ТОВ «Рейнарс Алюмініум» (Reynaers Aluminium) є провідною європейською компанією, яка спеціалізується на розробленні сучасних і надійних систем із алюмінію для вікон, дверей, розсувних дверей, фасадів, веранд, оранжерей та систем сонцезахисту. Отзывы о работе в Рейнарс Алюмініум, зарплатыДобавьте зарплату в компании Рейнарс АлюмініумДобавить отзыв о работодателе Рейнарс Алюмініум Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Рейнарс Алюмініум?
Категорично не рекомендую влаштовуватись на позицію бухгалтера. Обсяги навантаження та ризики не співставні з оплатою. Керівництво неадекватне. Не зачаровуйтесь початковим відношення з фіндіром — гіршого керівника ще пошукати. В компанії розповсюджене залякування неадекватною радянською кадровичкою всього персонала. Відповідальність перед контролюючими органами ризикована, дирекція захищена повністю — бухгалтер ні. Керівництво виводить кошти на готівку через свої брудні компанії. Документи адекватні не робляться. Кінцеві бенефіціари в Бельгії не в курсі. В компанії за останні 2 роки змінилось 4 бухгалтера. БІЖІТЬ ВІД ПРОПОЗИЦІЇ.