у них в інтернеті,по закупівлі товару.Купував їм товар,за що вони обіцяли повернути кошти з відсотками.Але свої ж гроші з відсотками одразу неможна було забрати,так як їхня якась там система не пропускала без виконання ще одного завдання,потім іще(бо в них ще якійсь рівні і статуси є)І більше того,адміністратор,яких тебе курирує,не попереджає про те що ціна за кожне наступне завдання підвищується.В мене було з 1400 грн.рівні підвищувались 18000 грн.Але це таке завдання я виконав і в мене накопичилось на торговому рахунку(це інтерфейс їхньої системи)69000 грн.І знову почалися пригоди,я запитав у адміністратора,чи можу я вже вивести ці кошти собі на картку з цієї системи.Вона сказала що можна,що я і намагався зробити.Але мої кошти заблокувало в цій системі.І вже потім вона попередила що потрібно було частково виводити кошти,не більше 30000 грн.Мені запропонували «вихід»,як вони сказали,треба виконати ще 3 завдання і тоді кошти розблокуються.А одне завдання на секундочку,купити товар на суму 13000 грн.Я відмовився.Так що мої кошти які я вклав(А це приблизно 23000 грн.)так і не повернулись.Вони висять в їхній системі заблоковані.Так що вони ці гроші в мене вкрали.
Отже не рекомендую підробляти в компанії»rozetka ua»,там працюють шахраї!!!!
Ну що ж, настав час написати і мені стосовно цієї компанії в якій я працювала майже рік.Мені пощастило що в мене був класний колектив і адекватний керівник, який дійсно людина з великої літери. На цьому можна закінчувати . Здається що розетка- явно не компанія бідося, але вище керівництво настільки скупе, що коли приходиш працювати то думаєш боже шо за… Через певні сімейні обставини мені довелося працювати стільки часу але знову ж таки мені пощастило бо був класний колектив.
Що ж,легко перелічити що ти не робиш.Бо робиш ти все і навіть більше.Вантажник , навіть якщо на відділені всі дівчата ,ну і що що фактична вага товару 100 кг; касир +стоїш на видачі, який несе відповідальність своїми грошима за ВСЕ , що є в залі, на складі, за те чи будуть виносити алкоголь, тут можна певно додати що ти будеш охоронцем, мерчандайзер, прибиральник який миє ту вітрину кожен день, сервіс-менеджер який поміж видач робить ВЕСЬ СЕРВІС(повернення, ремонт, відновс ,пікселі і ТД), та і комірник в загальному (інвентаризація, робота з складом , знову миття складу ). Ще ти маєш продавати гарантії бо ж недостатньо того що ти вже робиш !
Після такої роботи можеш забути про своє здоров’я, мінус ноги і спина бо тягаєте тяжке а компанія-бідося тільки через купу часу додумалася взяти вантажника, і то ви будете помагати йому, і ТО ТІЛЬКИ на чорну п’ятницю.Як то кажуть одноразова акція.
Стосовно вищого керівництва це взагалі окрема тема.
Вони хочуть щоб люди працювати за безцінь, бо по суті так і є .На цій роботі ти заробляєш як і всюди але ти працюєш по 220-240 годин на місяць при нормі 170-180. Коли розмова заходила стосовно підняття зп , то можна було зрозуміти що це жах які жлоби. Це не та кампанія яка бачить в тобі особистість, ти простий видавала , якому можуть вписати штраф за незначний провтик(мені пощастило з керівником, такого не було , але в інших регіонах так, так і ще раз так).
Сумно коли бачиш що компанія щороку тільки зростає і отримує більший прибуток але персонал який працює дуже довго для такої роботи (2-4 роки) йде бо сам в шоці від абсурдності керівників та умов роботи .Але компанії легше знайти нових працівників які нічого не будуть знати, але будуть працювати в таких умовах за такі гроші, через що не буде адекватного сервісу та обслуговування- збільшення негативних відгуків, ну та це ж простіше бо навіщо тримати в компанії людей які ну капець як багато знають про все. Треба задуматися коли бачите тєкучку кожні 3-4 місяці , і то це в кращому випадку.
Загалом не найкраща компанія для роботи ,бо тут ти вгробиш своє здоров’я у всіх планах. Тільки через людей і трималась але , на щастя, сподіваюся це закінчилося назавжди.Якщо є можливість обрати іншу роботу -сміливо обирайте, бо тут ти ніхто і звати тебе ніяк.Нічого не втратите якщо сюди не підете , збережете нерви і фізичне здоров’я.
Менеджер по выдаче товаров. Как сладко звучит, а?) расскажу вам про день такого «менеджера».
Приходишь за 15 мин до открытия, потому что нужно открыться и провести инвентаризацию всех посылок (каждый день). Печатаешь ценники для алкоголя, каждый подписываешь и заменяешь. В период с 9-11 утра приезжают машины, которые тебе нужно выгружать полностью самому — и не важно, что ты весишь 45 кг, а водитель 145 — главное, что у тебя ведь модное слово «менеджер» в должности. А водитель — это так, нежная принцесса, которая никому ничего не обязана. Разгружаешь ты 150+ посылок в одно рыло (это если вы работаете на «маленькой» по их мнению точке), тащишь корма по 20 кг, аккумуляторы по 25 и прочее [вырезано]. Потом принимаешь все посылки, расставляешь на палету. Нет места на палете? Ну значит на голову себе поставь, а че. И вот, 11-12 часов дня, вроде ты свободен — но нет. Каждый день нужно делать какой-то бред и каждый день присылается новый бред. Обновить документы, что-то написать, инвент мист экспресс, принять кучу алкоголя и расставить его на полки, сделать сервисный возврат, консультация по алкоголю и прочее. И все это пока у тебя люди, а тебе им нужно корчить улыбку после разгрузки машин. В течении дня нужно по 100 раз протереть полы, а то «уровень влажности слишком низкий», и не важно, что вы находитесь в помещении из [вырезано] и палок и его уровень не может быть нормальным априори. У вас 120 выдач? Поздравляем, отличная работа! Ведь норма до 150 на человека. Вот только никто из руководства никогда не выдавал и по 100 посылок и не знает, каково это. Кстати, перерыва у вас нет, работаете одни — ешьте, как собака, в туалет ходите так же, ведь в течении дня у вас нет перерыва, а после 16:00 вы не имеете права даже на перерыв в 15 мин. Вот мне интересно, почему кто-то из руководства не пробовал работать по 11 часов, делая миллион задач и буквально не ПРИСЕДАЯ, до такой степени, что ну тупо нет возможности сходить в туалет по-маленькому? Сомневаюсь. В общем, в конце этого замечательного дня вам нужно оформить миллион возвратов, собрать просроченные посылки с полок, и на весь этот бред потратить мин 30-40, потому что, напоминаю — вы еще и обслуга для людей. В самом конце протрите пол в 101 раз, посчитайте кассу и… ой! А оказалось, что сегодня к вам заходил инспектор и директор. Вы зарабатываете мизерные 15 тыс. в области столицы? Ну так заработаете еще более мизерную сумму из-за того, что не успели вытереть пот с лица после миллиона разгрузок и отгрузок и выглядели не так, как хотел инспектор! И вот вы идете домой после долгого рабочего дня, ваши спина и шея болят, как у старика, в животе урчит, ведь вы не успели поесть, а в кармане мизерные копейки… и вы задаетесь судьбоносным вопросом: что я здесь делаю и зачем я себя мучаю?
Розетка, нанимайте как минимум грузчиков для машин и складов, либо ставьте железно два менеджера на ваши любимые 150 выдач. Иначе скоро ваша контора окончательно закроется.
Ах да — продавцы приходят забирать товар с Алика и потом приносят вам его же в красивой упаковочке на отправку клиенту. Ну это так, к слову.
К слову, никакой надбавки за просто изнечтожающее количество работы в период акций нет. Ну так, по приколу поработаете 9 дней подряд, ну или 8, пока у вашего единственного коллеги отпуск — ну а что, вам же нравится ваша работа. А если нет — фу, хóдите с кислой миной, минус премия!
Если вы будете давать слабину — руководство ею воспользуется, поверьте. В целом любая работа, от починки приборов до долботни с генератором, будет плотностью на вас. Ведь вы такой ценный сотрудник.
СЛУЧАЙ про попытку устроится на работу и без тактность HR ИЛИ КТО там принимает. Короче был один случай лето год назад я жил в маленьком городке дал заявку потому что в моём городе открывался пункт выдачи. Короче говоря я приехал в большой город по делам и там как раз начиналась мощнейшая гроза. Ну сделал я половину дел нужно идти в другую точку и не попасть под грозу. ЗВОНИТ МНЕ девушка представляется что она с розетки. Я кучу раз говорю что мне не сильно удобно говорить она продолжает настырно распрашивать и предлогать. Я и так еле слышал было сильно людное место мне нужно было спешить в другую точку маршрута а мне звонят и втирают дичь «А вы были в наших магазинах розетки а вы прийдите к нам посмотрите» и подобное Короче сидел отвечал на тупые вопросы потом не выдержал говорил пока шел к точке . Короче пришлось БРОСИТЬ ТРУБКУ ОТ ТАКОЙ БЕЗТАКТНОСТИ . В итоге промок тогда был мощный дождь и так работу и не получил. (Приложу фото того дня)

Давно хотел оставить прекрасный отзыв о этой чудесной компании, ну что ж сказать, время пришло. Для сравнения хотел бы начать и сказать в первую очередь как выглядела Розтека в 2020 году, когда только пришел работать, фиксированные должности, зарплата как полагается, было достаточно неплохо в то время получать среднюю зарплату от 20 тысяч гривен, это не в сезон, в сезон куда больше можно было заработать, это на период 2020-2021 года, должностей на магазине было много, менеджер по выдаче алкоголя, кассиры, информация, менеджер по выдаче заказов, кладовщики, да, в сезонные месяца приходилось помогать коллегам но это было не так сложно, так как штат был большим и он это позволял, но перед началом 2022 года, руководство компании начало делать частичную универсализацию, на простом языке сокращение должностей, убрали сначала кладовщиков, потом менеджеров по выдаче алкоголя и кассиров, на некоторых магазинах убрали и информацию и теперь все эти обязанности падали на плечи менеджера по выдаче товара. Начало войны, зарплаты задерживают, пришлось ждать дольше месяца что бы получить отработанную зарплату за февраль. Ну и тут пошло так сказать самое веселое, мотивацию которые сотрудник получает к зарплате, а это выдачи товара, а это всегда 60-70 процентов вашей зарплаты, так как ваша ставка были минимальной зарплатой, ее убирают, в Киеве обстерлы ситуация критическая руководству все равно, если ты только не выехал с города где ты работал, тебя принудительно заставляли выйти на работу, что бы отгрузить ценный товар подальше с Киева, что бы через несколько недель, это добро приехало обратно еще в большем количестве на точку выдачи. С периода марта и по июнь месяц, пришлось работать как посчитают, одному региональному директору и бухгалтеру было известно как считали ваши часы, когда приходилось работать даже суточно на магазине, что бы успевать принимать товар, отгружать товар. Но в июле с барского плеча вернули мотивацию и до конца 2023 года еще что то можно было заработать от 20 до 28 тысяч но работать нужно было очень много. Зарплату с 2022 года каждый год обещают пересмотреть и повысить но эти сказки до сих пор рассказывают, но по факту они ничего не собираются менять, а наоборот ее понижают. Про обязанности на работе, ну что тут сказать, после универсализации, ты 1) кассир, 2) кладовщик 3) грузчик, 4) менеджер по выдачи интернет заказов и алкоголя, 5) мерчандайзер, 6) уборщик, да-да, по выходным ты еще раз в месяц принудительно обязан выйти и вымыть витрину и стеллажи с алкоголем, так как, потому что должен, а если этого не сделаешь, то придет аудитор или не дай бог региональный директор и увидит это, ну готовься быть оштрафованным, 7) менеджер по выдаче посылок пром или meest express. Про карьерный рост можете забыть, если ты не находишься своим носиком в двух сантиметров от анального отверстия Тарвердиевой, как настоящий крыс не доносишь на своих сотрудник и не пытаешься боготворить выше указанную личность, то на этой выдаче будешь работать до конца своей жизни, кроме как хорошей дружбе и преданности к данной личности и отсутствие уважения к себе, возможно тебе кинуть кость в виде директора магазина, а так самые хорошие должности имеют очень хорошие знакомые или ну очень хорошие лицемеры, других людей в там не найдете, кумовство тотальное. По аудитору ну тут тоже все очень интересно, если твой директор точки выдачи не хороший его знакомый, то поверь найдут до чего докопаться, будьте готовы даже быть на выходном и отлично завершить свои смены перед выходными, выполнить все необходимые обязанности, если другая смена облажается, будут виноваты все, объяснительные, хамское отчитывание и конечно же внутренний штраф вашей мотивации. Продажа пустых гарантий или сервисных услуг, не забываете, это ваша восьмая или девятая обязанность которую вы должны так же выполнять, не выполнение этих продаж, так же влекут негативные разговоры и очень приятные общение со стороны регионального директора. Кража товара с витрины, вы думаете это покрывает компания, забудьте это ваша 10 обязанность на работе, вы еще как охранник должны следить за витриной, даже при наличии охраны, ну и конечно все это оплачивается с вашего кармана. Зарплата и ее подсчет, есть формула как ее высчитать, но все равно все не сходиться в вашу пользу, так как правильный расчет знает Бог пойми кто, ну и конечно же Вам никто не скажет как точно высчитать зарплату, еще бы, что бы вам платили как положено. Выгрузка товара, ну это тоже очень интересный момент, на многих магазинах отсутствует банальная рампа или какие либо нормальные условия для выгрузки товара, повезло работать на магазине формата M или L, ну будь готов выгружать стиральные машинки, холодильники, генераторы товары со склада бор где напольнители, порошки и корма, где только один ящик весит от 30+ килограмм на своем горбу, ну и конечно же многие водители это инвалиды с грыжами или какими то хроническими болезнями, что им противопоказано помогать выгружать такой товар, благо были те кто помогал, единицы, но им отдельное благодарство, а так, будь готов рвать пупик ну и конечно те бумаги которые вы подписываете про охорону здоровья, где указано что не больше 15 килограмм в час вы можете поднимать, забудьте, это просто так, для формальности. Отношения не адекватных клиентов, которые об вас ноги вытирают и где эти мрази неправы, думаете компания за вас как за своего сотрудника заступается? Забудьте, вас сделают виноватым в случае полной неправоты клиента, еще ему скидочку предложат, попросят извинение просить у директора точки, а вас еще дополнительно оштрафуют. Ну и так же очень смешной момент, раньше те кто приходили на работу и стажировку им в первые дни делали учетную базу, что бы ты мог уже работать на мотивацию, сейчас там бедолаги неделями работают за бесплатно, что бы получить через несколько недель учетную базу. Ну и это лишь вершина айсберга, сколько же там гнили я увидел за эти несколько лет, уверен что дизлайков накидают хомячки регионального директора, но им правда всегда глаза резала, офис живет другой реальностью, видимые проблемы на точках выдачи у них не существуют, а тем кто задумывался над работой в этой компании подумайте дважды, не верите словам, ну тогда желаю удачи испробуйте эту отличную работу на своей шкуре, умный учится на ошибках других.
На 13 тис треба пахати і пахати. Колись прицювала контент-менеджером, ставка 7 тис, все інше бонуси, за які потрібно **ошити
Прочитала рекламу, що їм потрібні люди на упаковку товарів. Тіпа в день
680 грн але там ще залежить від того яку норму робишь і так далі казки балачки… Розвозка безкоштовно з мого міста. Коли приїхали на склад я була здивована брудом, бо не очікувала побачити такий бомж-склад. Щоб ви розуміли телефон брати на робоче місце не можна. Ну да ладно, пройшли всі бумажні процедури і сказали щоб під кінець робочого дня ми до них підійшли, щоб спитати чи нам сподобалося робота, ну ок і я з іншими дівчатами з мого ж міста почала працювати(перший день стажування почався) дали наставника якого призначають вникнути в принцип роботи. Ок попрацювали підійшли до них як попросили щоб сказати про свої враження, а мені кажуть ви нам не підходите. Питаю, чому?-відповідь дівчинки:»нам про це не відомо». Кажу як це так я цілий день працювала просто так? Вона ну ми вам ций день оплатимо тільки не повністю. Реквізити картки вони ж брали тоді думаю ну ок. Сказала що в них виплата зарплати до 25 числа (платять вони тіпа 2 рази на місяць). Ну обратно всіх відвезли ну і до сих пір чекаю ті 300 чи 400 грн та хай навіть 200 грн- я працювала. Звоню 25 числа вона скаже ой в них там перерахунок, чекайте до 10 числа наступного місяця. Ций день настав, пишу смс де гроші і тут шо?- правильно МОРОЗ. Пройшло 1.5 місяця я нічого не отримала. Тому нешановні власники розетки, хай вам і вашій сім’ї це в 100 тисяч разів по кармі вернеться для вашого ж здоров’я. Карма за мій і не тільки,та за всіх людей яких ви дурете. Людоньки пишіть завжди скарги про таких роботодавців. Поки ми мовчимо вони нас використовують. Пишіть зразу, це наша з вами самооцінка. Хай вони наймають безкоштовно на них працювати своїх родичів. Пишіть скрізь, щоб люди знали хто є хто.Інакше в Україні ми не доб’ємося вищих зарплат. Треба відстоювати свої права.
Проработал 3 месяца и уже есть что сказать.
1. Агрессивная рекламная компания, которая играет в каждом магазине, мол им постоянно нужны люди (зп больше платите, тогда может и будут люди)
2. Ты — универсал. Значит ты должен разгрузить 3 машины. Боксы и коробки бывают по 30+ кг, жалобы на склад писать бесполезно, тебе просто скажут что «услышали».
3. Зарплата — тут уже смех. Твоя зп зависит от сезона и конечно же услуг. Услуги по типу доп гарантии и прочий мусор. Если не будешь продавать — тебя будут спрашивать за это, мол почему ты не продал услуг в этом месяце, в общем давить. Мотивация за услуги кстати 10% от их стоимости.
4. Немного о товаре. Как же не упомянуть кошачьи корма и наполнители по 15кг и всякий алишный шлак от других продавцов. Розетка стала мусорной ямой в которую люьт [вырезано], а продавцы это хавают. Техникт приезжает 10-15% от всего товара который приехал на точку
5. Конченные клиенты. Раз ты продавец — значит ты всё знаешь и об тебя можно вытереть ноги и плюнуть в лицо. а ты стой и с довольным хлебалом терпи. + розетка перешла на другую фин компанию, которая требует подписи чека за покупку наличкой. даже если купят условный пакет 2 грн — подписывай
6. руководству на тебя похер. заболел? трагедия? выходи на смену. потому что тебя никто заменить нк сможет. а так же не могу не упомянуть звонки от твоего начальника с просьбой на коленях кого то заменить, естественно никто это делать не будет
7. постоянные проверки. региональные директоры, представители фин компании, аудит. что-то сделал не по правилам?? штраф и капанье на мозги на протяжении дня
8. на зп 20-22000 можете рассчитывать только в сезон акций. когда все полки забиты товаром до верху
9. Хочу выделить отдельных особей женского пола которые заказывают по 20 пар одежды, 2 часа их меряют и забирают 1 позицию. Вымрите пожалуйста. Утором ты должен будешь это всё вернуть на склад)))
10. ну и на последок. есть водители дегенераты, в основном которые приезжают со склада bor_1. тебе нужно помочь выгрузить контейнер весом 30 кг и на выдаче запара? выгружай сам потому что водитель просто скажет нет и начнет читать морали как ему тяжело ездить весь день за рулём)0)0)0
В общем подведу итог. Если вам ваша работа покажется плохой — поработайте на розетке. раньше я считал розетку хорошими магазином — то сейчас это выгребная яма с горой товара с алиэкспресса, кошачьими наполнителями, копеечной выплатой за больничные, низкой зарплатой (7го октября мне пришла зп 15000) и клиентами мразями которые вытрут об тебя ноги при первой возможности.
Я надеюсь мой отзыв поможет вам найти хорошую работу и не поддастся агрессивной рекламе розетки. Миру вам
Не цінують навички, не оцінили мій внесок у розвиток, тільки шаблони всякі шлють, загалом – прохідний двіри. Добре що вони відмовили і я зміг продовжити пошук роботи в нормах. компанії))) Потратив час на співбесіду та після цього зробив ТЗ і вони мені сказали що все підходить але не візьмемо на роботу! Також фідбек обіцяють, але не дають якщо не писати, я по відгукам це зразу зрозумів. Їхні шаблони відповідей на відхилення це просто копіпаста. Взагалом витратив час на співбесіду та ТЗ впусту, скоріше зробив безкоштовну роботу. Вакансія на SEO спеціаліста, а також на інші вакансії будуть і завтра і через 10 років висіти.
Звільнилася декілька місяців тому з броварського складу. Та от на очі попалася вакансія яка висіла біля смітника(де і місце розетці) від розетки прочитав яку я була шокована від брехні, що там написано. Тому хочу написати правду як повинна виглядати вакснсія від розетки.
— неофіційне працевлаштування.
— низькі зп, що обіцяють не платять.
— брудний склад.
— вся робоча техніка стара та ледве працює як і вай фай.
— робочий графік вам даватимуть тільки на тиждень вперед на місяць не дають, щоб мати змогу правити його як зручно старшим зміни.
— ви на складі будете різноробочим, бо через нехватку людей вас тягатимуть по складу закривати дірки в інших відділах.
— в ваш вихідний день можуть позвонити та викликати на роботу, їм все одно на ваші справи.
— карєрний зріст можливий якщо ви готові ображати, принижувати та ставитися несправедливо до таках самих працівників як ви.
— робота ввесь день на ногах, сидіти не можна. Тому варикоз, грижі, тиск вам гарантовано.
— про розвозку це правда вона є. Бо возять людей за 200 км. через небажання місцевих там працювати.
Девіз керівників складу та смотрящіх за складом які там збираються кожного четверга незрозуміло для чого це БРЕХНЯ БРЕХНЯ БРЕХНЯ та неповага до людей. Влітку збирали людей та обіцяли в вересні підняти з/п нарешті за останні 5 років. Так от як вже розповіли мені працюючі досі там люди, вони зібрали склад та почали знову брехати, видумувати іді**ські формули. Врешті решт такого накрутили, що людям знизили з/п, а не підняли. Люди масово звільняються, бо вже не вірять, що ці рашисти щось добре зроблять.На сьогодні розетка як роботодавець це ганьба. Знову таки брешуть, що це все через війну, а в той час будують нові конвеєри за сотні тисяч долларів, відкривають нові магазини, реклама з кожної праски та собі рідним не забувають регулярно підіймати з/п, щоб не дай бог не схудли їх фейси.
@Гость, не варто! Почитайте відгуки колишніх працівників, зряплати там 13 тис гр. для редакторів сайту! Шукають 2й рік))
Конченый маркет плейс на котором больше не буду ничего покупать. Сначало протягать по собеседованиям, сказать вы нам подходите)) ну после этого же и отменяешь собес в другие компании, просят документы(не для оформления) и потом игнор… И после 2-3 дней приходит уведомление что управляющий сделал выбор в пользу другого кандидата?? Что? К чему надо было мои документы сканить куда то отправлять? Максимально конченый маркет плейс и как работодатель, но как вижу по отзывам, только рад что не взяли на работу, а то было бы хуже((
Працювала на складі в Броварах. Зарплати низькі те, що обіцяють в вакансіях не правда. Робота важка постійно ганяють по складу закривати дірки в інших відділах, на роботу виводять мінімум людей щоб людина працювала за трьох, склад дуже грязний. Старожили казали що останній раз зарплату підвищували років 5 назад, на нові магазини рекламу та собі рідним гроші на розетці є а простим роботягам немає. Ще дуже здивувало що на складі панує русский мир днями та ночами працівники слухають рашиський блатняк реп та навіть тих співаків які закликають вбивати українців і керівництву на це фіолетово.
Кого [вырезано] це цікавить хто з ким спить??? На розетці немає більше проблем? Може з/п влаштовує? Чи вирішення робочих та людських проблем? [вырезано] тут ниєш хто кого тр***є???
Можна брати товар , користуватись їм а потім повернути , і нічого не буде .
Можна їздити у відрядження , писати більше бензину для відрядження, платить компанія .
Регіональний директор східного регіону Розетки — Нетребенко
На даний момент робить собі відрядження, і касиру Мігур,щоб *** її там .
Відрядження на Розетці для *** з своїми колегами , за рахунок компанії.
Можна зняти собі отель , добові і ***.
Гарна компанія, і співробітники.
Нетребенко одружений і має доньку , але це їх не зупиняє .
Моральні і сімейні цінності на вищому рівні .
Ось такі незламні люди в Харкові.
@Гость, Добрий день!
Нам шкода, що ваш досвід у нашій компанії не відповів вашим очікуванням. Наша компанія завжди прагне створювати сприятливе робоче середовище для всіх наших співробітників.
Ми візьмемо ваші коментарі до уваги і будемо працювати над тим, щоб покращувати наші процеси та умови праці.
Дякуємо за зворотній зв’язок!
Почну з приємного!Це керівництво, молоді люди.Ви з ними на ти без Ви і іншої радянщини.Керівництво чудове і ви завжди можете звернутись з будь якої потреби і ваше питання будуть зі зворотнім зв’язком.2022-23 роки праці.Можно добряче заробити продаючи додаткові послуги, тим паче деяким людям вони дуже потрібні.Навчишся клеяти плівки і краще розбиратися майже у всіх типах товарів.По зарплаті, середня плата, навіть трохи вище.
З негативного!
Якщо ви хлопець, то вам пощастило.Будете постійним вантажником, дівчатка ж тяжке не піднімають,але зарплату отримають таку ж саму.:(Робота в парі з дівчинкою, носити вам і носити.Звичайно це ж норма, ні.Якщо працюєте з хлопцем, значно легше, є кому допомогти з тяжким товаром.Але ви навчитесь саморуч перенести півтонний холодильник, або стіралку.Ні, дівчатка Вам не допоможуть.Це єдиний мінус в роботі, все інше фігня.
Працювала в розетці більше 2 роки на посаді продавець-універсал на точці видачі. Довелося звільнитися оскільки умови праці змінились в гіршу сторону, додають більше завдань(пошту міст, сторонні посилки, напарювання послуг, ) а заробітна плата залишилась на тому рівні як і була а інколи навіть виходить менше ніж обіцяли. Уже як 4 місяці не працюю в компанії ала спілкуюся з старими колегами то кажуть стало ще гірше завдяки регіональному керівнику в Києві Альоні.
Самое херовое место работы, ужасный колектив, тяжелая работа, зп копейки, отношение гамно, куча проблем которые не кто не решает
З першого лютого ввели окремим полем комісію коли людина купує товар від іншого продавця. Якщо клієнт стає в чергу через додаток а оплату відкривають на касі ОТК , щоб вивести от плата на касу ФК треба сканувати штрих код, копіювати РОЗ або вручну вбивати номер все це час який людина нервує особливо якщо поспішає. Багатьом людям не потрібен чек і вони кричать «давайтє бистрєє» Продавець озвучує суму з графи «до сплати» а відкриваючи замовлення на ФК кладе комісію з свого карману. Питання : ви зробили це нововведення для покращення сервісу чи для додаткового стресу для працівників та гостів магазину?
@Гость, согласен аналогичная история, договора дают заполнить только подпись и инициалы и все, по факту едешь на одну вакансию, а выходит все совсем по другому, пол дня убирали склад, таскали палеты с одного места в другое.
По факту ты попадаешь на должность уборщика.
Но самое интересное, что с собой ничего брать нельзя, телефоны остаются в раздевалке. В шкафчике который можно открыть одним ударом в замок.
Лучше тратить свое время на данную работу.
@HR ROZETKA, работал, у вас на складе честно нормально, но иногда коллектив не очень у вас, некоторые [вырезано] которые ничего по-сути не роблять, а некоторые норм,да водителя есть [вырезано] извиняюсь за маты.
И САМОЕ ВАЖНОЕ, ЧТО МНЕ НА СПИСАНИИ ПОПАЛАСЬ СТИРАЛЬНАЯ МАШИНА ИЗ МОСКВЫ.
УКРЫТИЯ ТАМ НЕТ!!! КОГДА ТРЕВОГА ЛЮДИ НИКУДА НЕ ИДУТ. УЧИТЫВАЯ, ЧТО КИЕВ ПОСТОЯННО ОБСТРЕЛИВАЮТ НАХОДИТЬСЯ ТАМ НЕБЕЗОПАСНО. 100 РАЗ ПОДУМАЙТЕ ПЕРЕД ТЕМ КАК ТУДА ЕХАТЬ. ВСЕ ЧТО В ОТЗЫВАХ ПИШУТ ПРАВДА!
я с Чернигова. По телефону сказали, что зп от 15к до 18к и даже больше. Учитывая, что будут ночные смены +- так и должно было быть. Когда приехала на оформление
(неофициальное) мне дали договор где указано, что ставка 65 грн в 1 час. Когда пришла на сам склад обучения было в течении дня 1 сотрудник рассказывал инфу 20 людям. На второй день я приступтла к обязанностям. По договору я уппковщик, но через неделю сказали, что ТЫ ДОЛЖЕН УМЕТЬ ДЕЛАТЬ ВСЕ. носить мешки по 20кг, хотя по телефону сказали, что ничего носить не нужно. из-за этого у меня начались проблемы со спиной. Ставили на один процесс постоянно на котором нужно стоять полусогнутой потому, что все на полу и сканировать товары. За день натаскалась мешков и к концу смены спина болит ужасно. Потом выяснилось, что Чернигов в ночные не ездит на бориспольский склад, зп естественно в половину уже меньше. в итоге пришло вместо 15к 8к за полный месяц. постоянный бардак и хаос. Текучка постоянная. Люди идут на одну работу , а делают все и за такие копейки. По развозке вообще отдельная история. Вечно разные водителя, которые не знают город, вечно кого-то не забирают или забывают забрать на работе. ЧЕРНИГОВЧАНЕ, НА РОЗЕТКУ НЕ ВЕДИТЕСЬ. По телефону одно, а по факту совершенно другое. и тяжелое будете тоскать и за копейки
Цікаво в 45 з ВО. Київ є сенс відправляти резюме, окрім вакансій вантажника?)
Бо зацікавився, так як я давній клієнт компанії, а зараз шукаю роботу..
Працював в розетці півтора місяці. Начальником був Кравчишин. Коли звільнявся по стану здоровя(проблеми зі спиною від таскання тяжких посилок) мали заплатити 8 тис а заплатили 4 тис грн.
Я продаю на маркетплейсі 4 роки сплачую щомісяця дуже великі комісії в компанії все добре за винятком співробітників відділу контролю підробок які замість того щоб розвивати маркетплейс займаються знищенням брендів на маркетпоейсі і порушенням закону про захист прав інтелектуальної власності. Дивлячись на відгуки людей , вони мабуть ненавидять свою роботу і намагаються з усіх сил знищити маркетплейс
@Гость, їм плювати на переселенців, так само кидать на гроші і звільняють без пояснення причин. Умови праці не для людини, а для тварини. Ніколи не зроблю більше жодного замовлення на розетці
Якщо у вас є непогашені мікрозайми, знайте, вас з розетки звільнять, як тільки дізнаються про непогашені мікрокредити. Коли в країні війна, коли людина бере той кредит,щоб нагодувати дітей, а потім іде працювати щоб загасити той довбаний кредит, А ІЇ за це ЗВІЛЬНЯЮТЬ, ТО ЯК ЦЕ НАЗВАТИ? Всі негласно знають за що звільняють, але мовчать! От така гівняна компанія розетка! Компанія, яка під час війни так ставиться до українців! Ганьба!!!
@Альона, доброго дня!
Дякуємо вам за відгук та відкритість у висловленні своїх спостережень щодо умов роботи на складі. Ваші відгуки допомагають нам покращити наші робочі процеси, і ми взяли це питання в роботу. Сподіваємося, що ви помітите позитивні зміни у майбутньому. Дякуємо за зворотний зв’язок!
@Дима, доброго дня!
Дякуємо вам за ваш відгук та відвертий зворотній зв’язок. Ми вдячні за вказання на проблеми, які ви виявили в роботі. Ми обов’язково з’ясуємо з якої причини сталася така ситуація та вживемо заходів для вирішення цього питання. Дякуємо за зворотний зв’язок!
Вже півроку подаю резюме на вакансії, які періодично знову з»являються (контент-менеджер, модератор перекладів). Пару раз телефонували, типу проводили міні співбесіду. Ну а далі тиша. Я це трактувала як те, що на посаду взяли людину. Але потім через 2-3 тижні знову з»являється та сама вакансія. Насторожує, що одразу хочуть отримати дані паспорта, не залежно від того чи візьмуть на роботу чи ні. Цьому є якесь пояснення?
Все организации которые работают по примеру зарубежных моделей, особенно американских, вообще не заинтересованы в обучении сотрудников! В их взращивании! Штраф за любую мелочь! Я так понимаю, система штрафов создана для того, чтобы было чем платить ЗП работникам которые налагают их!!!! РОЗЕТКА — ОДИН ИЗ ЯРКИХ ПРЕДСТАВИТЕЛЕЙ таких организаций! Желаю вам дальнейшей текучки!
Доброго дня! Хтось може більш детально розповісти про вакансію Товарознавець на склад в Розетку
Зарплата, графік і тд.
@Гость, добрий день!
Дякуємо вам за відгук та висловлену думку. Ми приносимо вибачення за будь-яке непорозуміння чи затримку з отриманням відповіді. Нам дуже важливо забезпечити якісний та відповідальний підхід до процесу підбору персоналу.
Ваші відгуки допомагають нам покращити наші робочі процеси, і ми взяли це питання в роботу. Вже у найближчій час наші колеги нададуть вам відповідь! Дякуємо за зворотний зв’язок!
@Вероніка, доброго дня!
Погоджуюсь з вами. Хоча моє резюме переглянули. Висновок такий: або вже взяли співробітника, або не підходите за віком, або просто збирають базу резюме.
0/10 2-3 тижні назад відгукувалась на вакансію категорійного менеджера і зі мною ніхто не зв’язався досі, ба більше ніхто навіть не переглядав резюме, хоча вакансія оновлюється майже кожен день. Таке враження наче рекрутер просто роблять вигляд робочого процесу.
На розетке в Броварах работать можно но ёханый бабай где видано чтобы какая-то грёбаная охрана которая ни хрена не делает указывало когда и как работать. И если начальник охраны не может объяснить один из пунктов который сам и придумал то это капец. И опять же почему работник который жует не может пройти через охрану что бы дальше работать?