Ми — це мережа закладів формату піца+суші, яка працює в декількох областях України (Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька)Активно відкриваємо нові заклади, з амбіціями для масштабування по всій Україні. Отзывы о работе в Pronto Pizza, зарплатыДобавьте зарплату в компании Pronto PizzaДобавить отзыв о работодателе Pronto Pizza Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Pronto Pizza?
Пронто піца Івано-Франківськ вул.Галицька 112Д. Керують закладом хамовиті доморощені недоменеджерки Галина та Наталя які поняття не мають що таке ввічливе спілкування з персоналом. Працювати доводиться по 12-13 годин за мізерну оплату. Стажерів тупо використовують декілька днів на кухні, пафосно розповідають що в них стажування оплачується (аж 45грн за 1 годину!😅) після чого кажуть що нажаль не підійшли, після чого навіть той мізер за стажування неспроможні вам оплатити та ведуть себе надмірно ніби то ви їм щось повинні доплатити. Обіцяють харчування для персоналу, якого фактично немає, якщо хтось з працівників не зорганізується і самостійно не зварить щось на всю банду, інакше 12-13 годин приходиться перебиратися водою з обрізками від заготівельних продуктів. Стажують некомпетентно не зацікавлені в цьому працівники, їм байдуже до навчання нових людей. На кухні срач, в холодильниках хаос. Повна неповага до персоналу та небажання змінювати умови праці в закладі на краще. Роздягальня і шафки розміщені в одній тісній 2×2м комірчині в парі з туалетом, навіть нормально переодягнутися неможливо. Працюють переважно студенти, якими можна легко маніпулювати. Якщо ви себе поважаєте, не раджу нікому вестися на їхні вакансії та не попадатися на гачок цієї конченої кантори. Є більш достойні роботи з зайнятістю 8 годин за цю ж оплату чи вищу. Навіть студентам не раджу йти туди і давати їм їздити на собі.
Не рекомендую цей заклад для працевлаштування,ти тут як у рабстві,тут ти навіть повинен пити воду у спеціально відведеному куточку,умова роботи як для скота.