Regenera Україна

Regenera Україна

Regenera UA — це Українська компанія, яка постачає технологію Rigenera ®, на якій ґрунтуються процедури аутологічної мікротрансплантації (AMT®). Та офіційний дистриб’ютор професійних засобів і препаратів для краси та здоров’я волосся бренду Good Hair
Компанія Regenera UA зараз присутня у всіх великих містах України і активно розвивається, регулярно проводячи навчальні семінари для лікарів та фахівців галузі метрології та естетичної медицини. Діяльність компанії базується на впровадженні інноваційних технологій регенеративної медицини, роблячи акцент на найефективніших і безпечних методах лікування.
У своєму асортименті компанія має широкий вибір продуктів. Однією з ключових пропозицій є інноваційна технологія Rigenera®, яка за рахунок використання власних клітин пацієнта, дозволяє подолати алопецію та відновити волосся. Процедура Regenera Activa AMT, основана на технології Rigenera® та являється найефективнішою малоінвазивною процедурою.
Крім того, у компанії також доступний широкий вибір класичних засобів для місцевої терапії та мезопрепаратів від Good Hair. Ці продукти спрямовані на поліпшення стану волосся, зміцнення їх структури і відновлення природного вигляду. Завдяки поєднанню передових технологій та високоякісних класичних продуктів, Regenera UA є надійним партнером для лікарів, які прагнуть досягти вражаючих результатів у відновленні здоров’я та краси волосся.

Отзывы о работе в Regenera Україна, зарплаты

Отзывов пока нет

Вакансии

20 000 – 50 000 грн

Добавьте зарплату в компании Regenera Україна

Добавить отзыв о работодателе Regenera Україна

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Regenera Україна?